- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 43
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.521
Canım çok teşekkürlerMerhaba hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun darısı başınıza inşallah hayırlısı ile
Pembe kutulumu turuncu kutulumu kuzumProdüktör canım biraz pahalı 50 TL
Ben de 15 eylülde oldum aynı AA 5.gün çift embriyo ikimiz de hayırlı haberleri alalım inşallahYok canım 14 eylülde oldum olduğum günü saymazsak bugün 4.günüm sen?
Neoldu kuzummmm neden üzgünsün
Çok erken üzülmek için kanda en erken 11. Gün görünür 4. Gün embriyosu ki test çok çok daha geç gösterir.Boş yere yapmışsın, canını sıkıp üzme bebişi içerdeNe bileyim yaa yaptim iste salak gibi.. Bi daha artik 7-8 gibi canim aynen
Saolasın canım bende onu alayım onla yapayım
Kız beni görmedin senNeoldu kuzummmm neden üzgünsün
Ayy hadi inşallah kuzum çok sevindimBen de 15 eylülde oldum aynı AA 5.gün çift embriyo ikimiz de hayırlı haberleri alalım inşallah
YaaKız beni görmedin senduygu sömürüsü yapıyorum az kalmış transfer gününün belli olmasına
Ayyy canım darısı bana şu an bu testler benim gözümde sanat eseri gbi sanki hahahahEki Görüntüle 2918624 Eki Görüntüle 2918625 Eki Görüntüle 2918626 Eki Görüntüle 2918627 Eki Görüntüle 2918628 Eki Görüntüle 2918629
Canım örnek olması açısından testlerimi paylaşmak istedim. Sırasıyla transferin 4. 5. 6. 7. 9. ve 10. Günleri yaptım. Sadece 4. Günü olan erken gebelik testi diğerleri kaset test.
Normalde kan testi günüm 10. Gün canim, evet bos yere yaptim canim haklisin, sirf test durmasin öyle,Çok erken üzülmek için kanda en erken 11. Gün görünür 4. Gün embriyosu ki test çok çok daha geç gösterir.Boş yere yapmışsın, canını sıkıp üzme bebişi içerde
Tamam o zaman heyecanlandırmayım seniYaaevt az kaldı ama bi heyecanımda yok gayet rutin geliyor suan ilkindeki o heyecanm yok
Haklisin canim bence de en iyisi sali 8. Gün oluyor en garanti olur. Carsamba Da senin kontrol o zamanEvt bı kaç gün bekle cnm boşa strese de girme.pzt yada salı en gzl olur
Izlediim dizileri de görsen hep aglamaca salya sümükDediğim gibi güzel bir diziye başlayabilirsin. Yani şimdi erken test yapınca çıkmıyor ve o zamanda moralimiz bozuluyor geri kalan günleri zehir ediyoruz kendimize. Henüz vakit erken az biraz daha sabır hadi bakalım sen yaparsın
Hey Allahm yaIzlediim dizileri de görsen hep aglamaya salsa sümükgüzel bi Film buldum simdi onu izlicem
Vakti zamanı var demekki inşallah bu tedavindir hayırlı zaman canımCanım çok teşekkürlerOlmuyor yıllardır ama deniyorum işte siz hangi aşamadasınız?Oldu mu transfer?
Ne kadar erken cikmis canim MasAllah Cook güzel hep koyulasmis,Eki Görüntüle 2918624 Eki Görüntüle 2918625 Eki Görüntüle 2918626 Eki Görüntüle 2918627 Eki Görüntüle 2918628 Eki Görüntüle 2918629
Canım örnek olması açısından testlerimi paylaşmak istedim. Sırasıyla transferin 4. 5. 6. 7. 9. ve 10. Günleri yaptım. Sadece 4. Günü olan erken gebelik testi diğerleri kaset test.
Komedi sevmiom hic tipim degilHey Allahm yaniye siz öyle diziler buluyorsunuz Bi arkadaşım da aynısını yapmıştı komedi izleyin
inşallah hepimiz için güzel olurTamam o zaman heyecanlandırmayım seniinşallah gönlünce geçsin süreç
8.gün bencede misHaklisin canim bence de en iyisi sali 8. Gün oluyor en garanti olur. Carsamba Da senin kontrol o zamanbakalim ne zaman olucak transfer hayirlisiyla