- 7 Ocak 2009
- 7.064
- 11.464
- 34
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Vallahi kalbimden geçirdim senide etiketlicektim gel buraya diyeBende aranıza hoşgeldim o zaman ilk denemem dün opu yapıldı pazartesi belli olucak yumurta rezerv azlığı var yaşım 36 inşallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olur ve bana bebiş olarak geri döner
İnsallah kaliteli çok embriyolarin olurBende aranıza hoşgeldim o zaman ilk denemem dün opu yapıldı pazartesi belli olucak yumurta rezerv azlığı var yaşım 36 inşallah benimde 2 tane kaliteli embriyom olur ve bana bebiş olarak geri döner
3 cızgı ne canımKalinligin da iyi aslında ama üç çizgi olusmusmuydu.Her türkü çarşamba netleşecek
Soldaki 3 çizgi oluyor belirgin ve 2 tarafı eşit3 cızgı ne canım
Vallahi kalbimden geçirdim senide etiketlicektim gel buraya diye
Inşallahİnsallah kaliteli çok embriyolarin olurKaç tane yumurta toplandi
Profum yetişti bilmediğin baska ne var seninSoldaki 3 çizgi oluyor belirgin ve 2 tarafı eşit
aret sağolsun mecbur bıraktı beni bunları öğrenmeyeProfum yetişti bilmediğin baska ne var senin
Insallah canim saglikla ilerlesinInşallah3 tane toplandı bakalım pazartesi belli olucak inşallah hepsi benimledir
Amin inşallah Allah razı olsun hakkımda hayırlısı Rabbim nasip eder inşallahInsallah canim saglikla ilerlesin
HmmmSoldaki 3 çizgi oluyor belirgin ve 2 tarafı eşit
Bende öle hep dinleye dinleye öğrendim bize kim ne söyler yoksaHmmmbenım doktor soylemez bu olmus su olmus, sen kafana takma der gecer ben Hemsıreye soyledıklerini takıp edıyorum hep..
Boyle daha iyi aslındaBende öle hep dinleye dinleye öğrendim bize kim ne söyler yoksa
aslında evt ama ben 2defa iptal yiyince araştırmaya koyuldumBoyle daha iyi aslındabıraz da onlara kafayı takardım yoksa
Bak bana 3 cızgı de ne dıye soruyorumaslında evt ama ben 2defa iptal yiyince araştırmaya koyuldumyoksa bende isterdim birşey bilmeden olsun bitsn ama nerdeeee
İnşallah annesi hepsi seninle kalırInşallah3 tane toplandı bakalım pazartesi belli olucak inşallah hepsi benimledir
Ya ne güzel bisey yazmışsın arkadaşım annesi demen çok hoşuma gittiİnşallah annesi hepsi seninle kalır
İnşallah onlardan da anneciğim kelimesini duymak nasip olurYa ne güzel bisey yazmışsın arkadaşım annesi demen çok hoşuma gitti
Senin doktor kimdi cnm valla kuzum yani bize çıkardıkları masrafa baksana adamlar nasıl gelmesin onların 1 ay ligi ile burda tüp bebek deneyebilirler olan türklere oluyor paramız değersiz tüp bebek fiyatı uçmuş adamlar gelmesin de napsin allah yardımcımız olsun valla hele de asgari ücretle çalışıp tüp bebek yaptırmak hayal gibiBiçok kisi yurtdısjndan Türkiye'ye geliyor tedavı burda daha uygun dıye, geçen isveçten gelen biri vardı benım doktorda
Öyle kuzum valla bin tane zımbırtı saydılar böyle masraf çıkardılarAa ciddi miAllah esirgesin ya. Doğrudur canım ya ben sizi yurt dışında yaşıyorsunuz da tedaviye geliyorsunuz diye biliyordum. Dediğin gibi o fiyata kaç kere tüp bebek yapılır