-
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #2.021
Benim doktorum transfere 5 gün kala başlattı ve transfer günü bıraktırdı.16 mg likHamile kalan kardeşlerim doktor ilaçlarınızı bıraktırdı mı? Mesela prednol’ü pozitifi gördğkten kaç gün sonra bıraktınız
Bende kasık batması ve adet sancısı varda o yüzden olmadımı diye korkuyorum. Sabırla bekleyeceğiz allah yardımcımız olsunİlk testi 7. Gün yaptım baskı uzerine bana kalsa beklerdim.Normal kaset test var yok arasi hafif çizgi çıktı.Bir defa yapmış bulundum durulur mu test günume kadar günlük yapıp koyulaşmayi izledim.Belirti için erken ki herkeste belirti olacak diye bir şey yok.
Ne güzel. bende kortizon olduğu için tedirginim ne kadar az ilaç o kadar iyidir.Rabbim evlatlarımızı korusun. Teşekkür ederim cevabınız içinBenim doktorum transfere 5 gün kala başlattı ve transfer günü bıraktırdı.16 mg lik
Amin inşallah canımNe güzel. bende kortizon olduğu için tedirginim ne kadar az ilaç o kadar iyidir.Rabbim evlatlarımızı korusun. Teşekkür ederim cevabınız için
Yaa süper canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan testim 807 çıktı şükürler olsun 12. Günüm bugün.Darisi sizlere olsun inşallah
Tedaviniz hayırlı olsunCatlak-kurabiye beni de ekler misiniz listeye bugün transfer olduk. İlk deneme dondurulmuş çift embriyo. Yaş 27. Test tarihi 25. Bu arada ilaçlarımız çok fazla değil mi arkadaşlar ya, bana bi de kalçadan bant verdiler. yani hem fitil hem bant hem de 4 güne bir kalçadan iğne olacağım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne ve estrofem, ecopirin, folik asit de var. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Maddi manevi zor bir tedavi süreci. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Katlanarak artsın inşallahKizlar merhaba, benim kan değerlerim bazılarınız biliyor düşük ilerliyordu. Şimdi tekrar kan verdim.
Transferin;
8. Günü = 36,01
13. Günü = 154,4
15. Günü = 289,21 /bugun/
Böyle çıktı
Memnun kaldınız mı?İlk muayene 450 anlaşılırsa zaten pakete dahil
Hos geldin.dilerim test sonucun pozitiv olurSelam kızlar, bende yeni katıldım aranıza cumartesi transferim oldu en zor kısmı da sonuç bekleme süreciymiş bana göre, sonucu pozitif olanları tebrik ederim inşallah bizlere de mutlu haberleri duyurmak nasip olur.
Kaçıncı gününbende bugün test yaptım 2. çizgi silik çıktı
İnşallah adetinle birlikte kistte atılır canım benimevt dün başladım ama kist vardı takip edilcek kist gitmesse iptalde olabilir bel bağlamadan başladım şimdilik.sende başla artık ama ya söle ona gelsin şu misafirin
Merhaba canım hoş geldin inşallah sağlıkla tutunsun bebişlerin sağlıkla ilerlesin sürecinSelam kızlar, bende yeni katıldım aranıza cumartesi transferim oldu en zor kısmı da sonuç bekleme süreciymiş bana göre, sonucu pozitif olanları tebrik ederim inşallah bizlere de mutlu haberleri duyurmak nasip olur.
Merhaba canım hoş geldin sağlıkla tutunsun inşallah bebişlerinCatlak-kurabiye beni de ekler misiniz listeye bugün transfer olduk. İlk deneme dondurulmuş çift embriyo. Yaş 27. Test tarihi 25. Bu arada ilaçlarımız çok fazla değil mi arkadaşlar ya, bana bi de kalçadan bant verdiler. yani hem fitil hem bant hem de 4 güne bir kalçadan iğne olacağım. Ayrıca her gün kan sulandırıcı iğne ve estrofem, ecopirin, folik asit de var. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Maddi manevi zor bir tedavi süreci. Hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Gittikçe koyulaşma oluyor harikaEki Görüntüle 2917024 Günaydın kızlarrBugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum
Tutmuş hadi inşallah hayırlı olsun annesiEki Görüntüle 2917024 Günaydın kızlarrBugün benim 9. Günüm az önce kaset test yaptım koyulaşmayı takip ediyodum zaten, normalde kan testini cumartesi vermem gerekiyo ama ben birazdan sağlık ocağına gidip kan veriyim diyorum cumartesi günkü değer ile arasındaki artışı merak ediyorum
Canım idrar testi yaptın mı bugün çıkar senin idrarda artıkCanım bunlar bızım sınavımız, inan bana mükafatımız cok kıymetli olcakben de cok uzuluyorum, pıtır pıtır doguran insanlara o kadar özeniyordum ki.. Ama onlar da ellerindeki in kıymetini bilmiyorlar... Tüp bebek annesi olmak gercekten ayrıcalık.
Gerçi bugün versem de sağlık ocağında sonuç yarın çıkcak ama olsun bekleriz napalımGittikçe koyulaşma oluyor harika
Bence de bugün kan ver canım diğerinide cumartesi verirsin
Çok teşekkür ederimTutmuş hadi inşallah hayırlı olsun annesi