2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar
Canım yaa çok üzüldüm.Artacagina o kadar emindim ki ne diyeceğimi bilmiyorum.Ne desek şimdi acını hafifletmez evet ama vardır bunda da bir hayr.Kendini çok yipratmamaya çalış.Allah en kısa zamanda zahmetsizce nasip etsin inşallah

Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar
Rabbim sabrını artırsın canım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin hiç bir şeye gerek kalmadan

Herkese hayırlı günler yol arkadaşlarım nasılsınız yeni tedaviye başlayanlara hayırlı olsun inşallah transfer olanlar inşallah sımsıkı tutunur bebişleriniz negatif gören arkadaşlarım Rabbim içinize ferahlık versin inşallah yeni tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsınız Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin dualarım hepinizle bende bugün şükürler olsun 2. Kan testimi verdim degerim iyi büyük ihtimal ikiz Rabbim sağlıkla ilerlememi nasip etsin inşallah darısı hayırlı zamanda tüm arkadaşlarıma ❣❣❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…