• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım ben transferımin 5. Günü işe basladım, ayakta ders anlatıyorum hep, günde 4bın adım oluyor, bu kadar kasma ☺️yavas yavas Basla
Ayy kuzum benim Gercekten doğru ben çalışan biri dğrilim sizin açınızdan düşününce şimdi çok doğru haklısın yani aslında Rabbime kalmış ya bazen ne kdr dikkat edersen et olmuyor bazende. Bi bakıyorsun okdr haraket etmene ragmen gayet saglıklı ilerliyor gebelik

Valla canım öğretmen olunca mecbur kalıyorsun 🙈 her gün en üst kata her ders inip çıkıyorum minibüse binerken inerken eve giderken hep yürümece 😂
Yaa canım benim Allah kolaylık versin sizlere ben iki haraket edince keşke etmeseydim acaba bişey oldumu diye kendimi yiyroum bazen ama sizleri düşününce sizin ki daha zor ama yani gercekten onla alakası yok ya olsa doktorlar söyler hep yatın der hep yatmakta iyi değil

Ben yatmıştım diğer 4 denememin genelinde ( çok yatmadıklarımda oldu) nasılsa tutmadılar öncekiler diye, bu denememde hiç yatmadım.Hatta işe gittim hep çalıştım
Kuzum işte bazen rabbime bırakmak gerek yazdıklarını gördüm dualarım seninle inşallah olucak bende transferden on. Dkka sonra yatakkta yapmıştım tutamamıştım sürgü istemiştim çok şükür tutundular şu an için tek temeMennimiz saglıklı ilerlemesi sen hiç onlara takılma dua et ve lütfen dikkat et kendine sonrasnda keşke şunu yapmasaydım falan gbisinden cümlelerin olmasın benim çok oldu şkinci gğn kalkıp iş falan yaptım ve çok pişman olmuştum korkmuştum lütfen dikkat et kolay değil en iyi sen bilirsin bunu 🙏 ama iki tane konulmuş ve biri altıncı gün maşallah 😍 sen kalbini ferah tut ve film izle vakit gecirmeye bak günler zor gecşyır ama bi şekilde geçiyo ve lütfenn erken test yapma kendini bide o stresin altına sokma ❤️ İnşallah bebişler sana tutunur❤️

Kuzum işte bazen rabbime bırakmak gerek yazdıklarını gördüm dualarım seninle inşallah olucak bende transferden on. Dkka sonra yatakkta yapmıştım tutamamıştım sürgü istemiştim çok şükür tutundular şu an için tek temeMennimiz saglıklı ilerlemesi sen hiç onlara takılma dua et ve lütfen dikkat et kendine sonrasnda keşke şunu yapmasaydım falan gbisinden cümlelerin olmasın benim çok oldu şkinci gğn kalkıp iş falan yaptım ve çok pişman olmuştum korkmuştum lütfen dikkat et kolay değil en iyi sen bilirsin bunu 🙏 ama iki tane konulmuş ve biri altıncı gün maşallah 😍 sen kalbini ferah tut ve film izle vakit gecirmeye bak günler zor gecşyır ama bi şekilde geçiyo ve lütfenn erken test yapma kendini bide o stresin altına sokma ❤️ İnşallah bebişler sana tutunur❤️
Bu ara da tutundular demişim tutundu yazcaktım çift embriyo ama benim içime birinin tutunduğu doğuyor kalvye hatası o :))

Insallah o da saglikli gelir canim sizde genetik yapılması sebebi ne idi birde kac yaşındasınız
Benim bir önceki tedavimde hamile kaldım ama 8+5 de kalbi durdu. Genetikte trizomi 13 çıktı. Eşim ve ben de test yaptırdık, bizde birşey yoktu ama döllenme sırasında olan hatalı bir kopyalama dedi doktorum. Yaş 44, o sebeple genetik test istedim. insAllah sağlıklı gelir 🙏 Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏

Benim bir önceki tedavimde hamile kaldım ama 8+5 de kalbi durdu. Genetikte trizomi 13 çıktı. Eşim ve ben de test yaptırdık, bizde birşey yoktu ama döllenme sırasında olan hatalı bir kopyalama dedi doktorum. Yaş 44, o sebeple genetik test istedim. insAllah sağlıklı gelir 🙏 Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏
Doktorunuz kim?Benim de yaşım ileri, hep farklı merkezlerde 4 deneme yaptım şimdiye kadar ve hiç biri tutmadı.Bu 5. Denemeyi yine genetik testsiz yaptık.Bana yine tutmayacakmış gibi geliyor.Eşim ve ben de genetik problem olmasa da embriyo da olabiliyormuş ve ben bunu sizin ve bazı diğer arkadaşların mesajlarından yeni öğrendim.doktorum oysa eşim ve ben de genetik problem yoksa embriyoda zordur olması demişti. Bundan sonraki denememde genetik test gerekecek o zaman.

Doktorunuz kim?Benim de yaşım ileri, hep farklı merkezlerde 4 deneme yaptım şimdiye kadar ve hiç biri tutmadı.Bu 5. Denemeyi yine genetik testsiz yaptık.Bana yine tutmayacakmış gibi geliyor.Eşim ve ben de genetik problem olmasa da embriyo da olabiliyormuş ve ben bunu sizin ve bazı diğer arkadaşların mesajlarından yeni öğrendim.doktorum oysa eşim ve ben de genetik problem yoksa embriyoda zordur olması demişti. Bundan sonraki denememde genetik test gerekecek o zaman.
Doktorum Burçak Erzik canım. Bu denemen tutar insAllah, sana evlat olur🙏 Bizde de genetik bir problem yok ama dediğin gibi embriyoda olabiliyor anne babadan bağımsız olarak. Yaş arttıkça bu ihtimal de artıyor. Ben genetik testsiz tedavimde hamile kaldım, 8+5 de kalbi durdu, sebep de kromozom hatası. Aynı tedavimden iki dondurulmuş embriyom var ama testsiz olduğu için cesaret edemedik transfere, öyle duruyor. Çünkü sonra kalbi durduğunda hem büyük travma hem de sonra çok zaman kaybediliyor.Ben 5 ay kaybettim bu yüzden. Genetik test bence şart bu yüzden. Ama tabi işinin ehli ellerde yapılması lazım.

Ayy kuzum benim Gercekten doğru ben çalışan biri dğrilim sizin açınızdan düşününce şimdi çok doğru haklısın yani aslında Rabbime kalmış ya bazen ne kdr dikkat edersen et olmuyor bazende. Bi bakıyorsun okdr haraket etmene ragmen gayet saglıklı ilerliyor gebelik
Rahıme kan akısı acısından yürümek faydalı.. Agır kaldırma, agır spor yapma, bı yerlere uzanma.. Kendını yormadan ufak tefek ev ıslerını bıle yapabılırsin

Cok iyi yapmışsınız canim genetik li yaptırarak insalalh saglikl8 gelir tutunur 9 ay sonra da kucağınızda bebeğiniz olur 🙏🙏Aminnn hepimizin tedavisine kolaylık versin gönlümüzden gecen muradimizi nasip etsin inşallah 🤲

Canım çok sevindim.sağlıkla kucağına al inşaallah.Kaçıncı denemendi?İlk defa demişsin ya ondan sordum. Aynen en güzel duayı ediyorsun,Allah tamamına erdirsin.Ne olur benim için de et.40 yaşındayım ve 5. Denemem 😞 Transferi 2 tane 3. Gün embriyosu olarak Pazartesi oldum.Şansı artırmak için bugün de 6. Gün embriyosu transfer edildi.ne olacak bilmiyorum.Bugün çok sıkışmıştım ve embriyo transferi sonrası hemen idrarımı yaptım yatakta.Umarım birşey olmaz.Çok üzülüyorum, başka dondurulmuşum da yok, denemeye dermanım da 😔
Beni embriyo transferinden sonra 5 dakka dinlendirip hemen kaldırdılar gidip tuvaletini yapabilirsin dediler yani sadece 5 dk yattım kalktım tuvalete gittim eve gelince de mutfağa girdim kek falan yaptım kendime hiç yatmadım yani. Şimdi hamileyim bugün kese görmeye gidicez bakalım 😁 Doktorum saatlerce yatmanın işe yaradığıyla ilgili hiçbir bilimsel açıklama yok ilk 5 dk çok önemli tutunduysa zaten tutunmuştur dedi o yüzden çok takma bunu kafana 🤗

Cok iyi yapmışsınız canim genetik li yaptırarak insalalh saglikl8 gelir tutunur 9 ay sonra da kucağınızda bebeğiniz olur 🙏🙏Aminnn hepimizin tedavisine kolaylık versin gönlümüzden gecen muradimizi nasip etsin inşallah 🤲
Çok teşekkürler canım, bundan sonra burda hep güzel haberler paylaşmak dileğiyle. Çok sevgiler ❤️

Back