2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Evet cnaim dogru ben de ona Inaniylorum, Allah büyük Elbet vardir herseyin biir zamani, ben zaten inanin ki sizler icin daha cok dua ediyorum, bir evladim var ben tattim annelik duygusu u insAllah sizler de tadarsiniz o kadar paha bicilemez bir duygu ki.. Isteyen her kadina yasatsin Allah o cennet kokuyu icine cekmeyi

Merhaba eşinizle akrabalık var mı acaba ? Bir de tek ge hastalığı dediginiz size hangi test yapıldı acaba? Array wes hangisinde çıktı

Okurken burnumun direğinin sızlaması Allah razı olsun canım benim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı müjdelerle müjdelesin bizleri

Okurken burnumun direğinin sızlaması Allah razı olsun canım benim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı müjdelerle müjdelesin bizleri
Amin canim benim en kisa zamanda hayirlisiyla alin insAllah bebeleri kucaginiza kiyamam sana uzmek istemedim. Ben de bir gün Inaniyorum evladima Allah bir kardes nasip etcek insAllah.

Amin canim benim en kisa zamanda hayirlisiyla alin insAllah bebeleri kucaginiza kiyamam sana uzmek istemedim. Ben de bir gün Inaniyorum evladima Allah bir kardes nasip etcek insAllah.
Yok canım üzülmek değil içeride Bi yerlere dokunmak diyelim inşallah hepimiz verelim ya sende inşallah bugün güzel haberler ile dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…