- 2 Şubat 2018
- 1.407
- 2.316
- 133
- 29
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #9.941
Maşallah inşallah giderek artarKan verdim 90 çıktı çok şükür. Transferin 6. Günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah inşallah giderek artarKan verdim 90 çıktı çok şükür. Transferin 6. Günü
Teşekkürler evet insan sürekli bir belirti arıyorYok canim rahat ol kiminde hiic bisey hissedilmiyor
Bende de bel ağrısı vardi ve kasik agrisi bir azalıyor bir arttiyor ama bu bile illa tutunuyor anlamı taşımıyor olmaması da tutunmadi anlamı taşımıyor
Kurumdan aradilar beni dun nasılsınız diye dedim böyle böyle ilaçlardan dediler aa ne güzel tutunuyor demek demediler
Keyfini çıkar rahat ol
Guzel ilerler inşallah hersey
Gözünüz aydın çift embriyo mu? Kalitesi neydi?Kan verdim 90 çıktı çok şükür. Transferin 6. Günü
Bunu bende cok merak ediyorum ❤ kaçıncı gununuzdesiniz?Pozitif olanlarda test gününekadar göğüs hassasiyeti ve sancısı olmuşmuydu?
Ahh canım valla dusunmemeye calisiorum ama gün bitti sanırım dün bi patlama yaşadım migren eşlik etti çünkü benim reglide n önce başım agrirdi dedim ki bide o da var ondan sanki testin sonucunu almis gbi oldum hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin kuzum elimizden geleni yaptık güzel sonuclar verirrim ama suda ders oldu eve bı kaç test alırdım en azından varsa uzmezdim kendimiTureed canim ne yapiyosun nasılsın hiç sesin çıkmamış bugün iyi misin
2. Günüm bugün.Bunu bende cok merak ediyorum ❤ kaçıncı gununuzdesiniz?
Benim bugun 4. Günüm . Benimde hic göğüs sisligim yada agrim yok.2. Günüm bugün.
Benmde yokBenim bugun 4. Günüm . Benimde hic göğüs sisligim yada agrim yok.
Daha erken canim ,belirti hic olmayadabilir. Moralimizi bozmayalim Allahın izniyle inşallah güzel olacak. Mevlam neylerse güzel eyler.Benmde yok
Yani tabi güzel sonuç alalım da ne zman test yapcanDaha erken canim ,belirti hic olmayadabilir. Moralimizi bozmayalim Allahın izniyle inşallah güzel olacak. Mevlam neylerse güzel eyler.
Belirtilerle olcaksa bu iş bende lekelenme hariç her şey var ama inanın asla belli olmuyor. Yarın test yapcam kanda. Hakkımızda hayırlısı
Yok yok canim üzme kendini test alsaydın idrara geç karıştığı için çıkmasaydı ne yapacaktın yine stres olacaktın.Ahh canım valla dusunmemeye calisiorum ama gün bitti sanırım dün bi patlama yaşadım migren eşlik etti çünkü benim reglide n önce başım agrirdi dedim ki bide o da var ondan sanki testin sonucunu almis gbi oldum hakkımızda hayırlısı inşallah hepimizin kuzum elimizden geleni yaptık güzel sonuclar verirrim ama suda ders oldu eve bı kaç test alırdım en azından varsa uzmezdim kendimi
İnşallah canım benim dediğin gibi olur bakalım erkenden giderim zaten bugün pazar olmasa belki bugün yaptırirdi 11. Gün olcak yarınYok yok canim üzme kendini test alsaydın idrara geç karıştığı için çıkmasaydı ne yapacaktın yine stres olacaktın.
Benim içimdeki his yarın güzel haber vereceksin diyor inşallah canım çok düşünmekten de baş ağrısı olur
Canim seninle benim yumurta toplama aynı ayda oldu yanlış değilsem ağustos ayında sen transfer olmuşsun canım ben hala beklemedeyim inşallah güzel haberler alırsın canımBenim bugun 4. Günüm . Benimde hic göğüs sisligim yada agrim yok.
Yarin olsun hayır olsun inşallahİnşallah canım benim dediğin gibi olur bakalım erkenden giderim zaten bugün pazar olmasa belki bugün yaptırirdi 11. Gün olcak yarın
Hayır yarın korkuorum bakalım bol dua edin hamisler hayırlı sonuçlar alayım dünkü stresim geçti ama eşim şuanda benim dünkü halim biz ailece böleyiz sanırım kuzumTureed canım, salı günü test günün dii mi?
Hic bilmiyorum ki canim ya. Bi yanim yap diyor bi yanim yapmaYani tabi güzel sonuç alalım da ne zman test yapcan