• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Hayır yarın 😥 korkuorum 😂😂bakalım bol dua edin hamisler hayırlı sonuçlar alayım ☺️ dünkü stresim geçti ama eşim şuanda benim dünkü halim biz ailece böleyiz sanırım kuzum ☺️☺️
1 Kasım olduğunu biliyordum ama yarın 11.gün deyince kafam karıştı. 😂
Benim merkez 12.günde kan testi yapıyo. 😉
Ay hadi bakalım, nasıl geçecek acaba bu geceniz. 😂😂😂

Bence geçmez. Biz uyur uyanırız Tureed Tureed hala buralardadır🤣🤣

Valla yok kuzum ben tüm stresimi dün kullandım bitirdim sanırım 😂 yarına bile bişe kalmadı sanırım migren tuttu ya bide artık hayırlısı inşallah ☺️ ne kadar da çıkar kan sonucu canım iki saati buluomu

Dünkü stresim valla yok yarında bakcam sonuca hazırladım kendimi dün vermiş olsaydım kotu olurdum asıl eşimi kim sakin lestiircek 😂😂
Hadi bakalım bize koşa koşa müjdeler ver inşallah 😍😍 eşin uyurken git🤣 tüm alarmları kapat🤪🤪

Teşekkür ederim 2 tane 6AA embriyo transfer edilmişti çok şükür pozitifi gördük.
Embriyo kalitesi çok güzel iki tane transfer etmeleri çok ilginç tutma ihtimali yüksek olduğu için.bence ikisi de tutmuş.sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah🤩 belirtiniz var mıydı, adet ağrısı gibi?

Back