2021 eylül 20 21 22 23 24 25 bat bekleyen beraber bekliyelim

Hem adet döneminde hemde gebelikte kalinlasiyor diye biliyorum ama canım yanlış da biliyor olabilirim

Ayyy hadi ins kuzum güzel haberlerini alırız benimde bakalım ne olacak goguslerime dokunamiyorum çok acıyor birde şeffaf akıntım geliyo belim agriyo ya adet belirtisi ya da diğeri ama umutlu değilim yarın belli olacak

Canım inşallah ikimizde güzel haberler alırız bu ay senin belirtin de var akıntı falan genelde olurmuş inşallah gebeliktendir

Canım inşallah ikimizde güzel haberler alırız bu ay senin belirtin de var akıntı falan genelde olurmuş inşallah gebeliktendir
Canım benim akıntım adetimde hep oluyor göğüslerim adetten 1 hafta önce ya da normalde yumurtlama döneminde acirdi siserdi adete 1 hafta kala acıma şişme olmazdı ama bu sefer yumurtlamada göğüslerim acımadı adetten 1 öncede acima yoktu dün akşam üzerine doğru acımaya başladı şişmiş baya ama bilemiyorum vücudumuz böyle oyunlar yapmaya aliskin

Şuanda baktım adetim gelmiyor süt renginde köyü kıvamlı kokusuz akıntım geliyor bakalım bugün gelecekmi kırmızılar

Canım her ay değişiyor bende de valla insan emin olamıyor ama inşallah kırmızılar gelmez bende korkuyorum

Canım her ay değişiyor bende de valla insan emin olamıyor ama inşallah kırmızılar gelmez bende korkuyorum
Nasıl durumlar sende var mı gelen giden .benden birşeyler geliyo gibi hissettim sıcak sıcak hah dedim adet oldum şimdi koştum geldim lavoboya yok akıntım gelmiş ıslanmış çamaşırım bakalım neler olucak

Yok canım ya ben bu ay hayıt çayı da içtim o da iyi geliyoe diyorlar biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…