• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Transfer hariç 8.gun olsa çıkardı cnm tutmadı kan testide negatif olacak büyük ihtimal😪😪
25 Ekimmi transferin benimde bugün 8.günüm doktorum hiç bir şekilde özellikle evde test yapmamı bunların yanıltıcı olduğunu idrarda hamileliğin genelde 3. veya 4. haftalarda daha sağlıklı çıktığını söylemişti ilaçlarınızı kullanmayı bırakmayın sakın

Maşallah o kadar tempoya rağmen tutmuş kaçinci deneme 5.gün embrıyosumuydu
2. deneme 5. gün embriyosu. İlk denemede kendi evimde kalmadım. Ailemle kaldım. Ne yemek ne temizlik sadece yürüyüş yaptım. O da tutmuştu. Ben bu konuda hareketsizliği doğru bulmuyorum,doktorum da saçma olduğunu düşünüyor zaten. Yat denenlere psikolojik fayda için yatırıyoruz demişti. Tutunacak olan tutunuyor. Bizim dışımızda bir durum artık. Rahimin sağlığı, embriyonun genetiği önemli. Ağırlık önemli düşük konusunda. İtme-çekme-kaldırma. Hepsi bu kadar.

Çok şükür bir sıkıntı çıkmadı canım. Kanama alanı da yokmuş. Keseyi gördük çok şükür 😍 lekelenme için endişelenecek bir durum yok dedi. Haftaya tekrar gitcem 🥰
Şükür kuzum çok sevindim neler dedi bebein nasi 🥰 ya ben senden haber bekliom giriom yok bildirim hiçbiri gelmedi sonra şimdi bı baktım bı sürü konusulmus

Kızlar çok şükür test günüm bugündü lekelenme falan olunca çok korkmuştum doktor kimyasal olabilir demişti , bugün değerim 1166 çıktı , 16 kasım da kese ve kalp atışı görmeden daha çabuk ümitlenmek istemiyorum ama çok şükür bugünleri bile gördüm en azından Rabbim herkese inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🌹

1 hafta falan diyorlar ama bakalım perşembe öğrenirim onu sen fiyat aldın mı ? Artık tüp bebek doktorum takip etmicek diyorum aynı hastaneye mi devam etsem önceden gittiğim özel bir hastane var oraya mı gitsem kafam karıştı aslında şimdi ki hastanemden de memnunum ama normal gebe poliklinik nasıl bilmiyorum 🤦‍♀️
Gönlünde neresi varsa onunla devam et kuzum bende fiyat aldım 200 lira dediler

Kızlar çok şükür test günüm bugündü lekelenme falan olunca çok korkmuştum doktor kimyasal olabilir demişti , bugün değerim 1166 çıktı , 16 kasım da kese ve kalp atışı görmeden daha çabuk ümitlenmek istemiyorum ama çok şükür bugünleri bile gördüm en azından Rabbim herkese inşallah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin 🤲🏻🌹
Çok sevindim hayırlı olsunnn :) inşallah yolunda devam eder 16 kasımda da yine bize hayırlı haberler verirsin :))

Çok güzel bir değer canım. Nice güzel sonuçlar alırsın umarım 🙏

Merhaba benimde 25 Ekim trasferim çok üzüldüm ama testiniz için yinede erken olduğunu düşünüyorum ilaçlarınızı bırakmayın umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Benimde 5. gün 2 transfer a kalite embriyo transferim oldu eşimden dolayı tüp bebeğe boş vurduk ilk denemem sizin niçin tüp bebek ilk tedav

Hayırlısı olur inşallah canım Rabbim hepimize güzel günler görmemizi nasp etsin muayene tarihimizi aynı 🥰

Merhaba benimde 25 Ekim trasferim çok üzüldüm ama testiniz için yinede erken olduğunu düşünüyorum ilaçlarınızı bırakmayın umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Benimde 5. gün 2 transfer a kalite embriyo transferim oldu eşimden dolayı tüp bebeğe boş vurduk ilk denemem sizin niçin tüp bebek ilk tedavınzmıydı
Hayırlısı böyle demekki canım yapacak bişey yok. Benim ikinci tüp bebek denemem. Bende çok düşük seviyede pko var eşimde maalesef sperm hareketlilignde ciddi sıkıntı var. Çok şükür 7 yaşında normal yolla olan bir oğlum var çok istedik bir kardeşi olsun ama nasipte yok demekki elimizden geleni yaptık Rabbim böyle uygun gördü demekki.insallah sizinki olumlu olur Rabbim isteyen olmayan herkese nasip etsin.

Ayy cnm benim yaa sağolasın bu arada ben hergün bakiyorum sayfaya 🤭
1 ay sonra cinsiyeti öğreniriz inşallah 😍
Yaa bak hele hiç sesin çıkmıyordu🤣 pro olursam birgün görcem ama haha kimler var diye🤣🤣
Oyy hadi bakalım inşallah 🥰 bizimle de paylaş😍
Sana verilen ultrason görüntüsünde de yazar
Aa kız sen diyince baktım detaylı da. Şöyle bir şey var.
GA=05w1d
Bu mu acaba. 5+1 mi diyor🤔

Çok güzel bir değer canım. Nice güzel sonuçlar alırsın umarım 🙏
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin 🙏🏻
Hayırlısı olur inşallah canım Rabbim hepimize güzel günler görmemizi nasp etsin muayene tarihimizi aynı 🥰
amin canım inşallah , ayy çok heyecanlı iki günü zor ediyordum şimdi 16 sına kadar nasıl geçecek vakit bilmiyorum 🙈 şeninde mi ilk görüşün olucak 16 sında

Çok şükür canım hadi gözün aydın sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah 🥰 sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 😍 😍

Back