• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

kimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Geçmiş olsun canım yaa, oluyo öyle.
N’aptınız?
Çok uzak mi merkez? Taksiyle gidebilecek misin?

kimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Canim naptın uzakmi mesafe.oluo olmadık zaman taksi felan git kuzum stres yapma bi şekilde gidersin sakin kalmaya çalış bize de haber ver

Yaa kuzum geçmiş olsun şansa bak. Allah tan size bir şey olmadı. İnşallah sağ salim ulaşırsınız merkeze 🤲🤲

Ona devlet hastanesinde bakiyorlar mi?
Bakıyorlar canım 🥰
Kizlar transferden sonra bitki çayı yasak demislerdi ilk transferimde ama su an bir sey denmedi. ıhlamur icebiliyor muyuz?
Evet bitki çayları yasak. Adaçayı kekik falan kesinlikle içilmemeli. Nane maydanoz bunlardan da uzak durmak lazım. Ihlamuru bilmiyorum ama ihtiyacın yoksa şu sıralar içme istersen

Tarımsal adet sokturmek icin verilmiyor mu ya? Doktorunjz kimdi?
Bende öyle biliyordum ama dr bu denemede 300 merional 15o gonalf günde 2btarlusal yazdı tarlusal ne alaka niye dedim yumurta baskiliyormus bu denemefe cetrotide kulanmadim mesela onun yerine tarlusal kullandım aynı işi görüyormuş

Yaa kuzum çok geçmiş olsun rabbim beterindrn korusun naptiniz gidebildiniz mı mi merkeze

Back