- 18 Nisan 2016
- 80
- 78
- 88
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.541
Günaydın beybiler, benim çarşamba günü yumurta toplama oldu, şimdi ise progestan , tetra ve prednol kullanıyorum. yalnız acayip şişkinliğim var bu normal mi ya. Patlayacak gibiyim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz histereskobi olmustunuz sanırım öyle görmüştüm bu ikinci adetmi ilk mi bende bu ay bekliorum adet te mi transfer olcam ondan meraj ettmKızlar günaydın Ben gece adet oldum, çok şükür gecikmedi.Hemsireyi aradım yarın e2 testi vermemi söyledi, sonuca göre transfer hazırlığına başlayacağım inşallah
Yok canım Histereskopı yi temmuzda olmuştum, sonrasında adet olup yumurta toplama oldu sözde Taze transfer olacaktı ama doktorum rahmimi beğenmedi embriyolarım donduruldu bu opudan sonraki 2.adetim benim Histereskopinin üzerinden çok geçtiSiz histereskobi olmustunuz sanırım öyle görmüştüm bu ikinci adetmi ilk mi bende bu ay bekliorum adet te mi transfer olcam ondan meraj ettm
Vardır bı hayır en düzgün gördüğü zaman olsun ama bende Haziran da opu oldum ertelenmesi den ki yoruldu m artık ondan histereskobi den sonra da bişe cikarmi benim Kismet siz bı ilaç iciomudunuz adet beklerken doğum kontrol estrofen gbiYok canım Histereskopı yi temmuzda olmuştum, sonrasında adet olup yumurta toplama oldu sözde Taze transfer olacaktı ama doktorum rahmimi beğenmedi embriyolarım donduruldu bu opudan sonraki 2.adetim benim Histereskopinin üzerinden çok geçti
Aynen insan çok yoruluyor beklerken.Ben Histereskopı olacağım ay adetimle beraber Yasmin kullanıyordum canım adetin 7.günü Histereskopı oldum 15 gün sonrada adet olup tedaviye başlamıştım.Ben sözde Mayıs'ta tedaviye başlayıp temmuzda transfer olacaktım tabi benim planlarım olmadı, Yeter ki tutsun da bekleriz ne yapalım.Sanırim 2 embriyom kaldığı için ve daha önceki düşük olduğu için taze transferdi o doktorum dinlenmemi istediVardır bı hayır en düzgün gördüğü zaman olsun ama bende Haziran da opu oldum ertelenmesi den ki yoruldu m artık ondan histereskobi den sonra da bişe cikarmi benim Kismet siz bı ilaç iciomudunuz adet beklerken doğum kontrol estrofen gbi
normal,yapay birşey sonuçta,beyni uyaran hormon bunlar,hipofiz böbrek üstü aklına neresi gelirse orayla oynuyor buna psikoloji de dahil...eski yazılara bakın bir,ben Tarık Akan gibi arabaya çıkıp beni öpmedin diye iki saat ağladım eşimebahane yani,çok değişiyorsun çok...sonra oturuyor yerli yerine...kafalar karışıyor,vücut karışıyorGünaydın beybiler, benim çarşamba günü yumurta toplama oldu, şimdi ise progestan , tetra ve prednol kullanıyorum. yalnız acayip şişkinliğim var bu normal mi ya. Patlayacak gibiyim .
Anladım canım Allah'ım hayırlısını versin hepimize benimde iki emriyom var o yüzden dikkatli gidioruz böyle olsunda keşke demeyelimAynen insan çok yoruluyor beklerken.Ben Histereskopı olacağım ay adetimle beraber Yasmin kullanıyordum canım adetin 7.günü Histereskopı oldum 15 gün sonrada adet olup tedaviye başlamıştım.Ben sözde Mayıs'ta tedaviye başlayıp temmuzda transfer olacaktım tabi benim planlarım olmadı, Yeter ki tutsun da bekleriz ne yapalım.Sanırim 2 embriyom kaldığı için ve daha önceki düşük olduğu için taze transferdi o doktorum dinlenmemi istedi
Hoş buldum İnşallah inşallahHoş geldin canım hayırlı olsun inşallah mucizene kavuşman için vesile olsun
Allah kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah birşey soracaktım embiriyolarınız kaç hücreliydi benim 6 hücreli 3. Embiriyo transferi oldum pazar test günümAnladım cnm benim de 3.gün çift embriyo 15.günde 1566 çıktı beta. Hayırlısı neyse o olsun bakalım tek yada çift kabulümüz hepsi
Merhaba,Evet ayrıca rahimde şekil bozukluğu var Y şeklinde. O da sorunmuş düşüğe yol açıyomuş histereskopiyle de onu düzelticez dedi. Doktorum hiçbişeyi şansa bırakmıyo çok şükür şanslıyım o konuda
Canım doktorunla görüştün mü? Taze transfer mi olacaksın? Benim de aynı oldu karnım su toplamış biraz transfer iptal oldu eşimde yanımda kalmak İçin izin almıştı boşa gitti izni. Doktoruna mutlaka git yakınsan serum almıştım ben. Çok geçmiş olsunGünaydın beybiler, benim çarşamba günü yumurta toplama oldu, şimdi ise progestan , tetra ve prednol kullanıyorum. yalnız acayip şişkinliğim var bu normal mi ya. Patlayacak gibiyim .
Gerçekten mii ya görünürde hiç birşey yok ama hissettiğim öyle. Sizin gözle görünür bir şişlik miydi? Pazartesi taza transfer olacak 5.gün embriyosuCanım doktorunla görüştün mü? Taze transfer mi olacaksın? Benim de aynı oldu karnım su toplamış biraz transfer iptal oldu eşimde yanımda kalmak İçin izin almıştı boşa gitti izni. Doktoruna mutlaka git yakınsan serum almıştım ben. Çok geçmiş olsun
Kesinlikle bu heyecan hiç bitmeyecek bende öyle hissediyorum herşey yolunda olsun da tatlı telaşlar bunlar hayırlı haberler alırsınız inşallahHayırlı cumalar yol arkadaşlarım tedaviye başlayanlar hayırlı olsun sonuç bekleyenler inşallah pozitif haberini alırsınız kese görmeye gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin benimde son 3 günüm çok heyecanlıyım sanırım bu heyecan 9 ay boyunca bitmicek
Aynen herşey yolunda olsunda heyecanımız hic bitmesin amin hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah bu mübarek günde dualarım hepinizleKesinlikle bu heyecan hiç bitmeyecek bende öyle hissediyorum herşey yolunda olsun da tatlı telaşlar bunlar hayırlı haberler alırsınız inşallah
Kuzumm benim asıl test tarihim 27 sinde yani 13.gün istedi doktor benden ömceki hastasıyla konuştum test tarıhınden iki gün sonra kese on gün sonrada kalp atışını duymuş sende nasıl durumlar kaç gün sonra göruceksnHayırlı cumalar yol arkadaşlarım tedaviye başlayanlar hayırlı olsun sonuç bekleyenler inşallah pozitif haberini alırsınız kese görmeye gidecek olan arkadaşlar güzel haberlerle gelin benimde son 3 günüm çok heyecanlıyım sanırım bu heyecan 9 ay boyunca bitmicek
Bendende 13. Gün kan istedi ondan once hiç evde test yapmadım ben sonra 15. gün verdim kan 10 gün sonra da kese için çağırdı ayın 27sinde gidicem kese için canım kalp atışı içinde o gün belli olur herkesin doktoru farklı ben 5.gün embriyosu transferi oldum öyle olup 10. Gün test verenlerde varKuzumm benim asıl test tarihim 27 sinde yani 13.gün istedi doktor benden ömceki hastasıyla konuştum test tarıhınden iki gün sonra kese on gün sonrada kalp atışını duymuş sende nasıl durumlar kaç gün sonra göruceksn
E2 değeriniz neydi acaba öğrenebilir miyim? Benim 2800 dü opu dan bir önceki günCanım doktorunla görüştün mü? Taze transfer mi olacaksın? Benim de aynı oldu karnım su toplamış biraz transfer iptal oldu eşimde yanımda kalmak İçin izin almıştı boşa gitti izni. Doktoruna mutlaka git yakınsan serum almıştım ben. Çok geçmiş olsun
Merhabalar Pendik Medicalpark’ta zaten bi tane tüp bebek doktoru var o da Semra Esenkaya. Tüp bebek için 10.500 istediler tam hesap yapmadık ama ilaçlar ve kalan embriyoları dondurma için toplamda 18 bini bulmuştur herhalde. Ama herkeste farklı dozda farklı ilaçlar kullanılabiliyo bunlar da etki eder tabi fiyataMerhaba,
Pendik Medikal Park'ta hangi doktora gidiyorsunuz ve toplam maliyeti öğrenebilir miyim sakıncası yoksa? Buraya yazamazsanız özelden yazabilir misiniz? İnşAllah Rabbim hayırlısı ile hereksin yüzünü güldürsün.