• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar merhaba bugün transferimin 6. Günü 5. Gün embriyosu transfer edilmişti 4-5 damla pembe ile kahverengi arası kan geldi yerleşme kanaması olabilir mi yoksa adet mi olucam böyle bir şey yaşayan var mı
Tatlım umarım yerleşme kanamasıdır bildiğim kadarıyla adet günün gelse bile kullandığın ilaçlardan dolayı adet olamıyorsun. Benim ilk başarısız denemede adet belirtilerimin hepsi vardı resmen vücut adet olmak istiyordu ama ilaç aldığım için olamamıştı negatifi görünce ilacı kestik keser kesmez 1-2 güne adet başladı o yüzden yerleşme diye düşün 🥰

Kızlar merhaba 12. Günümdeyim şu an 8. Günde 70.45 , 10. Günde 231.92 çıktı , 10. Gün ilk başta az bi miktarda olsa kırmızı leke geldi, peçeteye sildiğimde 3 kez daha kırmızı gördüm az az , sonrasında kahverengiye döndü şu an hala kahverengi leke akıntı geliyor , böyle olup pozitif sonuçlar gören var mı ben çok korkuyorum , olmadı mı kimyasal mı boş mu çok tedirgin 2 kasım test günüm mecbur beklicem ama belki aranızdan biraz olsun içimi rahat tutabilecek bir şeyler duyabilirim 🙏🏻

Kızlar merhaba 12. Günümdeyim şu an 8. Günde 70.45 , 10. Günde 231.92 çıktı , 10. Gün ilk başta az bi miktarda olsa kırmızı leke geldi, peçeteye sildiğimde 3 kez daha kırmızı gördüm az az , sonrasında kahverengiye döndü şu an hala kahverengi leke akıntı geliyor , böyle olup pozitif sonuçlar gören var mı ben çok korkuyorum , olmadı mı kimyasal mı boş mu çok tedirgin 2 kasım test günüm mecbur beklicem ama belki aranızdan biraz olsun içimi rahat tutabilecek bir şeyler duyabilirim 🙏🏻 ayrıca kasık ağrım ve bel ağrım var

Kızlar merhaba 12. Günümdeyim şu an 8. Günde 70.45 , 10. Günde 231.92 çıktı , 10. Gün ilk başta az bi miktarda olsa kırmızı leke geldi, peçeteye sildiğimde 3 kez daha kırmızı gördüm az az , sonrasında kahverengiye döndü şu an hala kahverengi leke akıntı geliyor , böyle olup pozitif sonuçlar gören var mı ben çok korkuyorum , olmadı mı kimyasal mı boş mu çok tedirgin 2 kasım test günüm mecbur beklicem ama belki aranızdan biraz olsun içimi rahat tutabilecek bir şeyler duyabilirim 🙏🏻
Doktorunuza kanamadan bahsettiniz mi? Aslında artışınız gayet güzel görünüyor bildiğim kadarıyla kimyasal olsa artış böyle olmaz

Kızlar merhaba bugun transferin 2. Günündeyim. Göğüs ağrısı dün vardı bugun yok. Sanki çok idrara sıkışık halindeyim. Az az kasık ağrıları dışında bir şey yok? Göğüs ağrısının durması olumsuzluk mu? Ne dersiniz?

Kızlar merhaba bugun transferin 2. Günündeyim. Göğüs ağrısı dün vardı bugun yok. Sanki çok idrara sıkışık halindeyim. Az az kasık ağrıları dışında bir şey yok? Göğüs ağrısının durması olumsuzluk mu? Ne dersiniz?
Yok canim rahat ol kiminde hiic bisey hissedilmiyor

Bende de bel ağrısı vardi ve kasik agrisi bir azalıyor bir arttiyor ama bu bile illa tutunuyor anlamı taşımıyor olmaması da tutunmadi anlamı taşımıyor

Kurumdan aradilar beni dun nasılsınız diye dedim böyle böyle ilaçlardan dediler aa ne güzel tutunuyor demek demediler 😁😁

Keyfini çıkar rahat ol

Guzel ilerler inşallah hersey 🥰🥰🥰🥰

Doktorunuza kanamadan bahsettiniz mi? Aslında artışınız gayet güzel görünüyor bildiğim kadarıyla kimyasal olsa artış böyle olmaz
Evet görüştüm ilk kırmızıyı görür görmez aradım kimyasal olabilir günü beklemek zorundayız dedi, çok şükür bir daha kırmızı görmedim kahverengi görüyorum. Şu an da az az devam ediyor kasık ve bel ağrım var 2 kasım hem test günüm hem adet günüm adet mi olucam acaba bilemiyorum

Evet görüştüm ilk kırmızıyı görür görmez aradım kimyasal olabilir günü beklemek zorundayız dedi, çok şükür bir daha kırmızı görmedim kahverengi görüyorum. Şu an da az az devam ediyor kasık ve bel ağrım var 2 kasım hem test günüm hem adet günüm adet mi olucam acaba bilemiyorum
Hiç kötürüm getirmeyin aklınıza inşallah 2 kasında güzel haberinizi duyalım

Kızlar merhaba ben de kahverengi kanama devam ediyor idrar testi yaptım pozitif çıktı inşaallah vardır gebelik :(

Eklentiler

• IMG_20211031_154151.jpg
    IMG_20211031_154151.jpg
    113,6 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar merhaba ben de kahverengi kanama devam ediyor idrar testi yaptım pozitif çıktı inşaallah vardır gebelik :KK43:
Pozitif görünüyor canım.
Ben olsam hemen kan testi verip doktorumla iletişime geçerdim.
Çünkü kesin pozitifse ona göre bir tedavi uygular.

Kızlar merhaba ben de kahverengi kanama devam ediyor idrar testi yaptım pozitif çıktı inşaallah vardır gebelik :KK43:
Merhaba canım inşallaj vardır kaçınçı günün embriyo kaliten neydi bi daha yap yarın koyulaşma varmı bide ikinci çizgi hemen çıkıyor mu onada bak hayırlısı olur inşallah 🥰

Back