-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.381
Çok teşekkürler canım, transferin oldu mu senin? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, benim için de umut oldun.Canim merhaba Öncelikle tedavin hayirli olsun güzel haberler alırsın inşallah benim de genetik incelemeli tedavim elhamdülillah 1 tane
tek 6. Güne kaldi embriyom tek biyopsiye uygun du o da çok şükür sağlıklı geldi . Bende çok korkuyordum tek olmasi beni çok umutsuzlandirdi çok şükür ku rabbim umutsuz koymadı nasip ölünce inan 1 tane de de oluyor insallaj hepsi sağlıklı gelir
Canım benim ilk değerim 216 ikinci 1280 tek kese oldu. Zaten tek embriyo transferi idi.. Bazen bu değerlere bağlı olmuyor. Değeri çok düşük olup çift olan da var..sanırım keseyi görmeden yorum yapmak doğru olmayacak.. Tebrik ediyorum seniKızlar bugün 9.günüm nasıl artış diğeri yedinci gündü bu ara da sizce çift olma ihtimalı varmı yani ben 300 falan çıksa çifttir diye düşündüm ama sizler ne diyorsunuz
Bundan sonra herşey güzel olur umarım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEmbriyom sorunlu geldi, tedavim iptal oldu maalesef.
aminnn aminnn insallah hepimiz icin bakalim insallah bu son olur hayirlisiylannCanim hoşgeldin
Tedavin hayırlı olsun inşallah Rabbim hayırla sonuçlandırsın
Yafrum sen aralık-ocak topiğindeydın hatrladm seni halemgl ydi eski nickim hatrladnmı beni yine karsılastkaminnn aminnn insallah hepimiz icin bakalim insallah bu son olur hayirlisiylannbu arada sen hamissin dimi tuttu seninki yanlis gormediysem eger
tesekkur ediyorum canim aynen ekleMerhaba canım hoş geldin hayırlı olsun inşallah tedavin sağlıkla sıhhatle gelsin mucizenekliyorum seni de listeye
Merhaba canım hoş geldin iyi yapmışsın. Yalnız geçmiyor bu süreç insan birileri ile paylaşmak istiyor. Ama çevrendekilerin bilmediği daha iyi. Burada hepimiz birbirimizi anlıyoruz aynı yoldan geçiyoruz
Pkos falan mı var canım yumurta sayısı fazla olursa transferi diğer aya erteliyorlar genelde
yaa evet canim benimm ayy insalalh bu topikte mutlu haberlerimize ulasirizz kuzumm yaYafrum sen aralık-ocak topiğindeydın hatrladm seni halemgl ydi eski nickim hatrladnmı beni yine karsılastk
Aynen bende kaldm ama nasip olmadı.inşallah bu sefer olurda kavusurz yafrularayaa evet canim benimm ayy insalalh bu topikte mutlu haberlerimize ulasirizz kuzumm ya
ben o ocak ayindakinde kaldim hamile ama olmadi nasip kismet bakalim insallah vakti simdidir hepimiz icinn
Ayy evet evet hatırladımcanım sen bana başında da öyle demiştin hatırlıyor musun bende sana Allah mı söyletti demiştimhayırlısıyla gelsin de öle bişey olursa ilk sana söylicem
İnşallah canım benimtesekkur ediyorum canim aynen ekleayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin hep beraber sayalim gunlerimizi
Evet cnm ikiside tuttu çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah darısı basinaaminnn aminnn insallah hepimiz icin bakalim insallah bu son olur hayirlisiylannbu arada sen hamissin dimi tuttu seninki yanlis gormediysem eger
Aynen kuzum haklısın çok teşekkür ederimm darısı isteyen herkese özelliklede bu gruptaki herkese nasip olsun inşallah hepinizin teker teker güzel haberlerini alırız pekii sende durumlar naısl canımmCanım benim ilk değerim 216 ikinci 1280 tek kese oldu. Zaten tek embriyo transferi idi.. Bazen bu değerlere bağlı olmuyor. Değeri çok düşük olup çift olan da var..sanırım keseyi görmeden yorum yapmak doğru olmayacak.. Tebrik ediyorum seni
Ben dün keseyi gördüm çok şükür canım.. Önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim işteAynen kuzum haklısın çok teşekkür ederimm darısı isteyen herkese özelliklede bu gruptaki herkese nasip olsun inşallah hepinizin teker teker güzel haberlerini alırız pekii sende durumlar naısl canımm
Yok canim daha transfer olmadımÇok teşekkürler canım, transferin oldu mu senin? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, benim için de umut oldun.
Aminn inşallah canım hepimiz emeklerimizin karşılığını alirizÇok teşekkürler canım, transferin oldu mu senin? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, benim için de umut oldun.
Canım allah zamanı şimdi değil dedi sana.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman denemen inan en iyisi. Bu süreçte sağlıklı beslenip spor yapabilirsin yavaş yavaş.vücudun böylelikle daha güzel hazırlanırBenim kan testim negatif cikti kizlar maalesefsizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın Türkiye'ye de bebeğinle gezmeye gelirsin.Benim kan testim negatif cikti kizlar maalesefsizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum
Rabbim inşallah o süreçte hiç bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla nasip etsinBenim kan testim negatif cikti kizlar maalesefsizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum