- 9 Ekim 2020
- 5.703
- 7.646
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Ben dr hiç baştan hesaplamıyordu rahim kalınlasmaya göre gün veriyorduAdetin 2. Günü gititgimde direk ayarlayıp.soylediler ben de şaşırdımNasipse inşallah 3 Eylül cuma günü
Amin inşallah canım.Ben dr hiç baştan hesaplamıyordu rahim kalınlasmaya göre gün veriyorduher dr un tarzı değişik valla ozamn hayrlı olsn dielim sana az kalmış Allah yüzünü güldürsün canm benm sonucları mrkla beklıommm
iklime_06 yaş 35 3 Eylül transfer çift embriyo.3 . denemeKızlar bide ilk sayfaya tablo yapalım diyoruz kızlarla.
Nickimiz- yaşımız- transfer tarihi sonuç
Böyle bir tablo yapalım diyoruz. Siz bilgileri yazın @LadyNurr ayarlama yapınca ben tabloyu düzenlicem
Senin kontrolu ne zaman bi sonraki?6.gune göre hızlı kalınlaşmış benim adetin 13. günü bugün 9 olmuş. Doktorum en ideali 8-11 arası daha fazlasını istemiyorum dedi.Dozu düşürmesi iyi olmuş.
Sohrab, 32 yaş, 8 Eylül, 2.denemeKızlar bide ilk sayfaya tablo yapalım diyoruz kızlarla.
Nickimiz- yaşımız- transfer tarihi sonuç
Böyle bir tablo yapalım diyoruz. Siz bilgileri yazın @LadyNurr ayarlama yapınca ben tabloyu düzenlicem
Artık kontrol olmayacak cuma transfere gideceğim bugün ekstra ilaç ve iğneler yazdı.Senin kontrolu ne zaman bi sonraki?
Aaa süperArtık kontrol olmayacak cuma transfere gideceğim bugün ekstra ilaç ve iğneler yazdı.
Transfere 5 gün kala ekleme yapılıyor çarşamba yapar pazartesi transfer olursun tahminiAaa süperbenım de kontrol çarşamba, bana da o sekılde eklemeler yapılır herhalde
Sordum da haftaya carsamba buyuk ıhtımal dedı, benım kı cumartesi yine cagırırTransfere 5 gün kala ekleme yapılıyor çarşamba yapar pazartesi transfer olursun tahmini
Emegıne saglıkkızlar ilk sayfaya düzenleme yaptım. listeye eklememi isteyen olursa beni etiketleyin yazayım
Ssevincli 31 yaş 30 ağustos cift embriyo 2.denemekızlar ilk sayfaya düzenleme yaptım. listeye eklememi isteyen olursa beni etiketleyin yazayım
ekledim canım ayy çok az kaldı ya heyecan var mıSsevincli 31 yaş 30 ağustos cift embriyo 2.deneme
Var gibi yok gibi değişik bi ruh hali cift embriyo heyecanı var sadeceekledim canım ayy çok az kaldı ya heyecan var mı
Ayy bende çok hevesleniyorum ya çift embriyoya. İkizlerimiz olsa ne güzel olurVar gibi yok gibi değişik bi ruh hali cift embriyo heyecanı var sadece
Değil mi ya eksik kalmayalım o zevktenBende öyle dicem
Kalinligin da iyi aslında ama üç çizgi olusmusmuydu.Her türkü çarşamba netleşecekSordum da haftaya carsamba buyuk ıhtımal dedı, benım kı cumartesi yine cagırır
İnşallah pazartesi olur ama, haftabası rapor acısından benım ıcın daha iyi
Teşekkürlerkızlar ilk sayfaya düzenleme yaptım. listeye eklememi isteyen olursa beni etiketleyin yazayım