• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlarr bugün keseyi gördük çok şükür hatta bebişi de gördük tam net değil ama oluşumu burda belli içi dolu dedi doktor da şaşırdı 😍 Kesenin içinde köşede pıt pıt bişey atıyo kalbiymiş 🙈 Daha çok erken ama bi dinlemeye çalışalım bakalım dedi de yok ses gelmedi haftaya tekrar gidicem bakalım 🤗

Merhabalar Pendik Medicalpark’ta zaten bi tane tüp bebek doktoru var o da Semra Esenkaya. Tüp bebek için 10.500 istediler tam hesap yapmadık ama ilaçlar ve kalan embriyoları dondurma için toplamda 18 bini bulmuştur herhalde. Ama herkeste farklı dozda farklı ilaçlar kullanılabiliyo bunlar da etki eder tabi fiyata 😊
Canım naptın keseyi gördün mü

Kızlarr bugün keseyi gördük çok şükür hatta bebişi de gördük tam net değil ama oluşumu burda belli içi dolu dedi doktor da şaşırdı 😍 Kesenin içinde köşede pıt pıt bişey atıyo kalbiymiş 🙈 Daha çok erken ama bi dinlemeye çalışalım bakalım dedi de yok ses gelmedi haftaya tekrar gidicem bakalım 🤗
Ayy çok sevindim inşalah sağlıkla doğsun🐣

Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah birşey soracaktım embiriyolarınız kaç hücreliydi benim 6 hücreli 3. Embiriyo transferi oldum pazar test günüm

Teşekkür eserim canım🙏 Ama inan bilmiyorum hücresini hiç o konuda bilgi vermemiştiler sadece iyi kalite günüyle uyumlu demişti embriyolog.
Hayırlısı olsun sen de pozitif aonucu alırsın inşallah🤲

Bendende 13. Gün kan istedi ondan once hiç evde test yapmadım ben sonra 15. gün verdim kan 10 gün sonra da kese için çağırdı ayın 27sinde gidicem kese için canım kalp atışı içinde o gün belli olur herkesin doktoru farklı ben 5.gün embriyosu transferi oldum öyle olup 10. Gün test verenlerde var
Bende 5.gün embriyosu transfer oldjm ama demekki sizin doktorunuz hem kalpmatışını hemde keseyı aynı anda görecek

Teşekkür eserim canım🙏 Ama inan bilmiyorum hücresini hiç o konuda bilgi vermemiştiler sadece iyi kalite günüyle uyumlu demişti embriyolog.
Hayırlısı olsun sen de pozitif aonucu alırsın inşallah🤲
Bendede günüyle uyumlu a kalite denildi ama hücre sayısı 8 olması ideal oluyormuş biraz araştırdım benim 6 hücreli olunca moralim düştü biraz hayırlısı artık pazar günü sonucunu öğreneceğim

Maşallahh canım 🧿❤️ bugun kac olmustun sen? Ben de haftaya cumartesi gıdıcem 5+6da, kalp de görülür öyleyse bende de

Ya çok güzel maşallah gözün aydın canım 💕💕 5+6 mıydın bugün 🤗 çok heyecanlı yaaa ❤

Bende 5.gün embriyosu transfer oldjm ama demekki sizin doktorunuz hem kalpmatışını hemde keseyı aynı anda görecek
Kalp atışı duyulmaz diye tahmin ediyorum daha erken 5+6 oluyorum o zaman benle beraber olan arkadaşlarında duyulmamış bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Bide hiçbi belirtim kalmadı deli oluyorum kendimi dinlerken yaaa normalmi siz nasılsınız ?
Sadece midem kazınıyor ha bire, mütemadiyen açım😝
Kendini dinlemekten vazgeç canım 😊 benim ara ara alt karın ağrım devam ediyor dediğin gibi bende sürekli acım doymuyorum😂😂

Oyy maşallah maşallah canım hadi bakalım darısı kalp atışına 🥰🥰

Benim de sabahları cok kazınıyor 6 da mide kazıntısıyla uyanıyorum..

Kendini dinlemekten vazgeç canım 😊 benim ara ara alt karın ağrım devam ediyor dediğin gibi bende sürekli acım doymuyorum😂😂

Aynı benimde öyle arkadşlar ya dün gece 3 te gurultuyla uyandım bişiler yiyip yattım sabah 7 de daha beter aç kalktım😅

Back