2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

İlk testi 7. Gün yaptım baskı uzerine bana kalsa beklerdim.Normal kaset test var yok arasi hafif çizgi çıktı.Bir defa yapmış bulundum durulur mu test günume kadar günlük yapıp koyulaşmayi izledim.Belirti için erken ki herkeste belirti olacak diye bir şey yok.
Bende kasık batması ve adet sancısı varda o yüzden olmadımı diye korkuyorum. Sabırla bekleyeceğiz allah yardımcımız olsun

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye beni de ekler misiniz listeye 😊 bugün transfer olduk. İlk deneme dondurulmuş çift embriyo. Yaş 27. Test tarihi 25. Bu arada ilaçlarımız çok fazla değil mi arkadaşlar ya, bana bi de kalçadan bant verdiler. yani hem fitil hem bant hem de 4 güne bir kalçadan iğne olacağım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne ve estrofem, ecopirin, folik asit de var. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Maddi manevi zor bir tedavi süreci. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
Tedaviniz hayırlı olsun 🙏🙏😊

evt dün başladım ama kist vardı takip edilcek kist gitmesse iptalde olabilir bel bağlamadan başladım şimdilik.sende başla artık ama ya söle ona gelsin şu misafirin😊
İnşallah adetinle birlikte kistte atılır canım benim 🥰 aklına getirme iptal olayını. Ayy benim misafirim yakınlarda ama nerede bilmiyorum arabanın lastiği mi patladı yolda mı kaldı bakacaz🤣🤣

Selam kızlar, bende yeni katıldım aranıza cumartesi transferim oldu en zor kısmı da sonuç bekleme süreciymiş bana göre, sonucu pozitif olanları tebrik ederim inşallah bizlere de mutlu haberleri duyurmak nasip olur.
Merhaba canım hoş geldin inşallah sağlıkla tutunsun bebişlerin sağlıkla ilerlesin sürecin🥰🥰

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye beni de ekler misiniz listeye 😊 bugün transfer olduk. İlk deneme dondurulmuş çift embriyo. Yaş 27. Test tarihi 25. Bu arada ilaçlarımız çok fazla değil mi arkadaşlar ya, bana bi de kalçadan bant verdiler. yani hem fitil hem bant hem de 4 güne bir kalçadan iğne olacağım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne ve estrofem, ecopirin, folik asit de var. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Maddi manevi zor bir tedavi süreci. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🏻
Merhaba canım hoş geldin sağlıkla tutunsun inşallah bebişlerin 🐣 🐣 ben henüz ilaçlara başlamadım ama diğer kızlar da kullanıyor o iğnelerden falan. Bebişin tutunması için faydalıymış inşallah sağlıkla tutunur🥰🥰

84A447A8-6EFB-433D-80B1-1AF3AE6724BF.jpeg
Günaydın kızlarr 🤗 Bugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum 🤩

Eki Görüntüle 2917024 Günaydın kızlarr 🤗 Bugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum 🤩
Gittikçe koyulaşma oluyor harika 🐣🐣🥳🥳🥳🥳
Bence de bugün kan ver canım diğerinide cumartesi verirsin🥰🥰

Eki Görüntüle 2917024 Günaydın kızlarr 🤗 Bugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum 🤩
Tutmuş hadi inşallah hayırlı olsun annesi

Canım bunlar bızım sınavımız, inan bana mükafatımız cok kıymetli olcak ❤️ ben de cok uzuluyorum, pıtır pıtır doguran insanlara o kadar özeniyordum ki.. Ama onlar da ellerindeki in kıymetini bilmiyorlar... Tüp bebek annesi olmak gercekten ayrıcalık.
Canım idrar testi yaptın mı bugün çıkar senin idrarda artık

X