- 7 Temmuz 2018
- 1.606
- 1.962
- 43
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.461
Merhaba canım inşallah sağlıkla tutunsun bebişin kolay ve başarılı geçsin transferinMerhaba kızlar, hamiş olanlara sağlıklı gebelikler , bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.Benim transferim de Pazartesi (20 Eylül). 5. Denemem olacak. Hiç çocuğum yok, tüplerim alındığı için normal yolla olma şansı yok. İlk 4 denemem olumsuzdu, umarım bu olur.Sevgiler
Yazmıştım mesaj olarak ama bu mesajı alıntılamamıştım.Tabloya ekleyebilirsin beni deKaçıncı denemeniz ?
Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?
Nelere dikkat ediyorsunuz ?
Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle
�
Anne Adı Yaşı Deneme Sayısı Transfer Tarihi Sonuç @Ssevincli 31 Yaş 2. Deneme 30 Ağustos (Çift Embriyo) Pozitif E Elifff60 33 Yaş 1. Deneme 31 Ağustos Pozitif @Sinemsnm 33 Yaş 2. Deneme 1 Eylül Pozitif Nefes0858 36 Yaş 1. Deneme 1 Eylül (Çift Embriyo ) Pozitif @KelebekkB 28 Yaş 1. Deneme 1 Eylül Pozitif @Nureella 30 Yaş 1. Deneme 2 Eylül Pozitif @Prenseshayali 36 Yaş 4. Deneme 2 Eylül Pozitif @iklime_06 35 Yaş 3. Deneme 3 Eylül (Çift Embriyo) Pozitif @Bulutumsu7 26 Yaş 1. Deneme 3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo) @Lady Isabella 38 Yaş 3. Deneme 4 Eylül ( 3 Embriyo) @ddmv 35 Yaş 1. Deneme 6 Eylül (Çift Embriyo) @Sohrab 32 Yaş 2. Deneme 8 Eylül (5. Gün Çift embriyo) Pozitif @Sunus 25 Yaş 1. Deneme 8 Eylül @Hurremmsultann 25 Yaş 2. Deneme Eylül (5. Gün) Pozitif @fartug 30 Yaş 1.Deneme Eylül Pozitif @Brarmn11 3. Deneme Eylül mertugce35 32 Yaş 4. Deneme 13 Eylül (4. Gün) N nurt56373 21 Yaş 1. Deneme 14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo) B birrgaripp 27 Yaş 1. Deneme 15 Eylül (Çift Embriyo) @LadyNurr 25 Yaş 2. Deneme Eylül (Çift Embriyo) @akrepprof 43 Yaş 1. Deneme Eylül @Sandra86 35 Yaş 1. Deneme 27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu) @MasaL-28 27 Yaş 3. Deneme 30 Eylül PlutonMerkez 36 Yaş 2. Deneme Ekim (Çift Embriyo) Catlak-kurabiye 30 Yaş 1. Deneme Ekim @Cilekkokusuu 28 Yaş 3. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @Hayyal 35 Yaş 6. Deneme Ekim @orkide611 26 Yaş 2. Deneme Ekim @Burcu2614 29 Yaş 1. Deneme Ekim @tupaaaaa 32 Yaş 2. Deneme Ekim @derya2526 26 Yaş 1. Deneme Ekim @Dxtr 29 Yaş 1. Deneme Ekim (5. Gün Embriyosu) @Niloya444 24 Yaş 1. Deneme Ekim (Çift Embriyo) @seta_90 30 Yaş 2. Deneme Ekim @Tureed 33 Yaş 1. Deneme Ekim @Ilaymilya 30 Yaş 7. Deneme Ekim @Mucizelereinanin55 29 Yaş 3. Deneme Ekim @venusvenus88 33 Yaş 1. Deneme Ekim
TeşekkürlerMerhaba canım inşallah sağlıkla tutunsun bebişin kolay ve başarılı geçsin transferin
Inşallah dediğin gibi olur dr çok umutsuz konuştu çok sıkıldımmmmVallah kimseye bişe etmedim
Canım bak ben sana Bi mesaj yazdım onu görmedim galiba. Sakın ilaçları bırakma. Benim arkadaşımın da düzensiz artışı oldu ilk başta ama şuan hiç bir sıkıntısı yok maşallah. Gönlünü ferah tut inşallah seninkide sağ salim tutunmaya devam edecek
Benim de 2. deneme ve kontrol 22’si canım.Tşkürler nasip olmadı napalım.şuan 5gündür estrofem kullanıyrm 22.sinde kntrol vr ona göre karar verilcek
Merhaba canım inşallah bu kez yüzün Güler Allah sağlıkla bir evlat nasip eder belki de ikiMerhaba kızlar, hamiş olanlara sağlıklı gebelikler , bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.Benim transferim de Pazartesi (20 Eylül). 5. Denemem olacak. Hiç çocuğum yok, tüplerim alındığı için normal yolla olma şansı yok. İlk 4 denemem olumsuzdu, umarım bu olur.Sevgiler
Aa aynı günlerde demekBenim de 2. deneme ve kontrol 22’si canım.
Çooooooook heyecanlıyım.
Canımm çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallahÇok iyi canım şu an değerim 1400 leri buldu dün ölçtüm.benim 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu 4. Ve 5. Gün test yaptım silik çıktı sonra gün gün baya koyulaştı hatta bu attığım test yedinci gün bak .
Canımm inşallah Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinyok cnm daha görmedim 25 nde gidicez doktora senin bugün 5nci günse 7 bün yap en erken cnm boşuna üzülme güzel haberini bekliyruz
Canım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptımTest yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı, zaten çok erken daha 4. Gün embriyosu ve bugün 5. Gün. Eşim aldı 2li test pazartesi yapcaktım güya. Ama tabi ki de duramam ki oluncaPlutonMerkez
Merhaba hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun darısı başınıza inşallah hayırlısı ileMerhaba kızlar, hamiş olanlara sağlıklı gebelikler , bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.Benim transferim de Pazartesi (20 Eylül). 5. Denemem olacak. Hiç çocuğum yok, tüplerim alındığı için normal yolla olma şansı yok. İlk 4 denemem olumsuzdu, umarım bu olur.Sevgiler
Transfer oldumu yaniTşkürler nasip olmadı napalım.şuan 5gündür estrofem kullanıyrm 22.sinde kntrol vr ona göre karar verilcek
Saolasın canım bende onu alayım onla yapayımBen sabah ilk idrarla yaptım, predictor marka erken gebelik testiyle yapmıştım.
Canım bu ara da bu test markası ne hatırlıyormusunÇok iyi canım şu an değerim 1400 leri buldu dün ölçtüm.benim 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu 4. Ve 5. Gün test yaptım silik çıktı sonra gün gün baya koyulaştı hatta bu attığım test yedinci gün bak .
Ya zaten ben de öyle yaptım açıkçası sırf dürtüyo diye o testlerCanım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptım
Bu arada canım sizde sorun ney merak ettim, 21 yaşındaymışsın baktım da çook gençsinn inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkıCanım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptım
Transferi 15 eylülde mi oldunKızlar benim yarın 5.günüm çift embriyo koydu doktorum sizce yarın sabah idrar testi yapsammı ben çok sabırsızım eve test depoladım
13.gün canım.Aa aynı günlerde demek)bakalım o gün neler olacak senin 22.sinde kaçıncı gün oluyor benm 10.gün olacak adetin