- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.501
Acele etcez ya illa iste pfffTamam canım eklerim tabi ki de
Kızlar daha test için çok erken moral bozmak yok azcık daha sabredin hele bebeler yerine yerleşsin güzelce
Atın o testleri çöpeAcele etcez ya illa iste pfff
Evet yanliş bastımSen bana cevap yazmışsın canım ama karışmış galiba ben öyle bisey yazmadımben taze transfer oldum çok şükür pozitif haberini aldım darısı sizlere inşallah
Ay inşallah inşallah.Ben transfer oldum ve çok şükür pozitif gördüm canımdarısı sizlere inşallah
Aynen öyle unutmak lazim ah ne yapsam ne yapsaaam kurtulabilseeem,Atın o testleri çöpekız bak heyecanlı Bi dizi bul kendine unut transferi falan. Nefes al şöyle derin derin
Ay hadi bakalım, inşallah her şey yolundadır ve aynı gün transfer olur bekleriz.Benm 22si kontrol ama transfer tarihi ogun belli olacak
Ay hadi bakalım, inşallah 22’sinde hayırlı haberler alırız canım.Benim de aynı şuan estrofem kullanıyorum 22 kontrol. 25-27 transfer olacak inş
Dediğim gibi güzel bir diziye başlayabilirsin. Yani şimdi erken test yapınca çıkmıyor ve o zamanda moralimiz bozuluyor geri kalan günleri zehir ediyoruz kendimize. Henüz vakit erken az biraz daha sabır hadi bakalım sen yaparsınAynen öyle unutmak lazim ah ne yapsam ne yapsaaam kurtulabilseeem,
Aşıdan sonra gecikme yaşayanları görmüştüm burada canım. Ama başka bir ihtimal olabilir mi test yaptın mıKızlarrr histereskopi için adetimi bekliyorum hala olmadım:))
Normalde olmamasini istesem gününde olur bu sefer bekliyorum ya gelmedi daha :)
Acaba 2. Doz aşı oldum onun için mi gecikti aranızda aşı sonrasi gecikme olan oldu mu
Evt bı kaç gün bekle cnm boşa strese de girme.pzt yada salı en gzl olurNe bileyim yaa yaptim iste salak gibi.. Bi daha artik 7-8 gibi canim aynen
İnşallah cnmm inşalllah o gün gelsinde gzl haberleri vereiz inşallahAy hadi bakalım, inşallah her şey yolundadır ve aynı gün transfer olur bekleriz.
Yok canim yapmadım 3 4 günüm gecikti aşı sonrasi başım ağrıdi 1 tane parol içtim ondan da olabilir die düşündüm. Bekliyorum gelsin de gidip histereskopi yapıp sonrasında bebisimi alıp geleyim inşallah:))Aşıdan sonra gecikme yaşayanları görmüştüm burada canım. Ama başka bir ihtimal olabilir mi test yaptın mı
İnşallah güzel haberlere vesiledir gelmeyişi. İçimizi hep o şüphe yiyor acaba diyoruz. Hayırlısı olsun bakalımYok canim yapmadım 3 4 günüm gecikti aşı sonrasi başım ağrıdi 1 tane parol içtim ondan da olabilir die düşündüm. Bekliyorum gelsin de gidip histereskopi yapıp sonrasında bebisimi alıp geleyim inşallah:))
Hii tabi hamile olabileceğim ihtimalini düşündüğümde çılgına dönüyorumolur mu ki acaba .. cikk olmaz ne zaman öyle düşünsem Hee ay düzenli düzenli geliyor kac kez çok günüm geçti test aldim yaptığımın ertesi gün bazen aynı gün adet oldum hemen
Kızzzİnşallah cnmm inşalllah o gün gelsinde gzl haberleri vereiz inşallah
Prodüktör canım biraz pahalı 50 TLCanım bu ara da bu test markası ne hatırlıyormusun
4. Gün erken henüz kuzum.Eğer 5.embriyo ise yarın test yap kaset test ile hatta 4 tane falan testin olsun her gün koyulaşmayı takip edersin ben öyle yaptım .7. Gün erken gebelik testi yapCanımm çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallahbende bugun dördüncü günüm çift embriyo sabah ilk idrarla değilde öğlen yaptım ama megatif aldım aslında üzülmedim ama ne bilim olsaydı çıkarmıydı diye de düşünmüyor değilim sen dördüncü gün erken gebelik testi ilemi yaptın kuzum ben normal kaset test ile yaptım
Tamam kuzum teşekkür ederim4. Gün erken henüz kuzum.Eğer 5.embriyo ise yarın test yap kaset test ile hatta 4 tane falan testin olsun her gün koyulaşmayı takip edersin ben öyle yaptım .7. Gün erken gebelik testi yap