- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 29
Etrafımda da kimse yok sorabileceğim başına gelen anlatacak o yüzden burada da genelde çatlamadan sonra insanların daha çabuk tutmuşMesela benimde. 11inde çatladı normalde çatlamadan 12 gün sonra adet olurum bazen 11 hatta bugün daha 10 gün oldu dün kan verdim çıkmadı bende o yüzden hala umut ediyorum belki daha yeni yerleşip hormon salgılanacak beta adet olmam diye ama ne kadar doğrudur bilemedim yarın doktor randevum var bi ona da sorucam normal mi diye senin bilgin va rmı canım bu konuda
Valla canım bende bilmiyorum çok ayrıntılı ama sanırım yumurta ile sperm buluşunca belli bir saat içinde dolleniyor 5 ve ya 6 gün içinde embriyo rahme yerleşiyor ilk kana sonra da idrara geçiyor ama bunların zamanını saatini bilmiyorum canımEtrafımda da kimse yok sorabileceğim başına gelen anlatacak o yüzden burada da genelde çatlamadan sonra insanların daha çabuk tutmuş
O zaman herkese göre değişir en iyisi regl beklemekValla canım bende bilmiyorum çok ayrıntılı ama sanırım yumurta ile sperm buluşunca belli bir saat içinde dolleniyor 5 ve ya 6 gün içinde embriyo rahme yerleşiyor ilk kana sonra da idrara geçiyor ama bunların zamanını saatini bilmiyorum canım
Yaa ben bekleyemicem heralde canım yarın sabah ilk idrar ile mi yapayım testi ?O zaman herkese göre değişir en iyisi regl beklemek
Yap canım ne olcak en azından ona göre beklersin kaç gün oldu seninYaa ben bekleyemicem heralde canım yarın sabah ilk idrar ile mi yapayım testi ?
Gün saymadım canım ama 23 de adet günüm bu ay ovulasyon yapmadım canım ama akıntımdan anladım yumurtlamayıYap canım ne olcak en azından ona göre beklersin kaç gün oldu senin
9 Eylül de yumurtlama olmuş canım şimdi tarihine baktimYap canım ne olcak en azından ona göre beklersin kaç gün oldu senin
Canım benimde o tarihte oldu9 Eylül de yumurtlama olmuş canım şimdi tarihine baktim
Sabah ilk idrar ile yaparsan çıkar kuzum ins geb3sindirBenim bat 20 eylüldü hala olmadım dün akşam test yaptım çok aşırı silik bir çizgi olduboş yer ümitlenmekte istemiyorum tekrar test yapmak için ne kadar beklemeliyim sizce
Canım ben test yaptım negatif bu ay da hüsranEtrafımda da kimse yok sorabileceğim başına gelen anlatacak o yüzden burada da genelde çatlamadan sonra insanların daha çabuk tutmuş
Malesef az önce reglim başladı yanlış alarmmış :)Sabah ilk idrar ile yaparsan çıkar kuzum ins geb3sindir
Hayırlısı olsun kuzum inşallah bi dahaki ay kavuşursun bebeğineCanım ben test yaptım negatif bu ay da hüsran
Hayırlısı olsun kuzum inşallah bi dahaki ay kavuşursun bebeğineBende bugün bat günüm bekliyorum bakalım
Yok canım gelmedi bende bekliyorum bakalımOldu mu canım adet
İns gelmez kuzumYok canım gelmedi bende bekliyorum bakalım
Ben pazartesi kan verdim canım negatifti ona rağmen gelmemesi mümkün olabilir mi senceİns gelmez kuzum