• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar günaydın ❤️Ben gece adet oldum, çok şükür gecikmedi.Hemsireyi aradım yarın e2 testi vermemi söyledi, sonuca göre transfer hazırlığına başlayacağım inşallah 🤗
Canim ne güzel senin geçirmemiş bizim tedavimiz hep bir gitti :)bu sefer benim gecikti benim covid ikinci doz sonrasi adetim gecikti hala olamadim ya olmadı yarın gidip kan testi vereyim idrar testi yaptım negatif yani umudum yok da işte söktürücü kullanmak için doktora mesaj atayım olmadı

Benim önceki olumsuzlarda da bu adet gelecekmiş gibi olan sancım vardı.Bunda da olması negatife işaret olabilir. İlk denemeniz mi?
Bende adet sancısı yaşadım transfer dönemimde çok şükür pozitif haberini aldım inşallah senin sancinda hayra alamettir 🤲🤲

Kızlar aranızda sperm sorunu olup ilk tüp bebek denemesi sonuçlanan var mı ?

Benim değerler normal ama eşimde sperm sorunu var , varikosel 3. seviye.

Tüp bebegin tutmasında sperm kaliteside önemli olduğu için açıkcası ya tutmazsa diye çok korkuyorum :KK43:
Hem benim yumurta rezervim az hemde eşimin sperm sayısı sınırda morfoloji 2 çok şükür ilk denememizde pozitif haberini aldık 🤲🤲 önemli olan 1kaliteli yumurta ve 1 kaliteli sperm inşallah hayırlı zamanda sizede nasip olur 🤲🌷

Beni embriyo transferinden sonra 5 dakka dinlendirip hemen kaldırdılar gidip tuvaletini yapabilirsin dediler yani sadece 5 dk yattım kalktım tuvalete gittim eve gelince de mutfağa girdim kek falan yaptım kendime hiç yatmadım yani. Şimdi hamileyim bugün kese görmeye gidicez bakalım 😁 Doktorum saatlerce yatmanın işe yaradığıyla ilgili hiçbir bilimsel açıklama yok ilk 5 dk çok önemli tutunduysa zaten tutunmuştur dedi o yüzden çok takma bunu kafana 🤗
Bayılıyorum böyle doktorlara, bazı doktorlar bi yerlerinden uydurup bilimsel hiçbir açıklaması olmayan yasaklar koyuyorlar anne adayları da panikle o yasakları daha da genişletip her şeyi kısıtlayıp strese giriyorlar.

Bende şu an 4+3 hemen hemen aynı tarihlerden bahsediyoruz benim 5+6 ya dokuz günüm var ama ben 15 gün sonrasan bahsediyorum daha ozaman çağırdı doktor
Belki o zaman duyulabilir canım Rabbim sağlıkla ilerlemesini nasip etsin inşallah 🤲

Selam kızlar dondurulmus transferim icin dün ilk muayenemi oldum. Sukur bi sorun yok estrofem ve folik asit kullanmaya basladım. 2. denemem olcak heycanlıyım
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza inşallah herşey yolunda gider ve bebeğin sımsıkı tutunur sana 🤲🤲🌼

Kızlarr bugün keseyi gördük çok şükür hatta bebişi de gördük tam net değil ama oluşumu burda belli içi dolu dedi doktor da şaşırdı 😍 Kesenin içinde köşede pıt pıt bişey atıyo kalbiymiş 🙈 Daha çok erken ama bi dinlemeye çalışalım bakalım dedi de yok ses gelmedi haftaya tekrar gidicem bakalım 🤗
Hasi gözün aydın canım çok sevindim.5+6 mı oldun bugün

Ben İstanbul'dayım. Burçak hocayı yumurta takibi için gittiğim doktorum önerdi. Ben çok memnunum. Meleğin insan halidir. İzmir'de ben de bilmiyorum, belki bir başlık açarsanız İzmir'de pgt, ngs yapan merkezler diye bilen arkadaşlar yol gösterebilir. Ama bence mutlaka bizim yaşa şart ngs. Biz çok vakit kaybettik yumurta takibi, aşılama, düşük derken zaman çok geçti. Umarım bereketli bir aya bir an önce denk gelir, biz de sağlıklı bir bebek sahibi oluruz canım benim 🙏 Allah hepimize kolaylıklar versin 🙏
İnşallah canım.Ben hep bilerek farklı merkezlere gittim.ilk denememde döllenme olmadı, 2.’de kimyasal oldu.3.’de yine döllenmedi. 3. ‘Sen önce doktor farklı olarak Sadece genetik test istemişti ve ameliyatla tüplerimi aldı.Genetik teste göre Kan sulandırmak için corasprin kullandırıp, tüpleri de alınca ben olur zannettim.Çünkü 2. Denememde kimyasal olmasını tüplerdeki sıvıya bağlamıştı doktor, mutlaka alınması gerek demişti ama aldırmamıştım. 4. Deneme için bu kez başka bir doktora gelip geçmiş deneyimlerimi anlattığımda , bana hep taze transfer yapıldığını, yaşım gereği olasılığı artırmak için çok embriyo toplamamız gerektiğini söyledi.2 ay üst üste yumurta topladık. 2. Ay yumurtaların etkisi ile daha çok embriyom oluştu ama hep 3. Gün de dondurdu sadece 1 tanesi 6. Günde donduruldu. İlk transferde 2 tane 3. Gün embriyosu koydu Haziran’da.Tutmadı. Şimdi kalan 2 tane daha 3. Gün embriyosunu 1 tane de 6. Günü koydu. Geçtiğimiz pazartesi 2 taneyi koyunca 1 tane daha 3. Günlük vardır bekleyelim onu giderse Çarşamba 5. Gün koyalım dedi gitmedi 5’e. 6. Günlük olanı Perşembe koydu.Yani dün, bugün geldim deli gibi ayakta işteydim. O 3. Günlük 5’e gitmeyince 6. Günlüğün çok kaliteli olmayabileceği uyandı bende çünkü 6. Günlük geç blastokist olan embriyoymuş ve 5’ten iyi değilmiş. Doktor Olasılığı artırmak için 3 tane koydum dedi ama benimkiler tutmaz gibi.Tutmazsa ben de NGS deneyeceğim.Umarım bulabilirim İzmir’de bir yer veya Ankara ya da İstanbul’da kalmaya hem param hem de zamanım olur. Allah herşeyin hayırlısını versin.Dua ediyorum ikimize de 🤲🤲❤️Ne zaman belli olacak sizin NGS sonucu?

Siz İstanbulda mısınız? Ben İzmir’deyim , vakit geçmeden yaptırmak istiyorum ama çalışıyorum.Zor izin alıp İstanbul’da kalmam.İzmir’de bilmiyorum pgt, ngs gibi embriyo genetik işleri ile iyi ilgilenen.Bu doktoru araştırarak mı gittiniz?İnşallah emekleriniz boşa çıkmaz ama dondurulmuşları da koydurun bence bu olmazsa.inşaallah olur bizim de yüzümüz güler .Var mı başka evladınız?Ben geç evlenip geç anne olmak isteyenlerdenim, 20’lerinde evlenip anne olmak istemezdim çünkü hayatımı iyi yaşadım 🤣🥰😅Şimdi de yaş geldi 40’a ama olmuyor 😊
İzmir’de de hemen her merkezin çalıştığı bi genetik tanı merkezi vardır. Sorarsanız İstanbul’a gerek kalmaz sanırım, bi tanıdıktan duyduğum doktor var Funda Göde ismi, medikal park’taymış sanırım. İsterseniz bi araştırın çok iyi olduğu söyleniyor.
Ben de sizin gibi geç evlenip geç çocuk istedim 30’larımda bile düşünmüyordum çocuk yapmayı, şimdilerde 40’larımdayken istiyorum ama o da bizim isteğimizle olmuyormuş tabi 😊

Canim ne güzel senin geçirmemiş bizim tedavimiz hep bir gitti :)bu sefer benim gecikti benim covid ikinci doz sonrasi adetim gecikti hala olamadim ya olmadı yarın gidip kan testi vereyim idrar testi yaptım negatif yani umudum yok da işte söktürücü kullanmak için doktora mesaj atayım olmadı
Canım bende 10 gün önce oldum 2,dozu ama yumurtlamadan sonra olmuştum etkilemedi adetimi.Gec Olsun güç olmasın canım vardır bir hayır

İnşallah canım.Ben hep bilerek farklı merkezlere gittim.ilk denememde döllenme olmadı, 2.’de kimyasal oldu.3.’de yine döllenmedi. 3. ‘Sen önce doktor farklı olarak Sadece genetik test istemişti ve ameliyatla tüplerimi aldı.Genetik teste göre Kan sulandırmak için corasprin kullandırıp, tüpleri de alınca ben olur zannettim.Çünkü 2. Denememde kimyasal olmasını tüplerdeki sıvıya bağlamıştı doktor, mutlaka alınması gerek demişti ama aldırmamıştım. 4. Deneme için bu kez başka bir doktora gelip geçmiş deneyimlerimi anlattığımda , bana hep taze transfer yapıldığını, yaşım gereği olasılığı artırmak için çok embriyo toplamamız gerektiğini söyledi.2 ay üst üste yumurta topladık. 2. Ay yumurtaların etkisi ile daha çok embriyom oluştu ama hep 3. Gün de dondurdu sadece 1 tanesi 6. Günde donduruldu. İlk transferde 2 tane 3. Gün embriyosu koydu Haziran’da.Tutmadı. Şimdi kalan 2 tane daha 3. Gün embriyosunu 1 tane de 6. Günü koydu. Geçtiğimiz pazartesi 2 taneyi koyunca 1 tane daha 3. Günlük vardır bekleyelim onu giderse Çarşamba 5. Gün koyalım dedi gitmedi 5’e. 6. Günlük olanı Perşembe koydu.Yani dün, bugün geldim deli gibi ayakta işteydim. O 3. Günlük 5’e gitmeyince 6. Günlüğün çok kaliteli olmayabileceği uyandı bende çünkü 6. Günlük geç blastokist olan embriyoymuş ve 5’ten iyi değilmiş. Doktor Olasılığı artırmak için 3 tane koydum dedi ama benimkiler tutmaz gibi.Tutmazsa ben de NGS deneyeceğim.Umarım bulabilirim İzmir’de bir yer veya Ankara ya da İstanbul’da kalmaya hem param hem de zamanım olur. Allah herşeyin hayırlısını versin.Dua ediyorum ikimize de 🤲🤲❤️Ne zaman belli olacak sizin NGS sonucu?
Bisey soracağım iki kere mi transfer işlemi yapıldı yani 3. Gün olanlar iki embriyo pazartesi günü, 6. Gün olan embriyo ise perşembe günü mü konuldu ben öyle anladım yazdığınızdan

Canım bende 10 gün önce oldum 2,dozu ama yumurtlamadan sonra olmuştum etkilemedi adetimi.Gec Olsun güç olmasın canım vardır bir hayır
Aminn inşallah canım ben yumurtlama öncesi oldum herhalde ki etkiledi ne bileyim dikkat etmedim öyle hemen olayım aradan çıksın sonraya kalırsa insan olamıyor ☹

Bisey soracağım iki kere mi transfer işlemi yapıldı yani 3. Gün olanlar iki embriyo pazartesi günü, 6. Gün olan embriyo ise perşembe günü mü konuldu ben öyle anladım yazdığınızdan
Arkadaş da cevap verir ama arkadaşım da öyle yaptırmıştı bi keresinde, ardışık transfer diyorlar embriyoların günlerini bu yöntemle eşitlemiş oluyorlar

Ben de pazar gideceğim nasipse 5+6 oluyor duyma ihtimali var o zaman heyecan yaptım 🥰
Yalnız farkindaydan birbirine yakın olan bizler direk haftani sorduk kendimizle kıyaslamak için 😂
Sen benden 1 gün önce görüceksin hadi hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲 evet kıyaslama yapıyoruz merak işte 😂😂

Back