- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 29
Kuzum ilk idrarda geçti ben galiba bugünde bekleyeceğim ondan sonra yarın bakarım sen napıcaksın yapıcak mısınBen hala adet olmadım bu arada belim agriyo birde karnım şiş gibi ama Allahim ins tutmuştur
9 Eylül'de yumurtlama benim dün negatif çıktı ama ben çalışıyorum bugün istesemde yapamam ama gecikirse 1 gün yaparım testKuzum ilk idrarda geçti ben galiba bugünde bekleyeceğim ondan sonra yarın bakarım sen napıcaksın yapıcak mısınkaç gün oldu çatlama olalı
Benim de 9-10 yumurtlamaydı canım işte ptesi negatif çıkınca hala yapamıyorum9 Eylül'de yumurtlama benim dün negatif çıktı ama ben çalışıyorum bugün istesemde yapamam ama gecikirse 1 gün yaparım test
Benim de 9-10 yumurtlamaydı canım işte ptesi negatif çıkınca hala yapamıyorum
canım akıntım yok göğüs ağrım var biraz ara ara sancı ara ara bel ağrısı ve en çok bacak ağrıması var adetim de gelmedi öyle çok baariz bi belirti yok ama hepsi ara ara oluyor göğüs biraz azaldı gibi adet de gelmediCanım benim hala adetim gelmedi belim kopacak nerdeyse .senin belirtin var mı ?
Şimdi prediktör yaptım negatifti canımCanım benim hala adetim gelmedi belim kopacak nerdeyse .senin belirtin var mı ?
Ee niye adetin gecikti kiŞimdi prediktör yaptım negatifti canım
Bilmiyorum ki neyse kısmet değilmişEe niye adetin gecikti ki
Benim adetim geldi canım dilerim senin ki gelmez ve güzel haberler verirsin inşallahCanım benim kötü düşünme inan biliyorum bu hayal kırıklıklarını seni anlıyorum bı daha ki ay insbenimde gelmedi adetim ama ben hala geleckmis gibi hissediyorum hayırlısı bakalım yarında geçsin de durum ne olacak
Yaa çok üzüldüm canımBenim adetim geldi canım dilerim senin ki gelmez ve güzel haberler verirsin inşallah
İnşllah canımYaa çok üzüldüm canımumarım gelemez hayırlısı olsun ins bı daha ki ay hamiş kalırız
Naptın canım sende güzel haber var mıYaa çok üzüldüm canımumarım gelemez hayırlısı olsun ins bı daha ki ay hamiş kalırız
Yavrum daha adet olmadım böyle sıcak basmaları var gece çok üşüdüm belim halen ağrıyor şimdi biseyler geldi gibi kesin dedim geldi adetim lavoboya geldim baktım yok akıntım gelmiş onun islakligiymis .ama böyle kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum biliyomusun canım umutlanmiyorum o yüzdenNaptın canım sende güzel haber var mı
Canım bence sende akıntıda varsa hamile olabilirsin istersen test yapYavrum daha adet olmadım böyle sıcak basmaları var gece çok üşüdüm belim halen ağrıyor şimdi biseyler geldi gibi kesin dedim geldi adetim lavoboya geldim baktım yok akıntım gelmiş onun islakligiymis .ama böyle kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum biliyomusun canım umutlanmiyorum o yüzden
Hayıt otu kullandın mı sen cnaımArtık bugunde beklicem yavrum yarına gelmezse yarın ilk idrar ile yaparım ins hüsrana uğrayan
Yok kullanmadım canım ne işe yariyormusHayıt otu kullandın mı sen cnaım