-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.081
Canım yaa çok üzüldüm.Artacagina o kadar emindim ki ne diyeceğimi bilmiyorum.Ne desek şimdi acını hafifletmez evet ama vardır bunda da bir hayr.Kendini çok yipratmamaya çalış.Allah en kısa zamanda zahmetsizce nasip etsin inşallahKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar
Hepimizinki inşallahOh oh çok güzel hayırlı olsunKat kat artsın inşallah
Aynen canım en azından kanı bugün almış olurlarGerçi bugün versem de sağlık ocağında sonuç yarın çıkcak ama olsun bekleriz napalım
Ayy yok kız oyalansın biraz benimde işlerim var onları hallederimçok nazlı çıktı seninki belki biraz iltifat etsen gelir,trip atıyor sana
hayırdır kış hazırlığımıAyy yok kız oyalansın biraz benimde işlerim var onları hallederim
Belki deHoşbuldum teşekkür ederim, amin inşallah tek transfer yapıldı ama bebişlerin dediniz Allah mı söyletti acaba
Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar
Transfer hazırlığıhayırdır kış hazırlığımı
saol cnmDeğer çok yuksk olunca bazen ölçüm yapılamıyor.Hayirli olsun
cnm çok üzüldüm zamanı gelmemiş demekki inşallah en kısa zamanda sende güzel haberi alırsın canımKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
Amin canım inşallahh Allah razı olsun21 yazdım canımdiğer bilgileri de ekleyim şimdi inşallah güzel haberlere vesile olsun
hadi bakalım hayırlısı öyle bişey olursa ilk size haber vericemBelki detek yumurta ikizi olsa off tadından yenmez
Kız adetin 11 ci günü bende durum farklı ilerliyor . Naturel olduğu için ilaçsız yapıyoruz .pazartesi tekrar randevum var .Aa bugünmü hadi hadi gizli gizli yürüttün tüm sürecikaçıncı gün bugün detay ver biraz
ben valla kış temizliğini yapmıştımTransfer hazırlığıdip bucak temizlikler falan gerçi geçenlerde de yapmıştım ama transfer ertelendi
hıı ilaçsız vay şanslı seniKız adetin 11 ci günü bende durum farklı ilerliyor . Naturel olduğu için ilaçsız yapıyoruz .pazartesi tekrar randevum var .
Daha erken değil mi test için?Doktorunuz ne dediKizlar 8.gunum analiz verdim neqative.sizinki inwAllah pozitif olur
Daha erken değil mi test için?Doktorunuz ne dedi
Kaçıncı gün embriyosu benim3. Gün 12. Gün için bile test için erken dedilerTekrar vericam ama umut yok bence.