2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Merhaba kızlar, hamiş olanlara sağlıklı gebelikler , bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.Benim transferim de Pazartesi (20 Eylül). 5. Denemem olacak. Hiç çocuğum yok, tüplerim alındığı için normal yolla olma şansı yok. İlk 4 denemem olumsuzdu, umarım bu olur.Sevgiler 💜
Merhaba canım inşallah sağlıkla tutunsun bebişin kolay ve başarılı geçsin transferin🥰🥰

Kaçıncı denemeniz ?

Kaçıncı gün embriyosu transfer olacaksınız ?

Nelere dikkat ediyorsunuz ?

🌺🌺🌺Listeye eklememi isteyen olursa bu mesajı alıntılayıp transfer zamanını+yaşını ve kaçıncı denemesi olduğunu yazabilir. Ona göre tabloya ekleme yaparım. Hepimizin pozitif haberler aldığı ve evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aldığı bir topik olması dileğiyle 🥰🥰🐣🐣:nazar::nazar::nazar:

Anne AdıYaşıDeneme SayısıTransfer TarihiSonuç
@Ssevincli31 Yaş2. Deneme30 Ağustos (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
E Elifff60 33 Yaş1. Deneme31 AğustosPozitif :anneadayı:
@Sinemsnm33 Yaş2. Deneme1 EylülPozitif:anneadayı:
Nefes0858 Nefes0858 36 Yaş1. Deneme1 Eylül (Çift Embriyo )Pozitif:anneadayı:
@KelebekkB28 Yaş1. Deneme1 EylülPozitif :anneadayı:
@Nureella30 Yaş1. Deneme2 EylülPozitif:anneadayı:
@Prenseshayali36 Yaş4. Deneme2 EylülPozitif :anneadayı:
@iklime_0635 Yaş3. Deneme3 Eylül (Çift Embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Bulutumsu726 Yaş1. Deneme3 Eylül (5. Gün Çift Embriyo)💔
@Lady Isabella38 Yaş3. Deneme4 Eylül ( 3 Embriyo)💔
@ddmv35 Yaş1. Deneme6 Eylül (Çift Embriyo)💔
@Sohrab32 Yaş2. Deneme8 Eylül (5. Gün Çift embriyo)Pozitif:anneadayı:
@Sunus25 Yaş1. Deneme8 Eylül
@Hurremmsultann25 Yaş2. DenemeEylül (5. Gün)Pozitif:anneadayı:
@fartug30 Yaş1.DenemeEylülPozitif
:anneadayı:
@Brarmn113. DenemeEylül
mertugce35 mertugce35 32 Yaş4. Deneme13 Eylül (4. Gün)
N nurt56373 21 Yaş1. Deneme14 Eylül(5.Gün Çift Embriyo)
B birrgaripp 27 Yaş1. Deneme15 Eylül (Çift Embriyo)
@LadyNurr25 Yaş2. DenemeEylül (Çift Embriyo)
@akrepprof43 Yaş1. DenemeEylül
@Sandra8635 Yaş1. Deneme27-29 Eylül (5.Gün Embriyosu)
@MasaL-2827 Yaş3. Deneme30 Eylül
PlutonMerkez PlutonMerkez 36 Yaş2. DenemeEkim (Çift Embriyo)
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye 30 Yaş1. DenemeEkim
@Cilekkokusuu28 Yaş3. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@Hayyal35 Yaş6. DenemeEkim
@orkide61126 Yaş2. DenemeEkim
@Burcu261429 Yaş1. DenemeEkim
@tupaaaaa32 Yaş2. DenemeEkim
@derya252626 Yaş1. DenemeEkim
@Dxtr29 Yaş1. DenemeEkim (5. Gün Embriyosu)
@Niloya44424 Yaş1. DenemeEkim (Çift Embriyo)
@seta_9030 Yaş2. DenemeEkim
@Tureed33 Yaş1. DenemeEkim
@Ilaymilya30 Yaş7. DenemeEkim
@Mucizelereinanin5529 Yaş3. DenemeEkim
@venusvenus8833 Yaş1. DenemeEkim
Yazmıştım mesaj olarak ama bu mesajı alıntılamamıştım.Tabloya ekleyebilirsin beni de 😊Hiç gebe kalmadım daha önce , yaşım 39, 5. Denemem.Transferim 20 Eylül Pazartesi.

Vallah kimseye bişe etmedim🤣😂🤪🤪

Canım bak ben sana Bi mesaj yazdım onu görmedim galiba. Sakın ilaçları bırakma. Benim arkadaşımın da düzensiz artışı oldu ilk başta ama şuan hiç bir sıkıntısı yok maşallah. Gönlünü ferah tut inşallah seninkide sağ salim tutunmaya devam edecek🤲🤲
Inşallah dediğin gibi olur dr çok umutsuz konuştu çok sıkıldımmmm

Merhaba kızlar, hamiş olanlara sağlıklı gebelikler , bekleyenlere mutlu haberler diliyorum.Benim transferim de Pazartesi (20 Eylül). 5. Denemem olacak. Hiç çocuğum yok, tüplerim alındığı için normal yolla olma şansı yok. İlk 4 denemem olumsuzdu, umarım bu olur.Sevgiler 💜
Merhaba canım inşallah bu kez yüzün Güler Allah sağlıkla bir evlat nasip eder belki de iki 🤲🏼🙈 duacınım 🤲🏼

Çok iyi canım şu an değerim 1400 leri buldu dün ölçtüm.benim 5. Gün embriyo dondurulmuş konuldu 4. Ve 5. Gün test yaptım silik çıktı sonra gün gün baya koyulaştı hatta bu attığım test yedinci gün bak .
Canımm çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı bana olsun inşallah 🌸 bende bugun dördüncü günüm çift embriyo sabah ilk idrarla değilde öğlen yaptım ama megatif aldım :KK43: aslında üzülmedim ama ne bilim olsaydı çıkarmıydı diye de düşünmüyor değilim sen dördüncü gün erken gebelik testi ilemi yaptın kuzum ben normal kaset test ile yaptım

Test yaptım kocaman bi tek çizgi çıktı, zaten çok erken daha 4. Gün embriyosu ve bugün 5. Gün. Eşim aldı 2li test pazartesi yapcaktım güya. Ama tabi ki de duramam ki olunca🤦🏻‍♀️ PlutonMerkez PlutonMerkez
Canım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptım

Merhaba hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun darısı başınıza inşallah hayırlısı ile 🤲🌹

Canım bende bugun 4.günüm çift embriyo 5.gün embryosu benimde negatif çıktı hiç üzülme ben mesela negatif çıkacagını bile bile yaptım
Ya zaten ben de öyle yaptım açıkçası sırf dürtüyo diye o testler 🤦🏻‍♀️ Bazılarında çıkıyo ya 4-5. Günlerde silik de olsa. Ama ben de çıkmaz ama yine de yapayım diyerek yaptım

Bu arada canım sizde sorun ney merak ettim, 21 yaşındaymışsın baktım da çook gençsinn inşallah tutunur bebişlerin sana sımsıkı🤲🏼

Aa aynı günlerde demek:KK66:)bakalım o gün neler olacak:KK66: senin 22.sinde kaçıncı gün oluyor benm 10.gün olacak adetin
13.gün canım.
Adetin 2.günü gittim doktora, 12 gün sonra rahim muayenesi için çağırıyor.
22’sine kadar kadar Estrofem, Coraspin ve Decavit kullanıcam.
Eğer uygunsa 27’sinde de transfer olacak inşallah. 🥰

X