2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlarrr histereskopi için adetimi bekliyorum hala olmadım :KK43: :))
Normalde olmamasini istesem gününde olur bu sefer bekliyorum ya gelmedi daha :)
Acaba 2. Doz aşı oldum onun için mi gecikti aranızda aşı sonrasi gecikme olan oldu mu

Aynen öyle unutmak lazim ah ne yapsam ne yapsaaam kurtulabilseeem,😂
Dediğim gibi güzel bir diziye başlayabilirsin. Yani şimdi erken test yapınca çıkmıyor ve o zamanda moralimiz bozuluyor geri kalan günleri zehir ediyoruz kendimize. Henüz vakit erken az biraz daha sabır hadi bakalım sen yaparsın 💪😍🥰

Kızlarrr histereskopi için adetimi bekliyorum hala olmadım :KK43: :))
Normalde olmamasini istesem gününde olur bu sefer bekliyorum ya gelmedi daha :)
Acaba 2. Doz aşı oldum onun için mi gecikti aranızda aşı sonrasi gecikme olan oldu mu
Aşıdan sonra gecikme yaşayanları görmüştüm burada canım. Ama başka bir ihtimal olabilir mi test yaptın mı

Aşıdan sonra gecikme yaşayanları görmüştüm burada canım. Ama başka bir ihtimal olabilir mi test yaptın mı
Yok canim yapmadım 3 4 günüm gecikti aşı sonrasi başım ağrıdi 1 tane parol içtim ondan da olabilir die düşündüm. Bekliyorum gelsin de gidip histereskopi yapıp sonrasında bebisimi alıp geleyim inşallah:))

Hii tabi hamile olabileceğim ihtimalini düşündüğümde çılgına dönüyorum 😅😅olur mu ki acaba .. cikk olmaz ne zaman öyle düşünsem Hee ay düzenli düzenli geliyor kac kez çok günüm geçti test aldim yaptığımın ertesi gün bazen aynı gün adet oldum hemen😅

Yok canim yapmadım 3 4 günüm gecikti aşı sonrasi başım ağrıdi 1 tane parol içtim ondan da olabilir die düşündüm. Bekliyorum gelsin de gidip histereskopi yapıp sonrasında bebisimi alıp geleyim inşallah:))

Hii tabi hamile olabileceğim ihtimalini düşündüğümde çılgına dönüyorum 😅😅olur mu ki acaba .. cikk olmaz ne zaman öyle düşünsem Hee ay düzenli düzenli geliyor kac kez çok günüm geçti test aldim yaptığımın ertesi gün bazen aynı gün adet oldum hemen😅
İnşallah güzel haberlere vesiledir gelmeyişi. İçimizi hep o şüphe yiyor acaba diyoruz. Hayırlısı olsun bakalım 🥰

Canımm çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallah 🌸 bende bugun dördüncü günüm çift embriyo sabah ilk idrarla değilde öğlen yaptım ama megatif aldım :KK43: aslında üzülmedim ama ne bilim olsaydı çıkarmıydı diye de düşünmüyor değilim sen dördüncü gün erken gebelik testi ilemi yaptın kuzum ben normal kaset test ile yaptım
4. Gün erken henüz kuzum.Eğer 5.embriyo ise yarın test yap kaset test ile hatta 4 tane falan testin olsun her gün koyulaşmayı takip edersin ben öyle yaptım .7. Gün erken gebelik testi yap

X