- 15 Şubat 2016
- 532
- 489
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.041
çok nazlı çıktı seninki belki biraz iltifat etsen gelir,trip atıyor sanaİnşallah adetinle birlikte kistte atılır canım benimaklına getirme iptal olayını. Ayy benim misafirim yakınlarda ama nerede bilmiyorum arabanın lastiği mi patladı yolda mı kaldı bakacaz
Hadi inşallah güzelce artmıştır .kaçta verecksin testiGünaydın kızlaar
Kan verdim, sonucumu bekliyorum.
Dualarınızı bekliyorum
10.gün 27 çıkmıştı beta hcg.
Bugün 13.günüm, inşallah artış olması gerektiği gibidir. İçim bir garip
Verdim canım sonucun çıkmasını bekliyorumHadi inşallah güzelce artmıştır .kaçta verecksin testi
Hadi inşallahVerdim canım sonucun çıkmasını bekliyorum
1000 üstü bir değer ama belirtilmemişKızlar neden değeri göstermiyor
hastanede verdim birde neden belirtilmediki acaba ben nasıl anlıcam1000 üstü bir değer ama belirtilmemiş
bende yarın kan vereceğimhastanede verdim birde neden belirtilmediki acaba ben nasıl anlıcam
arayın bir sağlık kuruluşunu,doktorum rakamı istiyor deyin...o zaman söylerler.Kızlar neden değeri göstermiyor
söylerlermi hastanede verdim arayım bakayımarayın bir sağlık kuruluşunu,doktorum rakamı istiyor deyin...o zaman söylerler.
arayın canım benim arayın neden vermesin,müneccim misin sen? doktor sorsa ne diyeceksin.söylerlermi hastanede verdim arayım bakayım
aradım cnm devlet hastanesi ilgilenmediler pek buraya gelmeniz gerekyor dediarayın canım benim arayın neden vermesin,müneccim misin sen? doktor sorsa ne diyeceksin.
yakınlarda olan biri var mı? eş-anne-kardeş? madem sen yorulma onlar gidip öğrensinaradım cnm devlet hastanesi ilgilenmediler pek buraya gelmeniz gerekyor dedi
Teşekkür ederimTedaviniz hayırlı olsun
Hoşbuldum çok teşekkür ederim inşallahMerhaba canım hoş geldin sağlıkla tutunsun inşallah bebişlerinben henüz ilaçlara başlamadım ama diğer kızlar da kullanıyor o iğnelerden falan. Bebişin tutunması için faydalıymış inşallah sağlıkla tutunur
Canım naptın çıktı mı sonucun allahım hayırlaara vesile etsinGünaydın kızlaar
Kan verdim, sonucumu bekliyorum.
Dualarınızı bekliyorum
10.gün 27 çıkmıştı beta hcg.
Bugün 13.günüm, inşallah artış olması gerektiği gibidir. İçim bir garip
evet cnm edevlette öyle yazıyore nabızda da aynı şekilde mi yazıyor,oraya da bakmayı deneyebilirsin.
Hastaneyi arayıp sordunmu?hastanede verdim birde neden belirtilmediki acaba ben nasıl anlıcam