2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Saol canım benim son adetime göre 5+6 ydı 5.gün embriyosu olduğu için 6+1 dedi evet canım alttan muayene oldum ikizden korkuyorum ama nasip artık
Ya cok sevındım canım rabbim sağlıcakla kucagına almayı da nasıp etsin inşallah, bana da umut oldun, ben de cumartesi gıdıcem 5+6olucam, benımkı de 5.gün embrıyosu bakalım kac cıkıcak oyle olursa benden bi hafta ondesın, tecrubelerını isterim

Hosbulduk listeye benide eklermisin. 33 yasindayım 2. deneme 5. gun embriyosu
Eklerim tabiki canım benim. Kız biz seninle bi topikte daha birlikteydik sanki. Dua topiğinde mi acaba
Kızlar bugün kese görmeye gittim çift kese göründü ve kalp atışları duyuldu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Allah ımm güzel haberler art arda geliyor maşallah canım ya. Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Naptın canım kan verdin mi. Bende hala afet olmadım. Haftaya gelir gibi benimki
Merhaba canım arkadaşımında 3. Gündü oda yavaş büyüyordu. Çok şükür sağlıkla tutunmuş. İnşallah sağ salim kucağına alırsın
Kızlar ben bugün estrofeme başladım, 4 Ekim'de kontrolüm var
Şifalar olsun canım bebişe tutunması için vesile olsun

Amin canım Allah razı olsun diğer kontrolüm 2 hafta sonra ne sormak istersen sorabilirsin senin çiftmiydi tek miydimtransfer canım

Çok teşekkürler benim 5. Deneme hayırlısı hakkımızda

Amin canım Allah razı olsun diğer kontrolüm 2 hafta sonra ne sormak istersen sorabilirsin senin çiftmiydi tek miydimtransfer canım
Benım de çift transferdi canım, deger yüksek çıkıp tek olanlar da oluyormus, o yuzden cumartesiyi merakla beklıyorum ben de, arkadaslar cıft olabılır diye yorumlamıslardı. Bu hafta geçer mı

Merhaba kızlar, herkes sağlıcakla bebeklerini kucağına alır umarım. Bir şey sormak istiyorum. Ben tam 5. Hafta kese kontrolüne gittim. 2 kese gördü gibi oldu doktor ama büyük olan 4+2 ye uyumlu diğeri daha küçük. Üzüldüm biraz doktor normal dese de. Sizce normal mi?

Saol canım benim son adetime göre 5+6 ydı 5.gün embriyosu olduğu için 6+1 dedi evet canım alttan muayene oldum ikizden korkuyorum ama nasip artık
Benimde pazartesi kontrolüm bende 5+6 olucam 5.gün çift embriyo inşallah benimledir ikiside ben çok istiyorum ikiz tabi önce sağlıklı hayırlı bir evlat

Catlak-kurabiye canım çıkamadım bugün eve tamirat içim usta geldi işi uzun sürünce esimde bekledi gidemedik olmadı ya yarin yada 2 3 saat sonra gidip acil de vereyim . Keşke bu kadar gecikme hayra alamet olsa da hamile olmuş olsam
Sen test falan yaptın mı canım kac gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…