- 30 Eylül 2021
- 52
- 20
- 3
- 26
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #4.861
Aslında bu bir progesteron hormonu. Yani opu dan sonra adet ol diye kullanıyor. Liv Hospital Ulus Berk BulutTarımsal adet sokturmek icin verilmiyor mu ya? Doktorunjz kimdi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu bir progesteron hormonu. Yani opu dan sonra adet ol diye kullanıyor. Liv Hospital Ulus Berk BulutTarımsal adet sokturmek icin verilmiyor mu ya? Doktorunjz kimdi?
Geçmiş olsun canım yaa, oluyo öyle.kimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Canim naptın uzakmi mesafe.oluo olmadık zaman taksi felan git kuzum stres yapma bi şekilde gidersin sakin kalmaya çalış bize de haber verkimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Çok geçmiş olsun her şeyde vardır bir hayır. Allah büyüğünden korusun.kimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Yaa kuzum geçmiş olsun şansa bak. Allah tan size bir şey olmadı. İnşallah sağ salim ulaşırsınız merkezekimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Bakıyorlar canımOna devlet hastanesinde bakiyorlar mi?
Evet bitki çayları yasak. Adaçayı kekik falan kesinlikle içilmemeli. Nane maydanoz bunlardan da uzak durmak lazım. Ihlamuru bilmiyorum ama ihtiyacın yoksa şu sıralar içme istersenKizlar transferden sonra bitki çayı yasak demislerdi ilk transferimde ama su an bir sey denmedi. ıhlamur icebiliyor muyuz?
Bende öyle biliyordum ama dr bu denemede 300 merional 15o gonalf günde 2btarlusal yazdı tarlusal ne alaka niye dedim yumurta baskiliyormus bu denemefe cetrotide kulanmadim mesela onun yerine tarlusal kullandım aynı işi görüyormuşTarımsal adet sokturmek icin verilmiyor mu ya? Doktorunjz kimdi?
Yaa kuzum çok geçmiş olsun rabbim beterindrn korusun naptiniz gidebildiniz mı mi merkezekimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
Güzel yumoslarin olsun canım güzel haberlereBende merkezdeyim toplama için bekliyorum
Allah razı olsun kuzum benim rabbim hepimizin yüzünü guldursun bu defa rast getirsin inşallahGüzel yumoslarin olsun canım güzel haberlere
Guzel haberler verirsin inşallah canım benimBende merkezdeyim toplama için bekliyorum
Güzel güzel yumişler toplansın kaliteli kaliteli embriyolar olsun. Sağlıkla ilerlesin sonra sağlıkla tutunup sağ salim kucağına gelsinlerBende merkezdeyim toplama için bekliyorum
Sen naptın canım oldun mu histereskopiGuzel haberler verirsin inşallah canım benim
Güzel güzel yumoşların olsun sonra sana tutunsunlar inşallah canımBende merkezdeyim toplama için bekliyorum
cnm inşallah halletmişsinizdir.hayırlısıyla al gel bebişlerinikimsenin başına böyle birşey gelmemiştir heralde evden cıktık arabayla otobon da tekelerk patladı kaldın otobanın ortasında .10.30da merkezde olmam gerek şansa bak
hayırlısı olsun.bol bol embriyoların gelişsin inşallahBende merkezdeyim toplama için bekliyorum
Yok canim bekliyorum hazırlandım giyindim bekliyorum odamdaSen naptın canım oldun mu histereskopi