-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.001
Kocaman amin, inşallahTeşekkürler canım.Sira sende az kaldı senden de kocaman güzel haberler gelsin inşallah
Ya çok şükür gözün aydın sana dedik boşuna stres yapma diye Inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder canımKizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
15. Günü = 289,21 /bugun/
Böyle çıktı
Gayet güzel canım hiç sıkıntı yapma.iki kata yakın artış var az bir fark olması sorun değilKizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
Böyle çıktı
Gayet güzel canım.Kizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
Böyle çıktı
İnşallahTeşekkürlerHenüz 6. Gündesin erken zaten.bu günlerde bel ve sırt ağrım oluyordu.Sonradan adet ağrıları ile arada kasik batması oldu ama aşırı değil ara ara.Umarim tutunmuslardir güzel haberi verirsin.
2.kan testinden 1 hafta sonra çağırıyor kimi dr da 2 hafta sonra çağırıyor bizim dr alttan bakıyor karından bakanlar genlde 2hafta snra çağırıyorKızlar kese için sizi ne zaman çağırdılar 2. Kan testinde keseye bakıyorlarmı kese için alttanmi karındanmı bakılıyor bilgisi olan beni aydınlatabilirmi
Cevabın için teşekkür ederim canım2.kan testinden 1 hafta sonra çağırıyor kimi dr da 2 hafta sonra çağırıyor bizim dr alttan bakıyor karından bakanlar genlde 2hafta snra çağırıyor
alttan oluyor genelde...karından gözükmesi için biraz büyümesi gerek...10-14 hafta arası anca netleniyor karındanKızlar kese için sizi ne zaman çağırdılar 2. Kan testinde keseye bakıyorlarmı kese için alttanmi karındanmı bakılıyor bilgisi olan beni aydınlatabilirmi
Canım bir tamıdığım 5 gün embriyosu 10 cı hün kanda 25 çıktı şuan 8 ci ayını dolduruyorKizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
Böyle çıktı
Teşekkür ederim canımalttan oluyor genelde...karından gözükmesi için biraz büyümesi gerek...10-14 hafta arası anca netleniyor karından
Her dr farklı çoğu prednol ve benzeri bağışıklık baskılayıcı ilacı sadece transfer öncesi 5 gün kullandırıyor kimide daha uzun süre.Hamile kalan kardeşlerim doktor ilaçlarınızı bıraktırdı mı? Mesela prednol’ü pozitifi gördğkten kaç gün sonra bıraktınız
Teşekkür ederimHer dr farklı çoğu prednol ve benzeri bağışıklık baskılayıcı ilacı sadece transfer öncesi 5 gün kullandırıyor kimide daha uzun süre.
Yani hamilelik oluştuktan sonra bir gerek görmüyor çoğu dr hadi hayırlı olsunTeşekkür ederimbende 18 gündür kullanıyorum inşaAllah yarın son bırakıyorum çok fazla kullandım diye canım sıkılmıştı sormak istedim
Hemen bırakılmıyormuş galiba yarıya düşürdük o şekilde de uzun sürdüYani hamilelik oluştuktan sonra bir gerek görmüyor çoğu dr hadi hayırlı olsun
Yani normalde 5gün kullandırılıyr ama uzun süre kullananlarda birden kesilmiyor bu ilaç yoksunluk yapmaması için azaltarak kestiriyorlar.neyseki bırakıyorsun artıkHemen bırakılmıyormuş galiba yarıya düşürdük o şekilde de uzun sürdü
İlk testi 7. Gün yaptım baskı uzerine bana kalsa beklerdim.Normal kaset test var yok arasi hafif çizgi çıktı.Bir defa yapmış bulundum durulur mu test günume kadar günlük yapıp koyulaşmayi izledim.Belirti için erken ki herkeste belirti olacak diye bir şey yok.İnşallaherken test yaptın mı peki yada en erken ne zaman yaptın