-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #3.321
Tabi tabi ilaç konusunda birşey demiyorum herkesinin farklı. Ben devlette Antalya Akdeniz ÜniÖzelde canım, Altunizade Bahçeci’de yaptırıyorum.
Sen nerede?
Her doktorun ilaç protokolü ayrı.
İnşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz.
Anladım canım ben o ilacı baskılayıcı die biliodum ilaçlar bi sürü karışıyo şifa olsun ne diyelimSizinle alakalı bir durum değil çoğu doktor bunu veriyor ben de hem opudan sonra hem transfer öncesi 4 gün ve günde 1 tane olmak üzere kullandım. Hem opu hem transfer ameliyathane ortamında yapılan işlem ve vajen bölgesi vücudumuzda iç organlara açılan tek yer. O yüzden enfeksiyon olmasını istemiyorlar.
17 sinde transfer oldum transfer gününü saymazsak 5. Gün. 5. Gün embriyosuydu benim 2 adet. Doktor 27 sine verdi kan testini.Evt etkiler o yüzden yapma yanıltır seni... kaçıncı günü transferinin bence sen dr nezaman test günü dediyse o günü bekle
Yapma canım, hoca sevmıyor ıdrar testlerını
Daha çok yeniymiş eğer idrar testi yapicam diyorsan 8. Günde çıkıyor genelde17 sinde transfer oldum transfer gününü saymazsak 5. Gün. 5. Gün embriyosuydu benim 2 adet. Doktor 27 sine verdi kan testini.
Benim ilk tedavim hoca bana direk prednol ve prografı baştan verdiBen İlk tedavım de kullanmamıstım, ikinci de kullandım, valla her doktor farklı dusunuyor, bak aynı doktor ıkı tedavıyi farklı uyguladı
Yok derken? Anlayamadım.Yok canım prednol bildiğimiz kortizon hapı ve fazla kullanımda yavaş yavaş bıraktırmak gerekir. Bi de bunu kullanma amacımız opudan sonra iltihap veya enfeksiyon önlemek için. Transfer öncesi de aynı şekilde. Vücut transfere hazır olsun diye. İltihap varsa dökülsün gitsin diye.
Evet zaten bugün son çeyrek ovitrelle imi oldum o yüzden en azından Cuma’ya kadar bekleyeceğim. Cuma cumartesi pazar üç gün üst üste yapayım diyorum Eğer koyulaşma varsa iğne etkisi değildir diye düşüneceğim. Direk kanda öğrenmek istemiyorum sonucu Eğer negatifse çok üzülürüm öylexDaha çok yeniymiş eğer idrar testi yapicam diyorsan 8. Günde çıkıyor genelde
Anladım saol canım hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah emek veriyoruz çok ilaçlar hep yan etkili zatenYok derken? Anlayamadım.
Ben de transfer öncesi vücutta iltihabı önlemek için olduğunu biliyorum. Transferden önce 5 gün kullanmamın sebebi o zaten. Aynı şeyi söylemişiz zaten kuzum.
AncakTureed ’e doktoru 1 ay verince şaşırdım.
Vücutta başka iltihap mi var diye ondan sordum.
Tureed canım, histeroskopi oldum dedin ya. Belki de ondan ötürü bu kadar uzun süreli vermiştir doktorun. Ama yerinde olsam yine de acaba yanlış mı anladım diye sorardım doktoruma.
Hem boşu boşuna transferin ertelenmesin, hem de bu tür ilaçlar ağır ilaçlar. Sana bir zarar vermesin.
Amiiiin, inşallah hayırla sonuçlanır.Anladım saol canım hepimizin tedavisi hayırlı olur inşallah emek veriyoruz çok ilaçlar hep yan etkili zaten
Amin hepimizi inşallah şifa olsun inşallah sonucu güzel olsunAmiiiin, inşallah hayırla sonuçlanır.
Gerçekten az emek değil.
Bugün kaç ilaç yuttum bilmiyorum.
Daha yatarken Decavit ve fitil var.
Kim bilir ne yan etkileri var.
Her şey bebişlerimizi kucağımıza almak için.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Amin.
Evet, çok haklısın canım.Umut etmesi bile güzel son ana kadar
Yok derken bağışıklık baskılayıcı değil manasında dedim evet aynı şeyi söylemişiz canımYok derken? Anlayamadım.
Ben de transfer öncesi vücutta iltihabı önlemek için olduğunu biliyorum. Transferden önce 5 gün kullanmamın sebebi o zaten. Aynı şeyi söylemişiz zaten kuzum.
AncakTureed ’e doktoru 1 ay verince şaşırdım.
Vücutta başka iltihap mi var diye ondan sordum.
Tureed canım, histeroskopi oldum dedin ya. Belki de ondan ötürü bu kadar uzun süreli vermiştir doktorun. Ama yerinde olsam yine de acaba yanlış mı anladım diye sorardım doktoruma.
Hem boşu boşuna transferin ertelenmesin, hem de bu tür ilaçlar ağır ilaçlar. Sana bir zarar vermesin.
benim hikayem su sekilde canim pko hastasiyim bunun disindada cok onemli olmayacak derece rahimin tepesinde yapisikligim vardi 1. deneme basarizi olsu 2. tuttu gayet saglikli bir sekilde ilerlerken ilk muaynede ben bebegimi kaybettim doktor alttan bakti baktigi gibi kanamam basladi ve durdurulamadi sonra rahimdeki yapisiklik icin ameliyat oldum akabinde 3. deneme biraz aslinda acele ettik rahim toparlanmamisti benim vucudumda cok yorgundu surekli islem gormustu rahmim falan tutmadi iste simdi 4. deniycez allah nasip ederse insallah tutarlardaHoşgeldiniz, ne diyor doktorlar neden 4. denemeniz?Benim 5. Denemede ondan soruyorum.
Yok derken bağışıklık baskılayıcı değil manasında dedim evet aynı şeyi söylemişiz canımvalla ben de şaşırdım bir ay olmasına benim arkadaşıma da başka bir durum İçin 3 aylık verdiler çok ani kilo aldı kalp çarpıntısı oldu pat diye de kestiler ilacı yüzü gözü şişti histeroskopi dışında sebebi mi var ki diye açıklama yapmıştım
Aynen cnm düşük gecmişinde verıyor sanırımBenim ilk tedavim hoca bana direk prednol ve prografı baştan verdidüşük yapma diye elimden gelen herşeyi yapıyorum demişti sanırım bu yüzden
Boşver yapmabilmiyordum. Ama Eğer sonuç negatifse direk kan testinde görmek çok üzücü olabilir. O nedenle en azından 2 gün öncesinden bir idrarla kendimi hazırlayım diyorum
Boşver yapmabilmiyordum. Ama Eğer sonuç negatifse direk kan testinde görmek çok üzücü olabilir. O nedenle en azından 2 gün öncesinden bir idrarla kendimi hazırlayım diyorum
5.gün embriyosu.. 14.günüm bugun.Bugun kaçıncı günündü kaçıncı gün embriyosu. Moralini bozma Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor
5.gün embriyosu.. 14.günüm bugunBugun kaçıncı günündü kaçıncı gün embriyosu. Moralini bozma Rabbim herşeyin en hayırlısını biliyor