2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Sizinle alakalı bir durum değil çoğu doktor bunu veriyor ben de hem opudan sonra hem transfer öncesi 4 gün ve günde 1 tane olmak üzere kullandım. Hem opu hem transfer ameliyathane ortamında yapılan işlem ve vajen bölgesi vücudumuzda iç organlara açılan tek yer. O yüzden enfeksiyon olmasını istemiyorlar.
Anladım canım ben o ilacı baskılayıcı die biliodum ilaçlar bi sürü karışıyo şifa olsun ne diyelim🙂

Yok canım prednol bildiğimiz kortizon hapı ve fazla kullanımda yavaş yavaş bıraktırmak gerekir. Bi de bunu kullanma amacımız opudan sonra iltihap veya enfeksiyon önlemek için. Transfer öncesi de aynı şekilde. Vücut transfere hazır olsun diye. İltihap varsa dökülsün gitsin diye.
Yok derken? Anlayamadım.
Ben de transfer öncesi vücutta iltihabı önlemek için olduğunu biliyorum. Transferden önce 5 gün kullanmamın sebebi o zaten. Aynı şeyi söylemişiz zaten kuzum. 😉
Ancak Tureed Tureed ’e doktoru 1 ay verince şaşırdım.
Vücutta başka iltihap mi var diye ondan sordum. 🙃
Tureed Tureed canım, histeroskopi oldum dedin ya. Belki de ondan ötürü bu kadar uzun süreli vermiştir doktorun. Ama yerinde olsam yine de acaba yanlış mı anladım diye sorardım doktoruma. 😉
Hem boşu boşuna transferin ertelenmesin, hem de bu tür ilaçlar ağır ilaçlar. Sana bir zarar vermesin. 🤗

Daha çok yeniymiş eğer idrar testi yapicam diyorsan 8. Günde çıkıyor genelde
Evet zaten bugün son çeyrek ovitrelle imi oldum o yüzden en azından Cuma’ya kadar bekleyeceğim. Cuma cumartesi pazar üç gün üst üste yapayım diyorum Eğer koyulaşma varsa iğne etkisi değildir diye düşüneceğim. Direk kanda öğrenmek istemiyorum sonucu Eğer negatifse çok üzülürüm öylex

Yok derken? Anlayamadım.
Ben de transfer öncesi vücutta iltihabı önlemek için olduğunu biliyorum. Transferden önce 5 gün kullanmamın sebebi o zaten. Aynı şeyi söylemişiz zaten kuzum. 😉
Tureed Tureed canım, histeroskopi oldum dedin ya. Belki de ondan ötürü bu kadar uzun süreli vermiştir doktorun. Ama yerinde olsam yine de acaba yanlış mı anladım diye sorardım doktoruma. 😉
Hem boşu boşuna transferin ertelenmesin, hem de bu tür ilaçlar ağır ilaçlar. Sana bir zarar vermesin. 🤗
Anladım saol canım hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah emek veriyoruz çok ilaçlar hep yan etkili zaten😔

Anladım saol canım hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah emek veriyoruz çok ilaçlar hep yan etkili zaten😔
Amiiiin, inşallah hayırla sonuçlanır. 🙏
Gerçekten az emek değil.
Bugün kaç ilaç yuttum bilmiyorum.
Daha yatarken Decavit ve fitil var.
Kim bilir ne yan etkileri var.
Her şey bebişlerimizi kucağımıza almak için. 🥰
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Amin. 🤲

Amiiiin, inşallah hayırla sonuçlanır. 🙏
Gerçekten az emek değil.
Bugün kaç ilaç yuttum bilmiyorum.
Daha yatarken Decavit ve fitil var.
Kim bilir ne yan etkileri var.
Her şey bebişlerimizi kucağımıza almak için. 🥰
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Amin. 🤲
Amin hepimizi inşallah şifa olsun inşallah sonucu güzel olsun 🥰🥰

Umut etmesi bile güzel son ana kadar
Evet, çok haklısın canım. 🥰
İşte umut edebilmek için çok acele etmemek daha iyi sanki. 😉
Ben ilk transferde hiç idrar testi yapmayı düşünmüyordum.
Arkadaşların gazına gelip 7.gün yaptım ve negatifti. Sonra forumda araştırınca en az 15 kişi gördüm idrarda negatif olup kanda pozitif olan. 🙃
Sonra gerçekten 9.gün idrarda silik bir çizgi görünce kan testim pozitif çıktı. 🥰
Yani boşu boşuna üzüldüğümle kaldım.
9.haftaya kadar her şey normaldi, sonra kalbi durdu bebeğimin. 😔
Demem o ki, bu süreç başlı başına bekleyişlerle doluymuş.
Kucağımıza almadan da bitmeyecek sanırım.

Yok derken? Anlayamadım.
Yok derken bağışıklık baskılayıcı değil manasında dedim evet aynı şeyi söylemişiz canım 😊 valla ben de şaşırdım bir ay olmasına benim arkadaşıma da başka bir durum İçin 3 aylık verdiler çok ani kilo aldı kalp çarpıntısı oldu pat diye de kestiler ilacı yüzü gözü şişti😔 histeroskopi dışında sebebi mi var ki diye açıklama yapmıştım 🙈

Hoşgeldiniz, ne diyor doktorlar neden 4. denemeniz?Benim 5. Denemede ondan soruyorum.
benim hikayem su sekilde canim pko hastasiyim bunun disindada cok onemli olmayacak derece rahimin tepesinde yapisikligim vardi 1. deneme basarizi olsu 2. tuttu gayet saglikli bir sekilde ilerlerken ilk muaynede ben bebegimi kaybettim doktor alttan bakti baktigi gibi kanamam basladi ve durdurulamadi sonra rahimdeki yapisiklik icin ameliyat oldum akabinde 3. deneme biraz aslinda acele ettik rahim toparlanmamisti benim vucudumda cok yorgundu surekli islem gormustu rahmim falan tutmadi iste simdi 4. deniycez allah nasip ederse insallah tutarlarda 🙏🙏 senin neden 5. canim

Yok derken bağışıklık baskılayıcı değil manasında dedim evet aynı şeyi söylemişiz canım 😊 valla ben de şaşırdım bir ay olmasına benim arkadaşıma da başka bir durum İçin 3 aylık verdiler çok ani kilo aldı kalp çarpıntısı oldu pat diye de kestiler ilacı yüzü gözü şişti😔 histeroskopi dışında sebebi mi var ki diye açıklama yapmıştım 🙈
23BE3948-9A34-427E-8F85-FDA8CF4A31ED.jpeg
Doktor direkt bağışıklığı baskılanmak için veriyoruz bunu dedi.
Bir de Tetradox diye bir antibiyotik verdi yine 5 günlük.

Senin ilaç protokolün nasıl veya nasıldı?

X