- 16 Eylül 2021
- 66
- 54
- 8
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.921
Hiç morelini bozma umudunu yüksek tut doktorlar boşuna 12. Gün demiyorlar yoksa herkese bir hafta da yaptırırlardı testi şuan çok erken dahaBende geçen sefer 6.günde öğrendim bu sefer 6.günde negatif 10. Gune kadar artarmı ki birden
Benim geçenkinde 9.günde çıkmıştı, bunda 6.gün çıktı.Bende geçen sefer 6.günde öğrendim bu sefer 6.günde negatif 10. Gune kadar artarmı ki birden
Tatlım umarım yerleşme kanamasıdır bildiğim kadarıyla adet günün gelse bile kullandığın ilaçlardan dolayı adet olamıyorsun. Benim ilk başarısız denemede adet belirtilerimin hepsi vardı resmen vücut adet olmak istiyordu ama ilaç aldığım için olamamıştı negatifi görünce ilacı kestik keser kesmez 1-2 güne adet başladı o yüzden yerleşme diye düşünKızlar merhaba bugün transferimin 6. Günü 5. Gün embriyosu transfer edilmişti 4-5 damla pembe ile kahverengi arası kan geldi yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi olucam böyle bir şey yaşayan var mı
Bu hafta çarşambadan sonra herhangi bir gün ama şu an hala randevu almadımSüper olur, ben şöyle bir çözüm buldum bu konuda.
Bu cumartesi 8+3 olucak, kontrole gidicem.
9’lu haftaları geçip tekrar 10+3’te gidicem inşallah.
Senin randevun ne zaman?
Kızlar merhaba 12. Günümdeyim şu an 8. Günde 70.45 , 10. Günde 231.92 çıktı , 10. Gün ilk başta az bi miktarda olsa kırmızı leke geldi, peçeteye sildiğimde 3 kez daha kırmızı gördüm az az , sonrasında kahverengiye döndü şu an hala kahverengi leke akıntı geliyor , böyle olup pozitif sonuçlar gören var mı ben çok korkuyorum , olmadı mı kimyasal mı boş mu çok tedirgin 2 kasım test günüm mecbur beklicem ama belki aranızdan biraz olsun içimi rahat tutabilecek bir şeyler duyabilirimayrıca kasık ağrım ve bel ağrım var
Doktorunuza kanamadan bahsettiniz mi? Aslında artışınız gayet güzel görünüyor bildiğim kadarıyla kimyasal olsa artış böyle olmazKızlar merhaba 12. Günümdeyim şu an 8. Günde 70.45 , 10. Günde 231.92 çıktı , 10. Gün ilk başta az bi miktarda olsa kırmızı leke geldi, peçeteye sildiğimde 3 kez daha kırmızı gördüm az az , sonrasında kahverengiye döndü şu an hala kahverengi leke akıntı geliyor , böyle olup pozitif sonuçlar gören var mı ben çok korkuyorum , olmadı mı kimyasal mı boş mu çok tedirgin 2 kasım test günüm mecbur beklicem ama belki aranızdan biraz olsun içimi rahat tutabilecek bir şeyler duyabilirim
Yok canim rahat ol kiminde hiic bisey hissedilmiyorKızlar merhaba bugun transferin 2. Günündeyim. Göğüs ağrısı dün vardı bugun yok. Sanki çok idrara sıkışık halindeyim. Az az kasık ağrıları dışında bir şey yok? Göğüs ağrısının durması olumsuzluk mu? Ne dersiniz?
Evet görüştüm ilk kırmızıyı görür görmez aradım kimyasal olabilir günü beklemek zorundayız dedi, çok şükür bir daha kırmızı görmedim kahverengi görüyorum. Şu an da az az devam ediyor kasık ve bel ağrım var 2 kasım hem test günüm hem adet günüm adet mi olucam acaba bilemiyorumDoktorunuza kanamadan bahsettiniz mi? Aslında artışınız gayet güzel görünüyor bildiğim kadarıyla kimyasal olsa artış böyle olmaz
Hiç kötürüm getirmeyin aklınıza inşallah 2 kasında güzel haberinizi duyalımEvet görüştüm ilk kırmızıyı görür görmez aradım kimyasal olabilir günü beklemek zorundayız dedi, çok şükür bir daha kırmızı görmedim kahverengi görüyorum. Şu an da az az devam ediyor kasık ve bel ağrım var 2 kasım hem test günüm hem adet günüm adet mi olucam acaba bilemiyorum
Pozitif görünüyor canım.Kızlar merhaba ben de kahverengi kanama devam ediyor idrar testi yaptım pozitif çıktı inşaallah vardır gebelik
Merhaba canım inşallaj vardır kaçınçı günün embriyo kaliten neydi bi daha yap yarın koyulaşma varmı bide ikinci çizgi hemen çıkıyor mu onada bak hayırlısı olur inşallahKızlar merhaba ben de kahverengi kanama devam ediyor idrar testi yaptım pozitif çıktı inşaallah vardır gebelik
Kan verdim 90 çıktı çok şükür. Transferin 6. Günü
Masallah gözün aydın canim sağlıkla ilerlesinKan verdim 90 çıktı çok şükür. Transferin 6. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?