2021 eylül 20 21 22 23 24 25 bat bekleyen beraber bekliyelim

Mesela benimde. 11inde çatladı normalde çatlamadan 12 gün sonra adet olurum bazen 11 hatta bugün daha 10 gün oldu dün kan verdim çıkmadı bende o yüzden hala umut ediyorum belki daha yeni yerleşip hormon salgılanacak beta adet olmam diye ama ne kadar doğrudur bilemedim yarın doktor randevum var bi ona da sorucam normal mi diye senin bilgin va rmı canım bu konuda
Etrafımda da kimse yok sorabileceğim başına gelen anlatacak o yüzden burada da genelde çatlamadan sonra insanların daha çabuk tutmuş

Benimde iki kizim var oğlum olsun istiyorum son adet tarihim 30 ağustos 2021 yumurtlama günüm ayın 12 olarak düşündüm bir defa korunmasız ilişki oldu bakalim nasip olacak mı bebis olursa 22 günlük bugun

Etrafımda da kimse yok sorabileceğim başına gelen anlatacak o yüzden burada da genelde çatlamadan sonra insanların daha çabuk tutmuş
Valla canım bende bilmiyorum çok ayrıntılı ama sanırım yumurta ile sperm buluşunca belli bir saat içinde dolleniyor 5 ve ya 6 gün içinde embriyo rahme yerleşiyor ilk kana sonra da idrara geçiyor ama bunların zamanını saatini bilmiyorum canım

Valla canım bende bilmiyorum çok ayrıntılı ama sanırım yumurta ile sperm buluşunca belli bir saat içinde dolleniyor 5 ve ya 6 gün içinde embriyo rahme yerleşiyor ilk kana sonra da idrara geçiyor ama bunların zamanını saatini bilmiyorum canım
O zaman herkese göre değişir en iyisi regl beklemek 🙂

Erken gebelik yok canım ya normal test var elimde yapayım sabah sonra zaten umudumu kescem artık usandım psikolojim bozuldu

Benim bat 20 eylüldü hala olmadım dün akşam test yaptım çok aşırı silik bir çizgi oldu 🥺 boş yer ümitlenmekte istemiyorum 🥺 tekrar test yapmak için ne kadar beklemeliyim sizce

X