2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Aynen bende de onlar vardı. Transfer öncesi prednol, tetradox(bunlar 4 gün), estrofem, progestan fitil vardı. Transferden sonra ise tetradox ve prednol gitti. Artı olarak climara forte bant, proluton depot, enox iğne, ecopirin var. Hepimiz sağlıklı sonuçlar alalım inşallah

Benim ilkinde hiç sağlıklı embriyo oluşmadı .Eşimde morfoloji ve hareket sorunu vardı.2. sinde tuttu ama kimyasal oldu.3.’de gittiğim doktor tüplerimi kapatan hidrosalpenks sıvısının tüplerimi enfekte ettiğini ve tüplerimin alınması gerektiğini söyledi.Aldı ama 3.deneme de tutmadı.4’te başka bir doktora gittim.Diğer transferlerim hep taze olmuştu.Bu dondurulmuş yapalım dedi.Havuzlama yoluyla 2 ay üst üste embriyo topladı, transfer öncesi Rahmi dinlendirdi, çizik attı, intralipid serum kullandım, ilk kez kan sulandırıcı iğneler kullandırdı.Dondurulmuş 2 embriyo transferi de başarısız oldu.Şimdi yeniden kalan dondurulmuşları koydu bekliyorum.Bunlar bitince 6.’ya ne zaman başlarım bilmiyorum.

Canım inşallah senin kaçıncı denemen?pozitif düşünmeye çalışıyorum her seferinde ama 4 kere olumsuzu görünce sanki bu seferde olmayacakmış gibi geliyor. Dua edelim canım inşaallah olur
Benim bu 2. Denemem oncesinde 3 kez asilama yapildi. 6 yil oldu.Rabbim yuzumuzu guldursun surda her yorumu okudugumda Rabbim yardim et ya da sonunda mutlu et diyorum genelde yazmasam da . Cidden kafa dagitmak icinde burasi bire bir ilk denemede aile yakinlarina arkadaslara soylemstm oyle umutlandim sonra tek tek olmadi demek yordu artik kimseye soylemiorum

ay canim benim rabbim yarimcin olsun burda herkesin rabbim yardimcisi olsun cok zor bir surec gercekten hepimiz asiri derecexe cagresiz hissediyoruz nedensoz yere cocugu olmayanlar mi dersin hastaliklarla bogusup cocuk yapmaya calisanlarmi dersin her turlu zor ama asla pes etme sen elinden geleni yap ben o moddayim elimden geleni yapacagimne gerekiyorsa artik gerisi takdiri ilahi insallah tutar bacim da 6. gerek kalmaz insallah rabbim saglik sihhat vede bol sabir versin insallahhhh

İlaç ödem yapıyor , tuzsuz yiyeceklerden sonra alınmalı diye özellikle uyarıyor doktorlar.

Canim cok üzüldüm kaybin icin insAllah bir daha yasamazsin ben de 20 haftalik bebegimI kaybettim bilirim ne kadar zor oldugunu, umut etmek güzel sey ama benim ki birazcik da olacaklara kendini hazirlama, hayal kirikligina ugramak istemem, diyelim. Ben kizimi da en umutsuz oldugum Anda ogrendim, ne zaman Umut edip sevinsem hep kursagımda kaldi o yüzden de kendimi cok kaptirmayi sevmiyorum

Anladım canım.
Ben de çok üzüldüm kaybın için.
Büyüdükten sonra kaybetmek daha zor olmalı.
Kendimizi kaptıracağımızı hiç sanmıyorum bu saatten sonra. Yine de Allah’tan ümit kesilmez. Can verecek olan Rabbim. Dua edip teslim olmayı seçtim ben.
Nasipte varsa Allah bugün değilse yarın kucağımızı dolduracaktır.

Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 3 embriyodan sadece biri Ngs ye gitmeye uygun görülüyor. Çaresizce bekliyorum, bir tane gidip de sağlıklı dönen var mı diye bakınıyorum. Sizin sonucunuz ne oldu?
Canim merhaba Öncelikle tedavin hayirli olsun güzel haberler alırsın inşallah benim de genetik incelemeli tedavim elhamdülillah 1 tane
tek 6. Güne kaldi embriyom tek biyopsiye uygun du o da çok şükür sağlıklı geldi . Bende çok korkuyordum tek olmasi beni çok umutsuzlandirdi çok şükür ku rabbim umutsuz koymadı nasip ölünce inan 1 tane de de oluyor insallaj hepsi sağlıklı gelir

benimde 10.gün kan değerim 37,43 çıktı doktor düşük bulmuştu , bugün de 12.gün de yaptırdım 115,16 çıktı . Güzel yükselmiş dedi iki gün sonraya tekrar test istedi. Benim artışım iki günde yüzde 200 civarında olmuş normal mi sizce
bu gibi durumları yaşayan var mı ?

merhaba yaş 28 4. deneme cift embrıyo 5. gün embrıyosu transfer ekim 6 :)
Merhaba canım hoş geldin hayırlı olsun inşallah tedavin sağlıkla sıhhatle gelsin mucizen ekliyorum seni de listeye
Merhaba canım hoş geldin iyi yapmışsın. Yalnız geçmiyor bu süreç insan birileri ile paylaşmak istiyor. Ama çevrendekilerin bilmediği daha iyi. Burada hepimiz birbirimizi anlıyoruz aynı yoldan geçiyoruz
Pkos falan mı var canım yumurta sayısı fazla olursa transferi diğer aya erteliyorlar genelde

Maşallah maşallah canım çok güzel artmış sağlıkla ilerlesin inşallah çift embriyo muydu

Merhaba canım hoş geldin 8. Normaldir daha sağlıkla artsın sağlıkla ilerlesin inşallah. Mesajı altını yapmışsın da listeye ekleyim mi onun için mi yazdın uyku sersemi tam anlamadım da sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…