- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.361
Evet cnaim dogru ben de ona Inaniylorum, Allah büyük Elbet vardir herseyin biir zamani, ben zaten inanin ki sizler icin daha cok dua ediyorum, bir evladim var ben tattim annelik duygusu u insAllah sizler de tadarsinizAnladım canım.
Ben de çok üzüldüm kaybın için.
Büyüdükten sonra kaybetmek daha zor olmalı.
Kendimizi kaptıracağımızı hiç sanmıyorum bu saatten sonra. Yine de Allah’tan ümit kesilmez. Can verecek olan Rabbim. Dua edip teslim olmayı seçtim ben.
Nasipte varsa Allah bugün değilse yarın kucağımızı dolduracaktır.
17 yumurta toplandı canım. Şimdilik 5.gün taze transfer olacak. Embriyoların ve rahmin durumuna bağlı değişebilir sanırım.13 14 yumurta alınır senden canımama ohss olma rıskı de olabılır, dondurulmus transfer olacaksın deıl mı
Merhaba eşinizle akrabalık var mı acaba ? Bir de tek ge hastalığı dediginiz size hangi test yapıldı acaba? Array wes hangisinde çıktıBizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldı
Ayy inan senin kadar olamam tabi ama çok heycnlıyım inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninleE
Evet canimcim 3 saat sonra gidicem
Okurken burnumun direğinin sızlamasıEvet cnaim dogru ben de ona Inaniylorum, Allah büyük Elbet vardir herseyin biir zamani, ben zaten inanin ki sizler icin daha cok dua ediyorum, bir evladim var ben tattim annelik duygusu u insAllah sizler de tadarsinizo kadar paha bicilemez bir duygu ki.. Isteyen her kadina yasatsin Allah o cennet kokuyu icine cekmeyi
Sagol kuzumAyy inan senin kadar olamam tabi ama çok heycnlıyım inşallah güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle
Amin canim benim en kisa zamanda hayirlisiyla alin insAllah bebeleri kucaginizaOkurken burnumun direğinin sızlamasıAllah razı olsun canım benim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı müjdelerle müjdelesin bizleri
Gozlerine inan canim evet ordalarEki Görüntüle 2921011 Kızlar transferle birlikte 9.gün Bugün cumartesi test günüm oldu mu bu şimdi yani ordalar mı demek
Amin kuzum inşallahGozlerine inan canim evet ordalarMasAllah gözünüz aydin olsunn saglikla ilerlesin insAllah canim
Embriyom sorunlu geldi, tedavim iptal oldu maalesef.Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 3 embriyodan sadece biri Ngs ye gitmeye uygun görülüyor. Çaresizce bekliyorum, bir tane gidip de sağlıklı dönen var mı diye bakınıyorum. Sizin sonucunuz ne oldu?
Oo maşallah maşallahEki Görüntüle 2921011 Kızlar transferle birlikte 9.gün Bugün cumartesi test günüm oldu mu bu şimdi yani ordalar mı demek
Yok canım üzülmek değil içeride Bi yerlere dokunmak diyelimAmin canim benim en kisa zamanda hayirlisiyla alin insAllah bebeleri kucaginizakiyamam sana uzmek istemedim. Ben de bir gün Inaniyorum evladima Allah bir kardes nasip etcek insAllah.
Nasipse bıdıklar kuzumOo maşallah maşallahEvvettt oralarda minnak bir bıdık varmış Sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
Aa çift embriyo muydu oyy oyy minnak bıdıklar olarak düzelteyim o zamanNasipse bıdıklar kuzumçok teşekkür ederim
Verdim bende sonuçları bekliyorum kuzumSagol kuzumsen ne yaptin verdin mi kan tekrar
E
Evet canimcim 3 saat sonra gidicem
Yok daha vermedim canim ama heycanim da hic kalmadi cünkü dünkü idrar testim negatiftiKız seni arıyorum forumlardaaaverdin mi kan? Hadi hayırlı haber olsun inşallah allahım
canım sen bana başında da öyle demiştin hatırlıyor musun bende sana Allah mı söyletti demiştimAcaba bölündü mü ikizler mi geliyor