2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İnşallah canım her an ayrı bir heyecan tadını çıkartmak nasip olsun inşallah belirtin oldu mu hiç canım senin?
Amin canım inşallah benim belirtim transfer gününden sonraki gün ve halen devam eden kasık karın ve bel ağrım hafif ama bide kasıklarda böyle doluluk hissi gibi bir his var

Hanımlar merhaba
Benim sonucum negatif maalesef kimyasal gebelik dedi doktorum
Rabbim sizinlerin heyecanını mutluluğunu çoğaltsın
Insallah yeni bir tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın içini ferah tut canım Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Herkese iyi günler.Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.Bende 13 Eylülde transfer oldum cift embriyo.Maalesef transferden bir gün sonra eşim corona pozitir çıktı.Dünde ben corona testi verdim pozitifim.Ben ilk gün dahil hep koşturma içindeydim.Yaşım 37 13 ve 10 yaşında iki evladım var.Tüp bebek ile ilgili araştırma yaparken karşıma hep kadınlar kulübü çıktı.İnanın her okuduğumda kendimin 3.evlat isteği aklıma hiç gelmedi hep okuduğum mesjlardaki kişilere dua ettim.Rabbim annelik duygusunu herkese yaşatsın inşallah.Poliskistik over sendromu var bende iki meleğim zaten en büyük mucizem ama insan zaman geçince yine hamilelik bebek özlemi duyuyor.Allah gönlümüze göre versin inşaallah.Bu kadar koşturmayla ve bu coronayla bende gebelik oluşur mu bilmem.Kasıklarımda yanma şeklinde batmalar var bel ağrısı var ama bunları coronada yapabiliyormuş.25 Eylülde kısmetse öğrenecem sonucu.

Vallah kimseye bişe etmedim
Bilemiyorum dr öyle söyledi 2 kat artış olmazsa sağlıklı ilerlemiyor demektir dedi
Canım bak ben sana Bi mesaj yazdım onu görmedim galiba. Sakın ilaçları bırakma. Benim arkadaşımın da düzensiz artışı oldu ilk başta ama şuan hiç bir sıkıntısı yok maşallah. Gönlünü ferah tut inşallah seninkide sağ salim tutunmaya devam edecek

Aynı gün transfer olmuşuz, hayırlısı hiç belli olmaz belki tutunmuşturkafanıza takmanıza hiç gerek yok, Allah doğru zamanda nasip edecektir inşallah. Benim de 4. Gün 1 embriyo Transfer yapıldı. Bende de 2. Gün gece bel ağrısı çok şiddetli oldu 3. Gün de sürdü fakat dünden beri çok yok Belirti aramak istiyor insan ama bende yok pek bişey, benim test günüm 23ü

Merhaba canım hoş geldin çok geçmiş olsun öncelikle. İnşallah sağ salim atlatırsınız covidi.
Bebeğin de sağ salim tutunmuştur inşallah Rabbim esirgesin onu ve sizleri

Canımm merhaba benn geçmiş mesajlara bakıyorumda sende benim gibi sabırsızlardnsın benimde yarın 5. Günüm test yapasım var sende yapmışsın sanırım şu an durumlar nasıl peki
Çok iyi canım şu an değerim 1400 leri buldu dün ölçtüm.benim 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu 4. Ve 5. Gün test yaptım silik çıktı sonra gün gün baya koyulaştı hatta bu attığım test yedinci gün bak .

Eklentiler

• 28253560-5C77-4878-892C-F77E7A599EE5.jpeg
    30,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…