2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Anladım canım.
Ben de çok üzüldüm kaybın için. 😔
Büyüdükten sonra kaybetmek daha zor olmalı. 🥺
Kendimizi kaptıracağımızı hiç sanmıyorum bu saatten sonra. Yine de Allah’tan ümit kesilmez. Can verecek olan Rabbim. Dua edip teslim olmayı seçtim ben. 😉
Nasipte varsa Allah bugün değilse yarın kucağımızı dolduracaktır. ❤️
Evet cnaim dogru ben de ona Inaniylorum, Allah büyük Elbet vardir herseyin biir zamani, ben zaten inanin ki sizler icin daha cok dua ediyorum, bir evladim var ben tattim annelik duygusu u insAllah sizler de tadarsiniz🤲 o kadar paha bicilemez bir duygu ki.. Isteyen her kadina yasatsin Allah o cennet kokuyu icine cekmeyi

Bizim ki tek gen mutasyonu genetik hastalık.Normal yolla bebeğimiz oldu ama hasta doğdu o zaman öğrendik taşıyıcı olduğumuzu tabi testler yapılınca.7 ay tutunabildi hayata sonra cennete gitti.Bu açıdan normal yolla çocuk sahibi olmamız riskli tekrar hasta olma ihtimali olduğu için pgt yöntemi ile.tup bebeğe başvurduk.Genetik testlerimiz Ankara da microgen de yapıldı
Merhaba eşinizle akrabalık var mı acaba ? Bir de tek ge hastalığı dediginiz size hangi test yapıldı acaba? Array wes hangisinde çıktı

Evet cnaim dogru ben de ona Inaniylorum, Allah büyük Elbet vardir herseyin biir zamani, ben zaten inanin ki sizler icin daha cok dua ediyorum, bir evladim var ben tattim annelik duygusu u insAllah sizler de tadarsiniz🤲 o kadar paha bicilemez bir duygu ki.. Isteyen her kadina yasatsin Allah o cennet kokuyu icine cekmeyi
Okurken burnumun direğinin sızlaması😥 Allah razı olsun canım benim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı müjdelerle müjdelesin bizleri 🥰🤲

Okurken burnumun direğinin sızlaması😥 Allah razı olsun canım benim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı sağlıklı müjdelerle müjdelesin bizleri 🥰🤲
Amin canim benim en kisa zamanda hayirlisiyla alin insAllah bebeleri kucaginiza🤗 kiyamam sana uzmek istemedim. Ben de bir gün Inaniyorum evladima Allah bir kardes nasip etcek insAllah.

91F9E0A7-ED4F-4B79-A6B6-6F7321728977.jpeg
Kızlar transferle birlikte 9.gün Bugün cumartesi test günüm oldu mu bu şimdi yani ordalar mı demek 😍

Amin canim benim en kisa zamanda hayirlisiyla alin insAllah bebeleri kucaginiza🤗 kiyamam sana uzmek istemedim. Ben de bir gün Inaniyorum evladima Allah bir kardes nasip etcek insAllah.
Yok canım üzülmek değil içeride Bi yerlere dokunmak diyelim 🥰🤗 inşallah hepimiz verelim ya sende inşallah bugün güzel haberler ile dönersin🤗🤲

X