• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Oo hadi gözün aydın canım 😍 sağlıkla büyüsün inşallah 🥰 🥰 bak geçen ağladığın da hep hamişlik duygusallığındanmış😍 bak kese var daha kalp atışı var artık sakince bekliycen tamam mı ağlamak falan yok😍

Hemmenn efendim 🥳🥳
Snairim ondanmis doktora bile diorumki ben ümidi kesmiş tim belirti yok nasi guluo😂😂 daha carsamaba yaz kuzum iki kati olsun

Snairim ondanmis doktora bile diorumki ben ümidi kesmiş tim belirti yok nasi guluo😂😂 daha carsamaba yaz kuzum iki kati olsun
Ya belirti olmadan öğrenen bir çok kişi var demiştik ama dinlememiştin🤣
Yazdım bilee 😍 güzel düşün sağlıkla artacak inşallah bak şimdi de ona takılma merdanemizi alırız karışmam 🤪🤣

Ya belirti olmadan öğrenen bir çok kişi var demiştik ama dinlememiştin🤣
Yazdım bilee 😍 güzel düşün sağlıkla artacak inşallah bak şimdi de ona takılma merdanemizi alırız karışmam 🤪🤣
Ben çocuk kucağıma alınca inancam sanırım 😂😂 iyi ki varsınız canlarım hepimiz güzel haber allalim her gün 🥰🥰

Çok sevindim gözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı müjdeleri bizde verelim 😍
Amin canım darısı sizlere olsun inşallah sırayla güzel sonuçlar verelim hepimiz 🤲🤲 ama sakın belirti ye takılmayın.bak en büyük ornek benim bugün çok emindim hiç belirti yok 🥰🥰

Back