2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bu arada canım sizde sorun ney merak ettim, 21 yaşındaymışsın baktım da çook gençsinn inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkı
Canımmm evet herkes sen gençsin falan. Diyor tabi kmse bilmiyor tüp bebek yaptırdıgımızı ama yaila alakası yokmuş böle şeylerin biz evleneli bir buçuk sene. Oldu ilk başlarda. Okulum devam ediyordu benim (üniversite)o yüzden korundum sonra gecen sene ekimde biz denemeye başladık tabi ikimizde çok rahatız olacak gözüyle bakıyoruz ama ben şöyleyimdir en sevmedğim huyum belkide bu hayatın bana sundugu bazı imtihanlardan dolayıdır ama herşeye önce olumsuz yaklaşırım ya bende bişey varsa falan halbuki ablamın üç çocugu var yani baksan bizim sülale doğurgan neyse sonra biz altı ay korunmasız denedik ama olmadı sonra doktora gittk önce sadece eşimde hafif haraketsizlik var denildi bana sende skntı yok dedi hafif pko var dedi o da gebeliğe enfel değil dedi istersen bide rahim filmi cekelim dedi çektik yani ben hiç bilmem sağlıkçıyım ama işin içine girmeden nedir bilmiyor insan herşey yabancı geliyor sonra rahim filminden sonrs doktor iyikide bakmışız tüplerin tıkalı dedi ben şok oldum laparoskobi amelıyatı veya direk tüp bebekk dedi tabi biz şok olduk ni süre sonra bi doktor vardı gittiğim prof tüp bebek uzmanıydı ameliyat ücreti fazla geldi bize baya bende önemsedim acıkcası ve araştırmadım bile önemini bilmiyordum normal sıradan uzman bi doktora ameliyat oldum doktor ameliyattan önce baya vastte bulundu senin gbi çok hastam var ameliyatı kameraya cekecem falan dedi sonra ameliyat oldum hem laparoskobi hemde histereskopi ameliyat iki saat sürdü doktor açamadım dedi telefonum bozuldu videoya da alamadım dedi elimize iki tüpüde kapalı açılmadı yazıp kağıdı verdi ne bi röntgen ne bi vıdeo yani biz öylece kaldık ben sonra yeniden tüp bebek doktoruma gittim o direk naptın sen dedi bu ameliyatı önemsememişsinz siz dedi yani doğuştan kapalılık diye bişey yok doğuştan yapışıklık var veya tüplerin bazı durumlarda alınması varmış ama doğuştan kapalılık yok dedi açılabilirdi tüplerin dedi şu an yeniden işlem olmaz bi süre beklemen lazım dedi yada tüp bebek dedi ve ben zaten çok yoruldum o süreçlerden bünyem kaldırmadı resmen o ameliyatı bir hafta kalkamadım ağladım bide biz gurbet eldeyiz annem sizlere ömür iki buçuk sene önce kaybettim annemi. İki ablam var onlarda çolugu çocugu var biri zaten çalışıyor eşimde. İşi yoğun biri o baktı saolsun sürekli elinden geldiğince sonra iki ay sonra biz tüp bebege karar verdik yeniden beklemek istemedik ve yeniden amelıyatta tüplere zarar verebilirmiş alınmasına kadar gidebilirmiş anlıcagınız biz biraz cahil gbi davrandık hep temkinli bi çiftiz ama o konuda öyle yapamadık önemsiz bi ameliyat sandık . Ama çok şükür tüp bebek gbi çaremiz vardı sonra başladık tedaviye yumurta toplandı vs. Ama donduruldu benim yine bünyem kaldırmadı biraz vucudum şişti ohss oldum ve dört gün öncede transfer oldum çok şükür doktorumda önlem amaçlı iki tane koydu dört tane blast aa 5.gün embriyosu gelişti ikisini koyim dedi bende bu kdr şey çekince yok demedm açıkcası benim hedefim önceliğim hep atanmaktı ta ki doktor normal yoldan çocugun olmaz diyene kadar o gundur bugundur odak noktam bu oldu daha annelik duygusu nedir bilmiyorum ama istemsizce insanın içinde duygusal bi bağ oluşuyor ve şu an tel istediğim anne olmak Allahın izniyle benim bu hayatta şansım pek yoktur ama inşakkah bu konuda Rabbim yüzüme bakarım sadece benim değil hepinizin ayrı ayrı hikayesi mücadelesi var eminim Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin biraz uzun yazdım ama sanırım paylaşmak iyi geldi

Canim Allah'ım hayırlısını versin hepimize tabi iyiki uzun uzun paylastin burda hepimiz bundan varız çünkü kime anlatsan anlamio bı eşin senin gbi seni anlio inan umutsuz olma kader böle nasip etmiş bende 8yillik evliyim olmadı ve ilk defa gittik hastaneye ve direk tüp bebek yaptık daha transfer olmadım ve çok istiodum nasip simdimis bende bu sene öğrendim tek tüpum kapalimis o yüzden keşke yok güzel seler düşün güzelim

Rabbim gönlüne göre önce anneliği güzel bir şekilde yaşatsın. Sonrada emek vererek okuduğun okulunun karşılığını versin.Yalnız ben şansız biriyim gibi evrene negatif enerji gönderme. Ben pos var ve iki tane çok güzel evladım var. Hemde doktor bis yere korunma zaten olmaz dediği ayda diğer çocuğum 1.5 yaşında iken hamile kalan biriyim.Şansızım diye sakınkendini üzme. En azindan tüp bebek yapacak imkana sahip olmayanlara göre şanslısın bu imkana sahip olamayanlar bile var. Allah gönlünden geçenleri hayırlı bir şekilde nasip etsin

Hakşısın kuzum bak seninde bir hikayen var kimbilir sizde ne psikolojiler çektiniz burdakişerin çoğuda böyle eminim. Gerçekten sadece eşim anlıyor o yüzden kmseye söylemedim sadece ablalarıma söledim çünü çevremde içtenlikle üzüşüp yanımda olacak birileri oldugunu düşünmüyorum aksine ya başkalarına aa bak onun çocugu olmuyormuş tüp bebek diye babsedecekler ya da sürekli arayıp arayıp ne yaptınız bilmem ne diye soracaklar o yüzden de herşeyi kendimiz içimizde yaşıyoruz yani hem maddi hem manevi çok zor ve sabır isteyen bi süreç bana doktor gençsin senden ikiz bile bekliyoruz diyor ama beni gel gör ki önce olumsuzu düşünüyorum belki yanlış ama öyleyim biraz çünkü hayal kuruyorum ve sonra daja çol üzülürsem diyorum. Bizim bi avantajımız var erken önüne geçtik beklemedik eşim 28 yaşında yani şu an evdeyim calısmıyorum. Evlenelide bir yıl oldu dedik yani normal yoldan olmıcaksa beklemekte mantıksız geldi ve sen sekiz sene beklemişsin kim bilir burdaki diğer kişiler kaç sene bekledi rabbim size sabrınızı vermiş ama eminim o sekiz sene çok zor günlerdir biliyorsun bizde toplum baskısı çok biz evleneli bir yıl oldugu an herkes sırayla sormaya başlıyor neden hala düşünmüyorsunz falan bizde hayırlısı diyoruz hep . İnşallah Rabbim bu saatten sonra seni beni hepimizi kimseyi bekletmez inşallah nasip olur hepimize

Çok haklısın Allah razı olsun güzel dileklerin için Rabbim çocuklarına güzel ömürler nasip etlesin evet herkes öyle diyor evrene ngatif enerji konusunda çok haklısın neyse neyse şu an çok olumluyum negatiflği geride bırakıyorum . Evet çok şükür imkanımız var ve inan bunları hep düşünüyorum benden daha kötü durumda olan insanları da unutmuyorum yani çok şükür halimize o yüzden tüp bebek konusunu hiç gözümde büyütmedim eşim üzüldü biraz yani zor bi süreç diye ama ben hep bak çok şükür bir çaresi var imkanmız var dedim hep Rabbim imkanı olmayanlara imkan versin inşallah

Test yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı, zaten çok erken daha 4. Gün embriyosu ve bugün 5. Gün. Eşim aldı 2li test pazartesi yapcaktım güya. Ama tabi ki de duramam ki olunca PlutonMerkez
Aaa yaptınız mı test erken gebelik testimi yaptınız yoksa kaset testlerden mi ? Bende karantinada olduğum için testimi henüz kullanmadım. 7.gün erken gebelik testini yapmayı düşünüyorum. Belki 25 i test günümde kaset testi yaparım. 1 ekimde karantinam bitiryor duruma göre kan vermeye izin alır giderim belki. Çok şükür psikolojik olarak rahatım. Olursa mutlu olurum ama tutmadıysa da üzülmem hayırlısı diye hep dua ettim çünkü. Her iki durumunda arti yönlerini düşünerek psikolojimi iki duruma da hazırladım.

Benim de aynı şuan estrofem kullanıyorum 22 kontrol. 25-27 transfer olacak inş
Sen bana cevap yazmışsın canım ama karışmış galiba ben öyle bisey yazmadım ben taze transfer oldum çok şükür pozitif haberini aldım darısı sizlere inşallah

Bende ayni senin gibi hazirlayim canim kendimi, hayirlisi uzulsem de ne olacak hic bise evet yaptim dayanamayip bosuna tabi

Yazmıştım mesaj olarak ama bu mesajı alıntılamamıştım.Tabloya ekleyebilirsin beni de Hiç gebe kalmadım daha önce , yaşım 39, 5. Denemem.Transferim 20 Eylül Pazartesi.
Tamam canım eklerim tabi ki de
Test yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı, zaten çok erken daha 4. Gün embriyosu ve bugün 5. Gün. Eşim aldı 2li test pazartesi yapcaktım güya. Ama tabi ki de duramam ki olunca PlutonMerkez
Kızlar daha test için çok erken moral bozmak yok azcık daha sabredin hele bebeler yerine yerleşsin güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…