- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.061
cnm güzel haberini bekliyoruz Allahın izniyleGünaydın kızlaar
Kan verdim, sonucumu bekliyorum.
Dualarınızı bekliyorum
10.gün 27 çıkmıştı beta hcg.
Bugün 13.günüm, inşallah artış olması gerektiği gibidir. İçim bir garip
eşim doktora bile sormuş bu şekilde çıkar demiş değer yüksek diye 4- 5 haftalık demiş okadar özeldemi versem acabaHastaneyi arayıp sordunmu?
Sormuşsun yeni gördüm
doğru söylüyorsun cnm en mantıklısı oözelde birde kan verin bariorada yazar...aklıma başka bir çözüm gelmedi...
Bu kaçıncı test? İlki kaçtı???eşim doktora bile sormuş bu şekilde çıkar demiş değer yüksek diye 4- 5 haftalık demiş okadar özeldemi versem acaba
Hos geldin.dilerim test sonucun pozitiv olur
Hoşbuldum , amin inşallah :)
Hoşbuldum teşekkür ederim, amin inşallah tek transfer yapıldı ama bebişlerin dediniz Allah mı söyletti acabaMerhaba canım hoş geldin inşallah sağlıkla tutunsun bebişlerin sağlıkla ilerlesin sürecin
Hadi inşallah
Canım naptın çıktı mı sonucun allahım hayırlaara vesile etsin
Kızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.cnm güzel haberini bekliyoruz Allahın izniyle
yaa hakkınızda hayırlısı olsunKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda yüzünü guldursun inşallah normal yolla nasip etsinKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
İnşallah sizler güzel haberler alın hep. Bebişleriniz sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün. Hayırlı evlatlar olsunlar
canm benim üzüldüm ama demek şimdi değilmiş nasip.hayırlı zamanda olsun inşallahKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
UzuldumKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
Bişey söylemek zor çünki insanın negatif ten sonra güzel sözlere nile tahammülü kalmıyor rabbim yardımcınız olsun . Bundan sonraki inşallah tutarKızlar 27den 7ye düşmüş. Kimyasal dedi doktor.
Neyse ben canlandırrım az sonra . Doktor kontrolüm var kan bakılacak ve ultrason
Aa bugünmü hadi hadi gizli gizli yürüttün tüm süreciNeyse ben canlandırrım az sonra . Doktor kontrolüm var kan bakılacak ve ultrasonbakalım transfer tarihi belli olurmu
Amin canım hepimiz sagsaglim alalım inşallah kucağımızaYaa süper canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBu topikteki herkes pozitifleri görsün inşallah
Oh oh çok güzel hayırlı olsunEki Görüntüle 2917024 Günaydın kızlarrBugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum
Değer çok yuksk olunca bazen ölçüm yapılamıyor.Hayirli olsunKızlar neden değeri göstermiyor