- 23 Kasım 2020
- 749
- 759
- 23
- 42
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #4.981
Dusuk riski olmasindan cok korkuyorum. İnsallah degildit. Sagol cnm evet arastirdikca daha cok stres oluyorum. Biraktim arastirmayiPlesental shift diye bir olay oluyormuş 6-8 hafta arasında bundan da olabilir eski kan da olabilir veya düşük riski de olabilir diyorlar mümkün olduğu kadar dinlen ve çok da araştırma canım çünkü yıpratıyor kendi kendini insan
Laktoz intolansınız var laktozsuz süt satılıyor hatta laktozsuz peynirBenimde öyle bende süt yerine yoğurt peynir tüketmeye çalışıyorum. En azından rahat oluyorum
Benimde yok 6. HaftamdayımBulantınız var mı ya benim hiç Yok
Canım emzirirken ayrı folikasit veriyolar diye biliyorum ama bende bekliyorum bakalım perşembe yi doktor nederCanim ben de çok mutlu oldumbenim oglum da 12 aylik oldu. Dogum gununu kutladigimiz gun hamile olduğumu ogrendim.
İnşallah hepimiz sıkıntısız atlatiriz bu donemi.
Ben suan folik asit baslamadim. Ama hergun hurma yiyorum diger gebeliklerimdeki gibi. Follidoce kullanmistim daha once.Devletin verdiginin mg.i cok yuksek. Birkac gunde bir aliyordum. Aslinda oglumdan kalma var hala. Kutu bitmemisti. Ondan baslarim yinefolik asit bebeleri kavrami beni cok korkutuyor ondan boyleyim de siz bana bakmayin. Degerleriniz dusukse alin tabi.
Belki erken olduğu içindir bulantınız geçsin inşallahBenimde yok 6. Haftamdayım
Folik asit yüksek olursa bebek hiperaktif olur diye bi söylenti varCanım emzirirken ayrı folikasit veriyolar diye biliyorum ama bende bekliyorum bakalım perşembe yi doktor neder
Folikasit bebeleri ne demek kız
YaaFolik asit yüksek olursa bebek hiperaktif olur diye bi söylenti var
Progestan rahim duvarını kalınlaştırıyor düşüğü önlüyor.Kizlar selam. Bugun lekelenmem oldu. Cok korktum. Doktorumu aradim. Yoruldun mu bugun dedi hayir dedim, cinsellik oldu mu dedi hayir dedim. Progestan al 100 mg sabah ogle aksam al pazartesi kontrole gel dedi. Basina boyle bir sey gelen var mi? Neden lekelenme olmus olabilir? Progestan ise yariyor mu kullananlar yazabilir mi lutfen
Yoğurt sütten daha faydalıymış zatenBenimde öyle bende süt yerine yoğurt peynir tüketmeye çalışıyorum. En azından rahat oluyorum
Benim genelde oluyor, günde 2 kez de istifrar.Bulantınız var mı ya benim hiç Yok
Hani derler ya, nerde çok bilmiş, hiperaktif, yerinde durmayan soz dinlemeyen bir de cabuk konusan, yürüyen vs vs cocuklar icin fazla mi folik asit kullandin diye espri yapilir annelerine.Canım emzirirken ayrı folikasit veriyolar diye biliyorum ama bende bekliyorum bakalım perşembe yi doktor neder
Folikasit bebeleri ne demek kız
Evet ya dediğin gibidir canım korkma boşyereÜstte olanin çevresi sınırları daha belirgin alttakinin bı çevrili çizgisi yok dağınık bi beyazlık gibi bisey artık neyse bilemiyorum dr söylerdi heralde iki kese olsa ayy Allah isteyene nasip etsin ikiz beni cok korkutuyor
Malesef ben varımGünaydin kızlar 2 ayda 2 kg alan var mi benim gibi
kendime nazar ettim sabah kahvaltisiylayim eşim emek emek kek yapti 1 dilim. bile yiyemedim şu zamana kadrMalesef ben varım
Anladım canım teşekkür ederimHani derler ya, nerde çok bilmiş, hiperaktif, yerinde durmayan soz dinlemeyen bir de cabuk konusan, yürüyen vs vs cocuklar icin fazla mi folik asit kullandin diye espri yapilir annelerine.En azından ben cevremde sık duyuyorum aslında folik asit seviyesine bakilmali ve eksikse alinmali bence. Her takviye edici gidada olmasi gerektigi gibi. Sonucta fazlasi da cok zararli. Gunluk en fazla 0.4 mg almaliyiz. Folik asitten zengin bir cok gida var. Dengeli beslenemiyorsak ozellikle mide bulantisi kusma yasayanlar tabii ihmal etmemeli.
Kız bebek annenin güzelliğini alır derler canımKızlar benim cildim berbat oldu minik kirmizi sivilceler doldu yuzumde sinirim bozlumaya basladi artik gecer diye bekliyorum gecmiyorda cildim mukemmel puruzsuz degildi onceden ama boylede asla degildi bulantilardan zaten zombi gibi geziyorum evde offf napabilirim ki
Benimde hiç yok bulantım canım oğlumda ne yesem cıkarıyodum afedersin bunda maşallah banaBulantınız var mı ya benim hiç Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?