2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

ya boşuna strese girmeyin bi saatlik iş zaten gidin verin özelde,mis gibi... bana değer lazım derse doktor.elinizde bir rakam olmalı,belki ikiz? 💕tek embriyo transferi bile olsa tüpbebekte öyle bir şansımız da var,bunu anlamanın yoluda doğal olarak rakamları görmemiz

Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏼💕
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yüzünü guldursun inşallah normal yolla nasip etsin 😔

Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar 🙏🏼💕
Bişey söylemek zor çünki insanın negatif ten sonra güzel sözlere nile tahammülü kalmıyor rabbim yardımcınız olsun . Bundan sonraki inşallah tutar

Eki Görüntüle 2917024 Günaydın kızlarr 🤗 Bugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum 🤩
Oh oh çok güzel hayırlı olsun ☺️ Kat kat artsın inşallah 🥰

X