2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Çok teşekkürler canım, transferin oldu mu senin? Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah, benim için de umut oldun.

Kızlar bugün 9.günüm nasıl artış diğeri yedinci gündü bu ara da sizce çift olma ihtimalı varmı yani ben 300 falan çıksa çifttir diye düşündüm ama sizler ne diyorsunuz
Canım benim ilk değerim 216 ikinci 1280 tek kese oldu. Zaten tek embriyo transferi idi.. Bazen bu değerlere bağlı olmuyor. Değeri çok düşük olup çift olan da var..sanırım keseyi görmeden yorum yapmak doğru olmayacak.. Tebrik ediyorum seni

tesekkur ediyorum canim aynen ekle ayy hadi bakalim hayirlisi olsun insallah hepimiz icin hep beraber sayalim gunlerimizi

Yafrum sen aralık-ocak topiğindeydın hatrladm seni halemgl ydi eski nickim hatrladnmı beni yine karsılastk
yaa evet canim benimm ayy insalalh bu topikte mutlu haberlerimize ulasirizz kuzumm ya
ben o ocak ayindakinde kaldim hamile ama olmadi nasip kismet bakalim insallah vakti simdidir hepimiz icinn

Aynen kuzum haklısın çok teşekkür ederimm darısı isteyen herkese özelliklede bu gruptaki herkese nasip olsun inşallah hepinizin teker teker güzel haberlerini alırız pekii sende durumlar naısl canımm

Aynen kuzum haklısın çok teşekkür ederimm darısı isteyen herkese özelliklede bu gruptaki herkese nasip olsun inşallah hepinizin teker teker güzel haberlerini alırız pekii sende durumlar naısl canımm
Ben dün keseyi gördüm çok şükür canım.. Önümüzdeki hafta da kalp atışı için gideceğim işte

Benim kan testim negatif cikti kizlar maalesef sizler insAllah en güzel sonuçlari alirsiniz ara ara girip sizleri takip edecegim.. Ben artik 1 seneye yakin denemeyi dusunmuyorum, kismetse önümüzdeki yaza türkiyede deneyecegiz, orda cok daha güzel ilgileniyorlar sizlerden gordugum kadariyla. Hepimiz icin hayirlisi olsun sizleri seviyorum

Canım allah zamanı şimdi değil dedi sana.. Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman denemen inan en iyisi. Bu süreçte sağlıklı beslenip spor yapabilirsin yavaş yavaş.vücudun böylelikle daha güzel hazırlanır üzülme demek boş.. Elbet üzüleceksin ama olumsuzluklara takılırsak olumlu zamanlara gitmemiz uzar... Allah yardımcın olsun

İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın Türkiye'ye de bebeğinle gezmeye gelirsin.

Rabbim inşallah o süreçte hiç bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…