2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba canım inşallah sağlıkla tutunsun bebişin kolay ve başarılı geçsin transferin

Yazmıştım mesaj olarak ama bu mesajı alıntılamamıştım.Tabloya ekleyebilirsin beni de Hiç gebe kalmadım daha önce , yaşım 39, 5. Denemem.Transferim 20 Eylül Pazartesi.

Inşallah dediğin gibi olur dr çok umutsuz konuştu çok sıkıldımmmm

Merhaba canım inşallah bu kez yüzün Güler Allah sağlıkla bir evlat nasip eder belki de iki duacınım

Canımm çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallah bende bugun dördüncü günüm çift embriyo sabah ilk idrarla değilde öğlen yaptım ama megatif aldım aslında üzülmedim ama ne bilim olsaydı çıkarmıydı diye de düşünmüyor değilim sen dördüncü gün erken gebelik testi ilemi yaptın kuzum ben normal kaset test ile yaptım

Test yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı, zaten çok erken daha 4. Gün embriyosu ve bugün 5. Gün. Eşim aldı 2li test pazartesi yapcaktım güya. Ama tabi ki de duramam ki olunca PlutonMerkez
Canım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptım

Merhaba hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun darısı başınıza inşallah hayırlısı ile

Canım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptım
Ya zaten ben de öyle yaptım açıkçası sırf dürtüyo diye o testler Bazılarında çıkıyo ya 4-5. Günlerde silik de olsa. Ama ben de çıkmaz ama yine de yapayım diyerek yaptım

Bu arada canım sizde sorun ney merak ettim, 21 yaşındaymışsın baktım da çook gençsinn inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkı

Aa aynı günlerde demek)bakalım o gün neler olacak senin 22.sinde kaçıncı gün oluyor benm 10.gün olacak adetin
13.gün canım.
Adetin 2.günü gittim doktora, 12 gün sonra rahim muayenesi için çağırıyor.
22’sine kadar kadar Estrofem, Coraspin ve Decavit kullanıcam.
Eğer uygunsa 27’sinde de transfer olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…