• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Yok canim rahat ol kiminde hiic bisey hissedilmiyor

Bende de bel ağrısı vardi ve kasik agrisi bir azalıyor bir arttiyor ama bu bile illa tutunuyor anlamı taşımıyor olmaması da tutunmadi anlamı taşımıyor

Kurumdan aradilar beni dun nasılsınız diye dedim böyle böyle ilaçlardan dediler aa ne güzel tutunuyor demek demediler 😁😁

Keyfini çıkar rahat ol

Guzel ilerler inşallah hersey 🥰🥰🥰🥰
Teşekkürler evet insan sürekli bir belirti arıyor

Tureed Tureed canim ne yapiyosun nasılsın hiç sesin çıkmamış bugün iyi misin🤩🥰
Ahh canım valla dusunmemeye calisiorum ama gün bitti sanırım 🙂 dün bi patlama yaşadım migren eşlik etti çünkü benim reglide n önce başım agrirdi dedim ki bide o da var ondan sanki testin sonucunu almis gbi oldum hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin kuzum elimizden geleni yaptık ☺️güzel sonuclar verirrim ama suda ders oldu eve bı kaç test alırdım en azından varsa uzmezdim kendimi😂😂

Ahh canım valla dusunmemeye calisiorum ama gün bitti sanırım 🙂 dün bi patlama yaşadım migren eşlik etti çünkü benim reglide n önce başım agrirdi dedim ki bide o da var ondan sanki testin sonucunu almis gbi oldum hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin kuzum elimizden geleni yaptık ☺️güzel sonuclar verirrim ama suda ders oldu eve bı kaç test alırdım en azından varsa uzmezdim kendimi😂😂
Yok yok canim üzme kendini test alsaydın idrara geç karıştığı için çıkmasaydı ne yapacaktın yine stres olacaktın.
Benim içimdeki his yarın güzel haber vereceksin diyor inşallah canım 🤲çok düşünmekten de baş ağrısı olur

Yok yok canim üzme kendini test alsaydın idrara geç karıştığı için çıkmasaydı ne yapacaktın yine stres olacaktın.
Benim içimdeki his yarın güzel haber vereceksin diyor inşallah canım 🤲çok düşünmekten de baş ağrısı olur
İnşallah canım benim dediğin gibi olur 🤲🤲 bakalım erkenden giderim zaten bugün pazar olmasa belki bugün yaptırirdi 11. Gün olcak yarın

Back