• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kaç kat çorap var bi bilsen 😂üstüne de kedi yatırdım 😂😂😂
Ooo kedi varsa tamamdır o tüylerin arasında seni üşütmesi imkansız 🤣🤣
Benimde transferin 18.günü kanamam ve lekelenmem geldi. çok korktum ama çok şükür hemen geçti. acile gittim yat dinlen dedi sadece ultrasonda da bir sıkıntı çıkmadı.
Aynen canım bende çok şükür sıkıntı çıkmadı. Kanama alanı yokmuş 🤗
Sen ne yaptın canım muaynen nasıl geçti miniğin kendine gösterdi mi sana benim tek kese göründü doktor ultrasonuna göre 5+3 çıktım o nasıl oluyor anlamadım canjm adet tarihime göre 5+6 yım ama 🥰
Çok şükür canım senin de gözün aydın 😍 sağlıkla büyüsün darısı kalp atışını duymaya olsun inşallah 🥰
Ya valla ben o heyecanla doktora kaç haftalık diye sormayı unuttum 🤣 🤣
Ay çok sevindim canım. 🥰
Çok şükür, için rahatlamıştır biraz. 😊
Gözünüz aydın. ❤️
Aynen canım valla kanama ile ilgili bir şey olmayınca çok rahatladım. Senin de mi bugün kontrolün vardı.
Gözün aydın canım benim darısı o minnak kalbinin sesini duymaya inşallah 🤲🥰🥰
İnşallahh canım benim inşallah Allah razı olsun 🥰 🥰
Yaaaa bak nasılda unutmamış canim benim iyiyiz teyzesi çok şükür 😍
He ya valla dündü galiba kulaklarını çınlattım. Dedim bi ara etiket yapıp çağırayım napıyor nasıl gidiyor diye sorayım diye😍 çok şükür canım sen cinsiyeti öğrenmeye bile yaklaşmışsındır😍😍

Evet 25 Ekim 5.gun embryosu birinci kalite blast embriyo ve iki Tane transfer edilmisti.Estrofem enox progestan bi tane de tutunması için iğne vitaminler vardı. Birde bugün için oviterella çatlatma iğnesi vermisti ama nasip değilmiş. Umarım sizinki olur
Merhaba benimde 25 Ekim trasferim çok üzüldüm ama testiniz için yinede erken olduğunu düşünüyorum ilaçlarınızı bırakmayın umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Benimde 5. gün 2 transfer a kalite embriyo transferim oldu eşimden dolayı tüp bebeğe boş vurduk ilk denemem sizin niçin tüp bebek ilk tedavınzmıydı

He ya valla dündü galiba kulaklarını çınlattım. Dedim bi ara etiket yapıp çağırayım napıyor nasıl gidiyor diye sorayım diye😍 çok şükür canım sen cinsiyeti öğrenmeye bile yaklaşmışsındır😍😍
Ayy cnm benim yaa sağolasın bu arada ben hergün bakiyorum sayfaya 🤭
1 ay sonra cinsiyeti öğreniriz inşallah 😍

Kaçinci gününüz bide sürekli yatıyormusunuz yoksa normal hayatınıza devam mı edıyor sunuz ben yatmıyorum da oturuyorum arada evin içinde hafif yürüyüş yapıyom arada yatıyorum
6+0 bugün. Ben transfer günü hariç hiç yatmadım. Günde ortalama 7000 adım atıyorum. (Transfer öncesi min 12000 adımdı) Köpeğim var, yürüyüşe çıkıyorum. Ev işlerimi yapıyorum, temizlik de dahil) Sadece ağır kaldırmıyorum. Aşırı hızlı hareket etmemeye çalışıyorum.çalışıyorum. 3 lt su tüketiyorum. Bu sayede hiç kabızlık çekmedim. Doktorum da yatma, normal hayatına dön dedi.

Devlette ücretsizdir cnm doğru sonuç kaç günde çıkıyor acaba
1 hafta falan diyorlar ama bakalım perşembe öğrenirim onu sen fiyat aldın mı ? Artık tüp bebek doktorum takip etmicek diyorum aynı hastaneye mi devam etsem önceden gittiğim özel bir hastane var oraya mı gitsem kafam karıştı aslında şimdi ki hastanemden de memnunum ama normal gebe poliklinik nasıl bilmiyorum 🤦‍♀️

6+0 bugün. Ben transfer günü hariç hiç yatmadım. Günde ortalama 7000 adım atıyorum. (Transfer öncesi min 12000 adımdı) Köpeğim var, yürüyüşe çıkıyorum. Ev işlerimi yapıyorum, temizlik de dahil) Sadece ağır kaldırmıyorum. Aşırı hızlı hareket etmemeye çalışıyorum.çalışıyorum. 3 lt su tüketiyorum. Bu sayede hiç kabızlık çekmedim. Doktorum da yatma, normal hayatına dön dedi.
Maşallah o kadar tempoya rağmen tutmuş kaçinci deneme 5.gün embrıyosumuydu

Back