2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Nasıl korkulcak bişey yokmuş di mi 😊 Hadi geçmiş olsun çok iyi oldu çıktı aradan 🤗
Aynen öyle canım ağrı sızı olmuyor opu gibi. İnan öyle rahatladım ki kafamdaki soru işareti gitmiş oldu😍
Merhaba kızlar.
@tupaaaaa arkadaşım bilir, benim ilk transferim Nisan ayındaydı ama 9.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.transferi ne zaman olsam diye düşünürken topiğe rastladım ve gaza geldim. 🙈
Eylül adetiyle doktora gitmeye karar verdim. 🥰
36 yaşındayım, 6 tane dondurulmuş embriyom var, muhtemelen yine 2 tane koyulacak. Ancak totem yapıp bu sefer listeye girmek istemiyorum. 😉
Umarım bu sefer sonu güzel olur hepimiz için. ❤️
Hoşgeldin canım inşallah güzel haberlere vesile olsun hayırlı olsun sürecin😍😍

Amh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildi
Hiç duymadım canım ama tek doktora bağlı kalmayın derim. Bide burada amhyi yükseltenleri görmüştüm konu başlıklarından bir arama yap bakalım

Ya bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi mi 😔
Bire bir aynı malzeme mı bilmiyorum ama ikisi de plastik katater ile yapılıyor.Rahim filminde zor olan ilacın yakması tarnsfer de herhangi bir ağrı sızı olmuyor normalde.İstisnalar hariç

Amin inşallah hepimiz güzel haberleri alalım daha doğrusu hayırlı haberi🤲🤗 sonunu bilmiyorum evet belki olumsuzda olabilir ama suan ikisinin benle olduğunu bilmek tarif edilemez bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısı ile yaşatsın ve sonunu güzel eylesin 🤲🤲😍🌼
İnşallah sonuda çok güzel ve hayırlı olacak dualarım sizinle🙏❤️

Amh düşük olup veya Esin de varikosel başlangıcı olanlar varmı aranizda tüp bebek icin bizde eylülde görüşme yapacağız 9 aydır evliyiz ama amh 0.03 çıktığı için doktor boşuna uğraşmayın dedi birde esim de 3.7 sol tarafta varikosel bae denildi
0.01 ile dogal yoldan hamile kalan var canim rabbim ol der ve olur.
Doktorunu bence değiştir daha profesyonel yaklaşan biryere gitmelisin sisli memoriali öneririm

1 Eylulde transfer oldum , 10 Eylül test tarihim nasil heycanliyimmm hayatımın en güzel bekleyişi 😍😍😍🍀
Ayni gün transferimiz 😍 hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu bekleyişin sonunda yüzümüzü güldürsün hayırlısı ile 🤲🤲❣❣ benim 14 eylül test tarihim sen benden önce öğreneceksin inşallah güzel haberler verirsin canım 🤲🤗

Ya bilmediğim in soruyorum. Transferde taktıkları şey rahim filmi çekerken ki taktıkları alet gibi mi 😔
Transfer seni korkutmasın rahat geciyor bir acı falan olmuyor sadece idrara sıkışıklık biraz zorluyor tabi oda dayanılmıcak gibi değil sonunu düşününce daha güzel oluyor özellikle doktor seni hazırlayıp embriyoloğa hazır diyip mucizelerin sana getirilmesi o an bambaşka bir duygu 😍😍😍

X