2021 eylül 20 21 22 23 24 25 bat bekleyen beraber bekliyelim

Kuzum ilk idrarda geçti ben galiba bugünde bekleyeceğim ondan sonra yarın bakarım sen napıcaksın yapıcak mısın kaç gün oldu çatlama olalı
9 Eylül'de yumurtlama benim dün negatif çıktı ama ben çalışıyorum bugün istesemde yapamam ama gecikirse 1 gün yaparım test

Canım benim hala adetim gelmedi belim kopacak nerdeyse .senin belirtin var mı ?
canım akıntım yok göğüs ağrım var biraz ara ara sancı ara ara bel ağrısı ve en çok bacak ağrıması var adetim de gelmedi öyle çok baariz bi belirti yok ama hepsi ara ara oluyor göğüs biraz azaldı gibi adet de gelmedi

Canım benim kötü düşünme inan biliyorum bu hayal kırıklıklarını seni anlıyorum bı daha ki ay ins benimde gelmedi adetim ama ben hala geleckmis gibi hissediyorum hayırlısı bakalım yarında geçsin de durum ne olacak

Benim adetim geldi canım dilerim senin ki gelmez ve güzel haberler verirsin inşallah

Naptın canım sende güzel haber var mı
Yavrum daha adet olmadım böyle sıcak basmaları var gece çok üşüdüm belim halen ağrıyor şimdi biseyler geldi gibi kesin dedim geldi adetim lavoboya geldim baktım yok akıntım gelmiş onun islakligiymis .ama böyle kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum biliyomusun canım umutlanmiyorum o yüzden

Canım bence sende akıntıda varsa hamile olabilirsin istersen test yap

Artık bugunde beklicem yavrum yarına gelmezse yarın ilk idrar ile yaparım ins hüsrana uğrayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…