Üzülme canım .adetin gecikmismiydi?bu ay çok umitliydim ama bugün regl oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme canım .adetin gecikmismiydi?bu ay çok umitliydim ama bugün regl oldum
Bende aynı şeyi yaşadım bu aybu ay çok umitliydim ama bugün regl oldum
Hormonları dengelediği yumurtlamaya iyi geldiği söyleniyordu canım bende denedim ama doktoruma sorunca bence kullanma dedi de ondan kullandıysan etkisini soracaktımYok kullanmadım canım ne işe yariyormus
Canım benim o tür şeyler hormon bozukluğu varsa ondan kullanıyorlar doktor o yüzden kullanma demiştir hormonların iyidir belki ondan demiştir.iyi olan hormonlarida bozuyor bitkisel şeyler eğer hormon bozukluğun varsa öyle kullanHormonları dengelediği yumurtlamaya iyi geldiği söyleniyordu canım bende denedim ama doktoruma sorunca bence kullanma dedi de ondan kullandıysan etkisini soracaktım
Senin kaç gün var canim adetine ?Bekleyen var mi baska
Bu gun düSenin kaç gün var canim adetine ?
Test yaptin mi peki canımBu gun dü
Hyr.. bklicem. Yarin gelir blkiTest yaptin mi peki
Fshım doktora göre normal bana göre sınıra10a yakın diye içmiştim ben aynı doktora son gidişimde içme dedi canımCanım benim o tür şeyler hormon bozukluğu varsa ondan kullanıyorlar doktor o yüzden kullanma demiştir hormonların iyidir belki ondan demiştir.iyi olan hormonlarida bozuyor bitkisel şeyler eğer hormon bozukluğun varsa öyle kullan
Canim testime bakarmisin sence var mı ?Fshım doktora göre normal bana göre sınıra10a yakın diye içmiştim ben aynı doktora son gidişimde içme dedi canım
Canım çok tebrik ederim bence tabiki pozitif kan ver bence çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla gelirCanim testime bakarmisin sence var mı ?
Bugün akşam kan vercem canım acilde ins canım sağlıkla gelirCanım çok tebrik ederim bence tabiki pozitif kan ver bence çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla gelir
Hayirli olsun insAllah vardır acaba bat ne zamandi?Canim testime bakarmisin sence var mı ?
23 Eylül çarşambayı canım kanda pozitif çıktı yarın doktora gitcem randevu aldım hemenHayirli olsun insAllah vardır acaba bat ne zamandi?