- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.301
Merhaba benim transferimin bugün 8.günü dün test vermiştim 1.2 çıkmış bugün iğneleri sonlandrsam nasıl olur sizce bu saatten sonra değer artmaz değilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl Umut oldun bana Dünden beri ağlıyorum adet ağrısı yaşadığım için bugün 8 günüm 10. Gün test yaptırmayı düşünüyorum (dördüncü gün embriyosuMerhaba arkadaşlar bende kan testi yaptırdım bu akşam 7.günümdü.5.gün tek embriyo.79 çıktı.oğlumda da 7.gün yaptırmıştım 59 çıkmıştı adetten önce nasıl ağrı yaşıyorsam daha da beterini yaşadım kasımlarım belim kopuyordu hala ayakta kalınca kasık ve bel ağrısı oluyor.yani benim iki gebeliğimde de aynı adet ağrıları yaşadım
Bende çok adet ağrısı yaşamıştım üzülmeNasıl Umut oldun bana Dünden beri ağlıyorum adet ağrısı yaşadığım için bugün 8 günüm 10. Gün test yaptırmayı düşünüyorum (dördüncü gün embriyosu
İnşallah görürsün ikisinide ama kalp için erken olabilir yinede takılma o yüzdenGünaydın kızlar bugün 5+6 oldum kese görmeye gideceğim inşallah hem kese hemde kalp atışınıda görür gelirim dua edin bana olur mu korkuyorum birazda
Hayır hayır, sakına ilaçlarını bırakma.Merhaba benim transferimin bugün 8.günü dün test vermiştim 1.2 çıkmış bugün iğneleri sonlandrsam nasıl olur sizce bu saatten sonra değer artmaz değilmi
Bende öğrenmeden önce sayfalarda hep bunu arıyordum canım..inşallah seninki de gebelik ağrısıdır.benim 8.günüm hala devam ediyor.seninde güzel haberlerini bekliyorum bence bugün kan tahlili yaptır eğer varsa çıkarNasıl Umut oldun bana Dünden beri ağlıyorum adet ağrısı yaşadığım için bugün 8 günüm 10. Gün test yaptırmayı düşünüyorum (dördüncü gün embriyosu
Hayır hayır, sakına ilaçlarını bırakma.
Belki test verdiğin merkezde bir problem vardır, çok düşük değeri göstermiyordur falan.
Bi arkadaş vardı burda, idrar testleri hep pozitif çıktı, kan testi negatif.
Israrla merkez hamile değilsiniz demiş.
Çıkışmışlar falan.
Sonraki gün başka bir yerde yaptırdı da pozitifi gördü.
Yine bir arkadaşa doktoru negatif diye ilaçları bırak demiş. 8.haftada hamile olduğunu öğrendi.
Lütfen gününü bekle. Doktor ne derse desin 1 hafta daha ilaçlara devam et ve tekrar test ver canım.
İnşallah canım hayırlısı olur Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin
Kan tahlili bizde kriz sebebi oldu dün ben tahlil vermek istedim eşim karşı çıktı daha erken neden merkezin verdiği tarihe güvenmiyorsun diye. Merkezi aradık erken verebilir miyiz diye kabul etmediler ben eşime kızdım neden beni icazet almak durumunda bırakıyorsun diye. Sonrası işte ağlamalar vs. Kan tahlilimi sanırım yarın veya perşembe vereceğim iki sebebi var. Benimki 4. Gün embriyosu olduğu için beşinci güne göre daha geç çıkabilir diye düşündüm (25 ekim transfer)Bende öğrenmeden önce sayfalarda hep bunu arıyordum canım..inşallah seninki de gebelik ağrısıdır.benim 8.günüm hala devam ediyor.seninde güzel haberlerini bekliyorum bence bugün kan tahlili yaptır eğer varsa çıkar
25 ekim miydi transfer tarihi? Bir de kaçıncı gün embriyosu? Sonucu doktorunuza attınız mı? Bir de hangi ilaçları alıyorsunuz?Merhaba benim transferimin bugün 8.günü dün test vermiştim 1.2 çıkmış bugün iğneleri sonlandrsam nasıl olur sizce bu saatten sonra değer artmaz değilmi
Olabilir canım iğnenin ne gibi etkisi var hiç bilmiyorum ben transferden 6 gün önce vurulmuştum çatlatma iğnesini.siz neden transferden sonra kullandınız bilginiz var mı?Kan tahlili bizde kriz sebebi oldu dün ben tahlil vermek istedim eşim karşı çıktı daha erken neden merkezin verdiği tarihe güvenmiyorsun diye. Merkezi aradık erken verebilir miyiz diye kabul etmediler ben eşime kızdım neden beni icazet almak durumunda bırakıyorsun diye. Sonrası işte ağlamalar vs. Kan tahlilimi sanırım yarın veya perşembe vereceğim iki sebebi var. Benimki 4. Gün embriyosu olduğu için beşinci güne göre daha geç çıkabilir diye düşündüm (25 ekim transfer)
Bir de 28 ekimde ovitrelle yapmıştım o da kanda yalancı pozitife sebep olabiliyormuş onun etkisi gitsin istiyorum
Allah’tan ümit kesilmez canım.Şimdi hemşire ile görüştüm ilaçlara devam etmemi söyledi mecbur edicem ama bu saatten sonra değişeceğini çok düşünmüyorum.Cevabnz içinde çok teşekkür ederim
Hadi bakalım canım bol şans, dualarım seninleGünaydın kızlar bugün 5+6 oldum kese görmeye gideceğim inşallah hem kese hemde kalp atışınıda görür gelirim dua edin bana olur mu korkuyorum birazda
Bana da çok değişik gelmişti transferden önce kullandım zaten ama transfer sonrası 3. Gün de tek seferlik yarım olarak reçetelendi bana. Burda da sordum hatta, çok sık uygulanan birşey değil ama buradaki bazı arkadaşlara da verilmiş transfer sonrası. Bilemedim kime neye göre veriyorlar. Vardır herhalde bir bildikleriOlabilir canım iğnenin ne gibi etkisi var hiç bilmiyorum ben transferden 6 gün önce vurulmuştum çatlatma iğnesini.siz neden transferden sonra kullandınız bilginiz var mı?
Kan tahlili bizde kriz sebebi oldu dün ben tahlil vermek istedim eşim karşı çıktı daha erken neden merkezin verdiği tarihe güvenmiyorsun diye. Merkezi aradık erken verebilir miyiz diye kabul etmediler ben eşime kızdım neden beni icazet almak durumunda bırakıyorsun diye. Sonrası işte ağlamalar vs. Kan tahlilimi sanırım yarın veya perşembe vereceğim iki sebebi var. Benimki 4. Gün embriyosu olduğu için beşinci güne göre daha geç çıkabilir diye düşündüm (25 ekim transfer)
Bir de 28 ekimde ovitrelle yapmıştım o da kanda yalancı pozitife sebep olabiliyormuş onun etkisi gitsin istiyorum
Eşiniz haklı merkezin verdiği tarihe kadar sabredin. Ovitrelle iğne betahcg hormonu içeriyor daha önce aşılama yaptırdım ve 8-9. Günler pozitif sonuç verdi. İğnenin etkisi 13.güne kadar devam edebiliyorKan tahlili bizde kriz sebebi oldu dün ben tahlil vermek istedim eşim karşı çıktı daha erken neden merkezin verdiği tarihe güvenmiyorsun diye. Merkezi aradık erken verebilir miyiz diye kabul etmediler ben eşime kızdım neden beni icazet almak durumunda bırakıyorsun diye. Sonrası işte ağlamalar vs. Kan tahlilimi sanırım yarın veya perşembe vereceğim iki sebebi var. Benimki 4. Gün embriyosu olduğu için beşinci güne göre daha geç çıkabilir diye düşündüm (25 ekim transfer)
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımGünaydın kızlar bugün 5+6 oldum kese görmeye gideceğim inşallah hem kese hemde kalp atışınıda görür gelirim dua edin bana olur mu korkuyorum birazda