Bugün gelmezse yarın sabah bı daha idrar testi yapcanimBen pazartesi kan verdim canım negatifti ona rağmen gelmemesi mümkün olabilir mi sence
Tamam canım sağolBugün gelmezse yarın sabah bı daha idrar testi yapcanim
Canım bu arada rahim duvarı adet döneminde kalınlaşıyor mu gebelikte mi kalınlaşıyorBugün gelmezse yarın sabah bı daha idrar testi yapcanim
Canim baktım bak internetten gebelik oluşacağı da kalinlasirmisCanım bu arada rahim duvarı adet döneminde kalınlaşıyor mu gebelikte mi kalınlaşıyor
Ben bugün doktora gittim de oda kalınlaşmış diyinxe bi umut dedimCanim baktım bak internetten gebelik oluşacağı da kalinlasirmis
Kan vermedin mi canimBen bugün doktora gittim de oda kalınlaşmış diyinxe bi umut dedim
Adetin gelmedi dimi dahaBen bugün doktora gittim de oda kalınlaşmış diyinxe bi umut dedim
Yok canım gelmedi ama pazartesi kan verdim ya çıkmadı o yüzden tekrar gitmedim ama doktor da erken dedi test için bakalım şuan rahim kısmında ağrılarım var birazAdetin gelmedi dimi daha
Canım inşallah ikimizde güzel haberler alırız bu ayAyyy hadi ins kuzum güzel haberlerini alırızbenimde bakalım ne olacak goguslerime dokunamiyorum çok acıyor birde şeffaf akıntım geliyo belim agriyo ya adet belirtisi ya da diğeri ama umutlu değilim yarın belli olacak
Canım benim akıntım adetimde hep oluyor göğüslerim adetten 1 hafta önce ya da normalde yumurtlama döneminde acirdi siserdi adete 1 hafta kala acıma şişme olmazdı ama bu sefer yumurtlamada göğüslerim acımadı adetten 1 öncede acima yoktu dün akşam üzerine doğru acımaya başladı şişmiş baya ama bilemiyorum vücudumuz böyle oyunlar yapmaya aliskinCanım inşallah ikimizde güzel haberler alırız bu aysenin belirtin de var akıntı falan genelde olurmuş inşallah gebeliktendir
Şuanda baktım adetim gelmiyor süt renginde köyü kıvamlı kokusuz akıntım geliyor bakalım bugün gelecekmi kırmızılarCanım benim akıntım adetimde hep oluyor göğüslerim adetten 1 hafta önce ya da normalde yumurtlama döneminde acirdi siserdi adete 1 hafta kala acıma şişme olmazdı ama bu sefer yumurtlamada göğüslerim acımadı adetten 1 öncede acima yoktu dün akşam üzerine doğru acımaya başladı şişmiş baya ama bilemiyorum vücudumuz böyle oyunlar yapmaya aliskin
Canım her ay değişiyor bende de valla insan emin olamıyor ama inşallah kırmızılar gelmez bende korkuyorumCanım benim akıntım adetimde hep oluyor göğüslerim adetten 1 hafta önce ya da normalde yumurtlama döneminde acirdi siserdi adete 1 hafta kala acıma şişme olmazdı ama bu sefer yumurtlamada göğüslerim acımadı adetten 1 öncede acima yoktu dün akşam üzerine doğru acımaya başladı şişmiş baya ama bilemiyorum vücudumuz böyle oyunlar yapmaya aliskin
Nasıl durumlar sende var mı gelen giden .benden birşeyler geliyo gibi hissettim sıcak sıcak hah dedim adet oldum şimdi koştum geldim lavoboya yok akıntım gelmiş ıslanmış çamaşırım bakalım neler olucakCanım her ay değişiyor bende de valla insan emin olamıyor ama inşallah kırmızılar gelmez bende korkuyorum
Yok canım ya ben bu ay hayıt çayı da içtim o da iyi geliyoe diyorlar biliyor musunNasıl durumlar sende var mı gelen giden .benden birşeyler geliyo gibi hissettim sıcak sıcak hah dedim adet oldum şimdi koştum geldim lavoboya yok akıntım gelmiş ıslanmış çamaşırım bakalım neler olucak
Bı test yapsana yavrum bakalım ne çıkacak .benimde hala ses yok ama içime doğuyor adet olacagimYok canım ya ben bu ay hayıt çayı da içtim o da iyi geliyoe diyorlar biliyor musun
Canım ben pazartesi öyle bir hayal kırıklığı yaşadım kiBı test yapsana yavrum bakalım ne çıkacak .benimde hala ses yok ama içime doğuyor adet olacagim
Ayy yap bence varsa çıkar artık hem adetin de gelmemiş kesin silik de olsa çıkar yavrumCanım ben pazartesi öyle bir hayal kırıklığı yaşadım kiçok korkuyorum test yapmaktan
Ben hala adet olmadım bu arada belim agriyo birde karnım şiş gibi ama Allahim ins tutmuşturCanım ben pazartesi öyle bir hayal kırıklığı yaşadım kiçok korkuyorum test yapmaktan