• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Dualarımız seninle canım, bizi habersiz bırakma 😉

Yaaaa kavusuyorsun demek 🥰 İnşallahh sımsıkı tutunurlar 🤲🏻❤️

Minnoşların sana tutunsun can olsunlar evlat olsunlar annesi 🙏🥰

Canım benim sımsıkı tutunsun inşallah bebişlerin sana 🥰🥰
hayırlı cumalar topiğin güzel hatunları hepinize tşk ediyorumm🥰 yanaklarınızdan öpüyoremmm😁

Ben ilaçları hep uyku saatime göre ayarladm:KK66:)) 11-23😁 d vitamınıne baktır kuzum eksikse damla kullanırsn en azndan benmde eksik cıktı alt sınırda
Düşüktü baya canım benimde. Damla kullanıyorum bakalım ne ayara gelmiş 🤣 sen kullanıyorsun dimi damla

kimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
İnanamıyorum canimm. Transfer günün mu? Istersen çekici çağırın esin ilgilensin sen direkt bitmesinden taksi cagir transfere yetis

Ben bir şey öğrendim arkadaşlar her akşam yemekten 2 saat sonra taze sıkılmış havuç suyu içmek hem amniyon sıvısını arttırıyormuş hem de bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş. Her gün olmasa bile 2 günde bir içiyorum inşallah etkisi vardır.

Back