- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.301
Özelde canım, Altunizade Bahçeci’de yaptırıyorum.Sen özelde devlette mı yapıyorsun?
Hiiiiiiiiç belli olmaz, çok erken yapıyorsunuz testleri.Kizlar bugün 9. Günümdü test yaptim yine negatifyarin yine de kan verip bi goreyim artik pozitif cikmaz heralde
Bişe takıldı aklıma benim iptal oldu transferimde bana prednol bı ay kullandım sanırım genelde ya kimse ye verilmedi yada beş gün bunla ilgili bilginiz varmıÖzelde canım, Altunizade Bahçeci’de yaptırıyorum.
Sen nerede?
Her doktorun ilaç protokolü ayrı.
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz.
Ay hayırlı olsun tedavin.Kızlar selam bende bugün tedaviye başladım aslında sadece ön görüşme için gitmiştik fakat reglmın 2.günü olduğu için doktor hemen başlayalım dedi. Fakat trasferim 1 ay sonra yapılacakmış yanı ekim ayının sonuna doğru olacak niçin hemen yapmadığını bilmiyorum daha yenıyim bu işlerde kimseyede söylemedik eşimle biraz heyecanlı ve stresli bir süreç aramızda kalsın istiyorum ama insan paylaşmadan da duramıyorum bende buraya sizinle birlikte heyecanımı paylaşmaya geldim hepimiz iyi sonuçlar alırız inş :)
İnşallahhİnşallahh canım benımbiz bu yola baş koyduk, o bebıs gelecek
1 ay mı?Bişe takıldı aklıma benim iptal oldu transferimde bana prednol bı ay kullandım sanırım genelde ya kimse ye verilmedi yada beş gün bunla ilgili bilginiz varmı
Hatta soyle soyliyim bı kere kan sonucum kötü iptal oldu ozamab dier ilaclarla prednol aldım sonra transfer olacağım die ilaçlarla aldım sonra bu 3 çizgi oluşmadı polipten şüphe histereskobi oldum adet bekliyorum şuanda ama aklıma takıldı herkez prednol u ne kadr kullanio die1 ay mı?
Bana 5 gün kullan demişlerdi ilkinde, bında da öyle.
Hiç 1 ay duymadım.
Neden iptal oldu tedavin peki?
Ben de 3 gün prednol, 12 gun prograf kullandım hemen arkasına1 ay mı?
Bana 5 gün kullan demişlerdi ilkinde, bında da öyle.
Hiç 1 ay duymadım.
Neden iptal oldu tedavin peki?
Bünye ile mi alaka li acaba bu sefer nasi olcak kimse benim kadar uzun süre almamış sanırımBen de 3 gün prednol, 12 gun prograf kullandım hemen arkasına
Ben İlk tedavım de kullanmamıstım, ikinci de kullandım, valla her doktor farklı dusunuyor, bak aynı doktor ıkı tedavıyi farklı uyguladıBünye ile mi alaka li acaba bu sefer nasi olcak kimse benim kadar uzun süre almamış sanırım
Acaba vücutta iltihap falan mı var?Hatta soyle soyliyim bı kere kan sonucum kötü iptal oldu ozamab dier ilaclarla prednol aldım sonra transfer olacağım die ilaçlarla aldım sonra bu 3 çizgi oluşmadı polipten şüphe histereskobi oldum adet bekliyorum şuanda ama aklıma takıldı herkez prednol u ne kadr kullanio die
Prednol’ü ne kadar kullandın canım?Ben İlk tedavım de kullanmamıstım, ikinci de kullandım, valla her doktor farklı dusunuyor, bak aynı doktor ıkı tedavıyi farklı uyguladı
Prednol 3 gun gün günde 1 tane kullandım, transferden 5 gun önce baslattı, prednol un son gunu de 12 gun kullanılmak uzere prograf kullandım canımPrednol’ü ne kadar kullandın canım?
Yok şuanda histereskobi oldum adet bekliorum transfer zamanı her akşam kullandım sanırım embriyoyu yabancı sanmasın die bağışık düşürücü sanırım bana sürekli verdi ama benim disimda herkes 5 gün soraririm olmadı valla merak ettim canımBağışıklık ile ilgili bir ilaç değil mi bu?
Acaba vücutta iltihap falan mı var?
Çünkü transfer öncesi 5 gün 1’er tane o sebepten veriyor benim doktorum.
1 ay çok uzun bir süre.
İstersen tekrar danış doktoruna canım.
Umut etmesi bile güzel son ana kadarHiiiiiiiiç belli olmaz, çok erken yapıyorsunuz testleri.
Boşuna stres oluyorsunuz sonra.
Belki de pozitif şu an.
Yok canım prednol bildiğimiz kortizon hapı ve fazla kullanımda yavaş yavaş bıraktırmak gerekir. Bi de bunu kullanma amacımız opudan sonra iltihap veya enfeksiyon önlemek için. Transfer öncesi de aynı şekilde. Vücut transfere hazır olsun diye. İltihap varsa dökülsün gitsin diye.Bağışıklık ile ilgili bir ilaç değil mi bu?
Acaba vücutta iltihap falan mı var?
Çünkü transfer öncesi 5 gün 1’er tane o sebepten veriyor benim doktorum.
1 ay çok uzun bir süre.
İstersen tekrar danış doktoruna canım.
Ala ala bende iltihap mi var bu kadar siz ne kadr kullandınız belki bu ay vermez bana daYok canım prednol bildiğimiz kortizon hapı ve fazla kullanımda yavaş yavaş bıraktırmak gerekir. Bi de bunu kullanma amacımız opudan sonra iltihap veya enfeksiyon önlemek için. Transfer öncesi de aynı şekilde. Vücut transfere hazır olsun diye. İltihap varsa dökülsün gitsin diye.
Sizinle alakalı bir durum değil çoğu doktor bunu veriyor ben de hem opudan sonra hem transfer öncesi 4 gün ve günde 1 tane olmak üzere kullandım. Hem opu hem transfer ameliyathane ortamında yapılan işlem ve vajen bölgesi vücudumuzda iç organlara açılan tek yer. O yüzden enfeksiyon olmasını istemiyorlar.Ala ala bende iltihap mi var bu kadar siz ne kadr kullandınız belki bu ay vermez bana da