• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür 😍 lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem 🥰
Hadi gözünaydın 😘Canım karından mı baktı yoksa vajinal mi? ben henüz gitmedim kalp ve keseyi birlikte göreyim diye de merak ettim🤔🤔

Alttan baktı kuzum. Sanırım haftaya da alttan olacak. Alttan daha net çıkıyor ya. Sonra doğuma kadar Çatal görmek istemiyorum ben🤣🤣🥴
Yaaa😕😕hiç sorma o çatal nefretlik😂ben haftaya cuma gitsem karından görünmez mi yaaa. Benim çok canım yanıyor çatalda hadi öncesinde katlanıyordum da hamileyken de gerilmek istemiyorum ya 😕😕

Yaaa😕😕hiç sorma o çatal nefretlik😂ben haftaya cuma gitsem karından görünmez mi yaaa. Benim çok canım yanıyor çatalda hadi öncesinde katlanıyordum da hamileyken de gerilmek istemiyorum ya 😕😕
Hcg 5000-6000 üstüne çıkana dek karından usg ile kalp atışı ölçemiyorlar. O yüzden o rakamlara kadar vajinal devam ediyor. Sonrasında karından devam eder.

Allah razı olsun canım benim inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor ilk hamişimiz😍😍
Sabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz. (Edit:Başka birine yazarken sana yazmışım 😂) bu arada kese için hafta söyledi mi canım sana?

Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür 😍 lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem 🥰
Gözün Aydın ne güzel keseyi görmüşsünüz. İnşallah kalp atışını duyup kucağınıza alacağınız günleri de okuruz

Hcg 5000-6000 üstüne çıkana dek karından usg ile kalp atışı ölçemiyorlar. O yüzden o rakamlara kadar vajinal devam ediyor. Sonrasında karından devam eder.
Cevabın için sağol canım o zaman yine çatal gözüktü desene ☹️

Sabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz.
Hiç moralini bozma canım inşallah her şey yolundadır. Üşütmüş olabilir misin. Çünkü ben üşütünce oluyor ağrılar

Sabaha karşı ciddi bir adet ağrısıyla uyandım. Moralim düştü biraz. Anneme kahvaltıya geldim bende. Yarın kontrolüm var, bakalım göreceğiz.
Adet ağrım olduğu için dünü ağlayarak geçirdim 😕 o kadar ki eşim doktorunu aradı doktor biraz umut verdi beklemekten başka yapılacak şey yok
Normalde adet tarihi neydi sizin?

25 ekim miydi transfer tarihi? Bir de kaçıncı gün embriyosu? Sonucu doktorunuza attınız mı? Bir de hangi ilaçları alıyorsunuz?
Evet 25 Ekim 5.gun embryosu birinci kalite blast embriyo ve iki Tane transfer edilmisti.Estrofem enox progestan bi tane de tutunması için iğne vitaminler vardı. Birde bugün için oviterella çatlatma iğnesi vermisti ama nasip değilmiş. Umarım sizinki olur

Back