- 19 Kasım 2020
- 22.017
- 48.107
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.321
Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Hadi gözünaydın Canım karından mı baktı yoksa vajinal mi? ben henüz gitmedim kalp ve keseyi birlikte göreyim diye de merak ettimÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Alttan baktı kuzum. Sanırım haftaya da alttan olacak. Sonra doğuma kadar Çatal görmek istemiyorum benHadi gözünaydın Canım karından mı baktı yoksa vajinal mi? ben henüz gitmedim kalp ve keseyi birlikte göreyim diye de merak ettim
Hadi gözün aydın canım saglikla ilerlesin inşallahÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Yaaahiç sorma o çatal nefretlikben haftaya cuma gitsem karından görünmez mi yaaa. Benim çok canım yanıyor çatalda hadi öncesinde katlanıyordum da hamileyken de gerilmek istemiyorum yaAlttan baktı kuzum. Sanırım haftaya da alttan olacak. Alttan daha net çıkıyor ya. Sonra doğuma kadar Çatal görmek istemiyorum ben
Ne güzel haber canım, hayırlısı olsunÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
Hcg 5000-6000 üstüne çıkana dek karından usg ile kalp atışı ölçemiyorlar. O yüzden o rakamlara kadar vajinal devam ediyor. Sonrasında karından devam eder.Yaaahiç sorma o çatal nefretlikben haftaya cuma gitsem karından görünmez mi yaaa. Benim çok canım yanıyor çatalda hadi öncesinde katlanıyordum da hamileyken de gerilmek istemiyorum ya
Allah razı olsun canım benim inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor ilk hamişimizHadi gözün aydın canım saglikla ilerlesin inşallah
Niye canın acıyor ki canım çok mu kasıyorsun kendini.Yaaahiç sorma o çatal nefretlikben haftaya cuma gitsem karından görünmez mi yaaa. Benim çok canım yanıyor çatalda hadi öncesinde katlanıyordum da hamileyken de gerilmek istemiyorum ya
Sabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz. (Edit:Başka birine yazarken sana yazmışım ) bu arada kese için hafta söyledi mi canım sana?Allah razı olsun canım benim inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor ilk hamişimiz
Gözün Aydın ne güzel keseyi görmüşsünüz. İnşallah kalp atışını duyup kucağınıza alacağınız günleri de okuruzÇok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem
İnşallah canım yarın da senden güzel haberler alırız inşallahNe güzel haber canım, hayırlısı olsun
Cevabın için sağol canım o zaman yine çatal gözüktü deseneHcg 5000-6000 üstüne çıkana dek karından usg ile kalp atışı ölçemiyorlar. O yüzden o rakamlara kadar vajinal devam ediyor. Sonrasında karından devam eder.
Hiç moralini bozma canım inşallah her şey yolundadır. Üşütmüş olabilir misin. Çünkü ben üşütünce oluyor ağrılarSabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz.
Ya evet ordaki kaslarımı kontrol edemiyorum ben sanırım. ister istemez kasınca sonrasında bile ağrı oluyor bendeNiye canın acıyor ki canım çok mu kasıyorsun kendini.
İnşallah canım Allah razı olsun. Rabbim hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsinGözün Aydın ne güzel keseyi görmüşsünüz. İnşallah kalp atışını duyup kucağınıza alacağınız günleri de okuruz
Adet ağrım olduğu için dünü ağlayarak geçirdim o kadar ki eşim doktorunu aradı doktor biraz umut verdi beklemekten başka yapılacak şey yokSabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz.
E bir 2 kontrol daha sonra sorun kalmaz canım. Sık dişiniCevabın için sağol canım o zaman yine çatal gözüktü desene
Evet 25 Ekim 5.gun embryosu birinci kalite blast embriyo ve iki Tane transfer edilmisti.Estrofem enox progestan bi tane de tutunması için iğne vitaminler vardı. Birde bugün için oviterella çatlatma iğnesi vermisti ama nasip değilmiş. Umarım sizinki olur25 ekim miydi transfer tarihi? Bir de kaçıncı gün embriyosu? Sonucu doktorunuza attınız mı? Bir de hangi ilaçları alıyorsunuz?
Geçti benim 20-21 gibiydi. 6+0 oldu bugün. Ama adet ağrısı vs devam ediyor.Adet ağrım olduğu için dünü ağlayarak geçirdim o kadar ki eşim doktorunu aradı doktor biraz umut verdi beklemekten başka yapılacak şey yok
Normalde adet tarihi neydi sizin?