• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Belki işlem yaparsa lazım olur canım. Ayağa kalkınca kanama başlıyor. Gerçi hemşire sordu yoksa bulup geleyim diye🤣
Bende şimdi cd mi izledim. Doktor dediği gibi yapmış. Üstte ve yanlardan hafif basıklar varmış onları almış bide çizik atmış😍

Oyy maşallah maşallah. Kendi bebesi ne de öyle bakar 😍 ben bazen kuşlarıma diyorum size kardeş gelecek inşallah. Abi abla olacaksınız siz diyorum🤭🤭
Bende öyle söylüyorum 🤗

Canim bana bugün hemşireler arayıp haber verdiklerinde 1 gün öncesinde hatırlatiyorlar kamera ile bakılacak çizik atılacak denildi tabi o zaman başka bir işlem yapılması gerekir ise de yapılır dedi. Hani ultrason muayenesinde görünmeyen bazı şeyler kameradan görünüyor dedi . Bakalım yarın ne olacak 😇
Aynen canım ultra HD görüyorlar 🤣 ben dayanamam normalde öyle yara bere işlerine. İçim bi tuhaf oldu. Eşime dedim ben bayılcam artık devamını sen izle🤣 oda diyor bende bi tuhaf oldum. Artık sardırdık baktık işlemler yapılmış kapattık🤣🤣

Aynen canım ultra HD görüyorlar 🤣 ben dayanamam normalde öyle yara bere işlerine. İçim bi tuhaf oldu. Eşime dedim ben bayılcam artık devamını sen izle🤣 oda diyor bende bi tuhaf oldum. Artık sardırdık baktık işlemler yapılmış kapattık🤣🤣
Aynen canım ya bişe sorucam opudan sonrada olmuştu şimdi de acaba uyuduktan sonra kasıkta iğnemi yapiolar doktora sorcam da opuda da öyle hissettim şiş gbi mor sende de oldumu

Kızlar kahverengi leke normal mi ya bugün biraz kahverengi leke geldi. Korktum bişey olursa diye
cnm hangi aşamadasın bilmiyorum..
transferden sonra 7.gün başlayıp 12. gün bitmişti
sonrasında ileriki haftalarda oldu bir kaç gün sürüp geçti..
doktorum progestan fitili verirken söylemişti kahve akıntı yapabilir demişti..

cnm hangi aşamadasın bilmiyorum..
transferden sonra 7.gün başlayıp 12. gün bitmişti
sonrasında ileriki haftalarda oldu bir kaç gün sürüp geçti..
doktorum progestan fitili verirken söylemişti kahve akıntı yapabilir demişti..
Canım bugün 14 günüm beta artışı iyi cmt tekrar kan vericem artış için bugün kahverengi leke gelince korktum ara ara kasığım da da ağrı oluyor.

Aynen canım ya bişe sorucam opudan sonrada olmuştu şimdi de acaba uyuduktan sonra kasıkta iğnemi yapiolar doktora sorcam da opuda da öyle hissettim şiş gbi mor sende de oldumu
Yok kuzum hiç olmadı öyle. Opu zamanında kendi yaptığımız iğneler den kalmış olabilir.

Canım bugün 14 günüm beta artışı iyi cmt tekrar kan vericem artış için bugün kahverengi leke gelince korktum ara ara kasığım da da ağrı oluyor.
Tabiki doktorunu ara bilgilendir daha rahat edersin
Benim 1 ay oldu transfer olali ara ara hala devam ediyor lekelenmem kontrolde sormuştum olabilir demisti kahverengi ve pembe leke hatta bugün bile oldu ayaklarımı uzatıp dinleniyorum sürekli

Back