• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 2021 EYLÜL AYINDA TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar Günaydın 🤗
Öncelikle hamişlere gözünaydın sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar, biz bekleyenlere de Allah nasip etsin inşallah

Şu an ben yumurta büyütme aşamasındayım da Opu olanlar ya da geçirmiş olanlar acaba yumurtalar kaç mm olunca çatlama iğnesi oldular?
18-20 mm civarı olunca yaklaşık 9-10 gün iğne kullandıktan sonra oluyor genelde

Herkese merhabalar bende Eylül Ekim gibi başlamayı çok istiyordum ama kilodan dolayı sanırım başlayamayacagim önce kilo vermek gerekiyor başlayan herkese Rabbim hayırlısı ile nasip etsin bizlere de biran önce başlamayı nasip etsin

Kızlar Günaydın 🤗
Öncelikle hamişlere gözünaydın sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsınlar, biz bekleyenlere de Allah nasip etsin inşallah

Şu an ben yumurta büyütme aşamasındayım da Opu olanlar ya da geçirmiş olanlar acaba yumurtalar kaç mm olunca çatlama iğnesi oldular?
Merhabalar.
2cm olunca 1 ya da 2 yumurtanız o gün iğne kullandırmayı bıraktırırlar sonra da çatlatma iğnesi olursunuz.

Merhabalar.
2cm olunca 1 ya da 2 yumurtanız o gün iğne kullandırmayı bıraktırırlar sonra da çatlatma iğnesi olursunuz.
Teşekkür ederim 🤗Evet dediğiniz gibi dünkü muayenede bir sağda bir solda 20.5mm oldu yumurtalar ve çatlama iğnesi oldum diğerleri de 19.5-19-18 diye devam ediyor. Yarın toplanacak bakalım inşallah güzel geçer🙏

Merhabalar herkese

29 yaşındayım ve 3 yıllık denemeler sonucu en son temmuz ayında aşılama yaptırdım ona rağmen hala çocuk sahibi olamadığım için en son tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim. Eylül ayında inşallah başlayacağız ama İstanbul'da en doğru merkezi seçmek için araştırma içerisindeyim sizlerinde fikrini almak isterim tecrübesi olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ☺️
Merhaba bende 3 kere aşılama yaptırdım 29 yaşındayım 2 senelik evdeyim tüp bebeğe başladık Denizli özel sağlıkta bizim sıkıntımız ortada sorun olmadığı halde gebelik oluşmaması dün yumurta toplama işlemim olmuştu transferim öbür aya kaldı

Merhabalar herkese

29 yaşındayım ve 3 yıllık denemeler sonucu en son temmuz ayında aşılama yaptırdım ona rağmen hala çocuk sahibi olamadığım için en son tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdim. Eylül ayında inşallah başlayacağız ama İstanbul'da en doğru merkezi seçmek için araştırma içerisindeyim sizlerinde fikrini almak isterim tecrübesi olan veya tedaviye başlayacak olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ☺️
Merhaba bende 3 kere aşılama yaptırdım 29 yaşındayım 2 senelik evdeyim tüp bebeğe başladık Denizli özel sağlıkta bizim sıkıntımız ortada sorun olmadığı halde gebelik oluşmaması dün yumurta toplama işlemim olmuştu transferim öbür aya kaldı

Hayırlı olsun canım inşallah emeklerinin karşılığını alırsın güzel haberlerini paylaşırsın bizlerle 🤲🌺

Merhabalar herkese

Merhaba ben de 14 sgustos opu oldum eylul ayında transfer nasipse memorial şişli semra kahraman kesinlikle tavsiye ederim cok ikgili ve işinde heepsi cok iyi

Kızlar Günaydın 🤗

Benim toplamda 10 tane gözüküyordu .en büyüğü toplamadan önce 30 mm olmuştu diğerleri 28-26-23-21 mm di ayrıca 2 tane 16 mm vardı geri kalm 3ü de 15 mm civarı ancak 15-16 mm olanlar boş cıktı geri kalan 6sı toplandı biri olgun gelmedi 5 olgun vardı 3 ü döllendi ben 15 gün ilaç tedavisi görmüştüm biri cok önden gidiyordu 30 mm olan sonradan dengelediler doktorların söyledği genelde 18 mm üstünden yumurta elde ediliyor ultrasonda görünen her folikül dolu gelmeyebiliyor

Kızlar Günaydın 🤗

Benim toplamda 10 tane gözüküyordu .en büyüğü toplamadan önce 30 mm olmuştu diğerleri 28-26-23-21 mm di ayrıca 2 tane 16 mm vardı geri kalm 3ü de 15 mm civarı ancak 15-16 mm olanlar boş cıktı geri kalan 6sı toplandı biri olgun gelmedi 5 olgun vardı 3 ü döllendi ben 15 gün ilaç tedavisi görmüştüm biri cok önden gidiyordu 30 mm olan sonradan dengelediler doktorların söyledği genelde 18 mm üstünden yumurta elde ediliyor ultrasonda görünen her folikül dolu gelmeyebiliyor
Teşekkürler bilgileriniz için sizin yumurtalar baya büyük gitmişler 🤗sonuç ne oldu peki hangi aşamadasınız🤔 benim bugün opu oldu 23 yumurta toplandı bakalım yarın haber bekliyoruz. Evet sanırım yarısı boş çıkabiliyormuş ben de öyle bir şey bekliyorum

Benim kullandığım ilacı değiştirdi merional diye bi ilaç , hiç kullanmamıştım bundan. Pek antral folikülde çıkmadı bu sefer sanırım kistlerden sebep. Pek ümitli konuşmadı doktor.

Merhabalar herkese

28 yasindayim 2 yildir bebek istiyoruz son 6 ayda 2 asilama yaptirdik olmadi ve tup bebege karar verdik. Arastirmalarimiz sonucu Bahceciye guvendik. Ozkan beye gidiyorum. Oldukca ilgili ve ulasilabilirler, yapım geregi icinde bulundugum her durumu sorgulamak istedigimden benim icin onemli kriterlerden biriydi bu. Dun reglimin 2.gunuydu, tedavilere basladik. Dilerim Rabbim hepimize hayirlisini verir.

Teşekkürler bilgileriniz için sizin yumurtalar baya büyük gitmişler 🤗sonuç ne oldu peki hangi aşamadasınız🤔 benim bugün opu oldu 23 yumurta toplandı bakalım yarın haber bekliyoruz. Evet sanırım yarısı boş çıkabiliyormuş ben de öyle bir şey bekliyorum
Valla benm yumurta sayım azdı zaten 5. Güne 1 tane dondurulmuşum var opudan sonra 8. Gün adet oldum bir sonraki ay tekrar yumurta toplama icin gidexeğiz

Merhabalar herkese

Hamilesiniz maşallah karar verdikten sonra kaldınız snaıırm

Merhaba öncelikle tedaviniz hayırlı olsun 🙏🏻
Bizde ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlayacağız inşallah ☺️ memorial hastanesinde tedavi olmaya karar verdik, isterseniz bi görüşün prof.dr. Semra Kahraman bu konuda en iyileri. Doktorlar çok ilgililer tavsiye ederim 💜
MErhaba,

başladınız mı tedaviye? bende kararsızım Ya atasehır Memroil Zeki salar yada bahceci cem çelik düşünüyorum ama karar veremedim. bizde 4 yıldır denıyourz olmuyor.

MErhaba,

başladınız mı tedaviye? bende kararsızım Ya atasehır Memroil Zeki salar yada bahceci cem çelik düşünüyorum ama karar veremedim. bizde 4 yıldır denıyourz olmuyor.
Merhaba evet bu ay başladık biz .
Yumurtalar toplandı şu an bekleme aşamasındayım dondurulmuş embriyo transferi olacak benim .
Bahçecide biz mehmet reşit beyle görüşmüştük şahsen ben ve eşim memnun kalmadık kendisinden o yüzden memorialda tedaviye başladık .

Merhabalar benimde eylülde dondurulmuş transferim olucak istanbul tüp bebek aret kamer hocada yaptırıcam 1 tane oğlum var 17 aylık oda aret hocamın orda oldu tüm deneyeceklere bol şans
ben de Aret Bey de tedavi oluyorum.Çok memnunum.Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah.

Back