- 12 Aralık 2012
- 2.912
- 7.353
- 358
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #10.041
Cokkk sevindimmm Maşallah. Ben dedim sana bebisle konuş diye Bak dinlemiş o teyzeleriniiiCanimm 407 çıkmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cokkk sevindimmm Maşallah. Ben dedim sana bebisle konuş diye Bak dinlemiş o teyzeleriniiiCanimm 407 çıkmıs
Oo hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bak geçen ağladığın da hep hamişlik duygusallığındanmış bak kese var daha kalp atışı var artık sakince bekliycen tamam mı ağlamak falan yokCanimm 407 çıkmıs
Hemmenn efendimKız iyi mi ne demek, maşallah.
Harika bir değer.
Tebrik ederim.
Catlak-kurabiye hemen oraya bir pozitif yazalım.
Aynı saatte vermeye dikkat et canım bir deEvet ayni yerde kan ver tekrar iyi tabiki gayet iyi hemde masallah
Evet çok saol canım benim evet fındık tutunmuş bana dinlemiş teyzelerinideCokkk sevindimmm Maşallah. Ben dedim sana bebisle konuş diye Bak dinlemiş o teyzeleriniii
Snairim ondanmis doktora bile diorumki ben ümidi kesmiş tim belirti yok nasi guluo daha carsamaba yaz kuzum iki kati olsunOo hadi gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah bak geçen ağladığın da hep hamişlik duygusallığındanmış bak kese var daha kalp atışı var artık sakince bekliycen tamam mı ağlamak falan yok
Hemmenn efendim
Ya belirti olmadan öğrenen bir çok kişi var demiştik ama dinlememiştinSnairim ondanmis doktora bile diorumki ben ümidi kesmiş tim belirti yok nasi guluo daha carsamaba yaz kuzum iki kati olsun
7.gündüKaçıncı gün
Ben çocuk kucağıma alınca inancam sanırım iyi ki varsınız canlarım hepimiz güzel haber allalim her günYa belirti olmadan öğrenen bir çok kişi var demiştik ama dinlememiştin
Yazdım bilee güzel düşün sağlıkla artacak inşallah bak şimdi de ona takılma merdanemizi alırız karışmam
İnşallah canım inşallahBen çocuk kucağıma alınca inancam sanırım iyi ki varsınız canlarım hepimiz güzel haber allalim her gün
Ayy maşallah maşallah Çokk sevindim sağlıkla ilerlesin darısı bana ve herkese 13:00 de alacam sonucu öğle tatiline denk geliyorCanimm 407 çıkmıs
10. Ve 12. Gün lazım7.gündü
Amin canım hepimiz inşallah güzel sonuç alalım güzel bı sonuç bekliyoruz senden de kuzum barkod varsa netten baktım bendeAyy maşallah maşallah Çokk sevindim sağlıkla ilerlesin darısı bana ve herkese 13:00 de alacam sonucu öğle tatiline denk geliyor
Çok sevindim gözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı müjdeleri bizde verelimBen çocuk kucağıma alınca inancam sanırım iyi ki varsınız canlarım hepimiz güzel haber allalim her gün
Canım banada dua edersen çok mutlu olurum bende bugün sonucumu bekliyorumhadi dualarım seninle güzel güzel sonuçlar gönder bize.
Amin canım darısı sizlere olsun inşallah sırayla güzel sonuçlar verelim hepimiz ama sakın belirti ye takılmayın.bak en büyük ornek benim bugün çok emindim hiç belirti yokÇok sevindim gözün Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aynı müjdeleri bizde verelim
İnşallah Barkod yok canımAmin canım hepimiz inşallah güzel sonuç alalım güzel bı sonuç bekliyoruz senden de kuzum barkod varsa netten baktım bende
Olsun canım sakin kalmaya çalış bende evde iki saat bekledim düşünme aç bı şeyler izle geçer zaman az kaldı güzel sonuç alicaksin inşallah kuzummİnşallah Barkod yok canım
Hadi bakalım senden de güzel sonuçlar gelsin canımAyy maşallah maşallah Çokk sevindim sağlıkla ilerlesin darısı bana ve herkese 13:00 de alacam sonucu öğle tatiline denk geliyor
Ahahahhah ya bunları yazdığını da gördük yaAmin canım darısı sizlere olsun inşallah sırayla güzel sonuçlar verelim hepimiz ama sakın belirti ye takılmayın.bak en büyük ornek benim bugün çok emindim hiç belirti yok
Etmez miyim canım hiç? Tüm dualarım bugün sonuç bekleyen herkes için. Senin için de tüm güzel enerjilerimi, dualrımı gönderiyorumCanım banada dua edersen çok mutlu olurum bende bugün sonucumu bekliyorum