- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 29
En alttaki bu arada
İns tutar canım biliyorum hepimiz çok istiyoruz bı arayış içindeyiz ama rabbim en hayırlısını sağlıklı sini nasip eder ins.ben defelarca doktora gittim bir kimyasal gebeliğim var benim sonrasında da adet dongum ve adetlerimde değişikler seyretmeye başladı ama doktor normal dedi rahim kendini anca toplar dedi.her doktor farklı bir şey diyor biri aşılama falan dedi ama bakalım bu yılında çıkarayım da olmazsa artık aşılama yaptircam nasip olursaİnşallah canım bu ay tutarolmadı doktora gideceğim tekrar
İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım hiç gerek kalmadan doktorlaraİns tutar canım biliyorum hepimiz çok istiyoruz bı arayış içindeyiz ama rabbim en hayırlısını sağlıklı sini nasip eder ins.ben defelarca doktora gittim bir kimyasal gebeliğim var benim sonrasında da adet dongum ve adetlerimde değişikler seyretmeye başladı ama doktor normal dedi rahim kendini anca toplar dedi.her doktor farklı bir şey diyor biri aşılama falan dedi ama bakalım bu yılında çıkarayım da olmazsa artık aşılama yaptircam nasip olursa
Canım ovulasyonuda pik görmen için adetinin gecikmesi lazimki sana gebelik var sonucunu versin .normalde gecikme olunca yapiyolar ve t çizgisi c de daha koyu oluyor c çizgisi silik oluyor ve buna gebelik olabileceğini söylüyorlar ama senin daha adetine var bence bekle test yapma artık.dilerim ki gebelik vardır
Amin kuzum ins hepimiz güzel müjdeli haberler alirizİnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım hiç gerek kalmadan doktorlara
Evet canım bende dediğin gibi diye biliyorum ama öncesinde günden güne koyulaşırsa diye dayanamayıp yaptım sabırsızlıkCanım ovulasyonuda pik görmen için adetinin gecikmesi lazimki sana gebelik var sonucunu versin .normalde gecikme olunca yapiyolar ve t çizgisi c de daha koyu oluyor c çizgisi silik oluyor ve buna gebelik olabileceğini söylüyorlar ama senin daha adetine var bence bekle test yapma artık.dilerim ki gebelik vardır
Sabredelim canım ins rabbim güzel kapilarini bizede acicak eminim bundan biz Rabbimiz sen istiyoruz rahimde istediğinde bize bu duyguları yaşatacak inanalım sadece dua edelim birbirimiz için yeterEvet canım bende dediğin gibi diye biliyorum ama öncesinde günden güne koyulaşırsa diye dayanamayıp yaptım sabırsızlık
Evet canım em güzeli dua edip bekleme inşallah pozitifi görür onu da burada pylaşmak nasip olurSabredelim canım ins rabbim güzel kapilarini bizede acicak eminim bundan biz Rabbimiz sen istiyoruz rahimde istediğinde bize bu duyguları yaşatacak inanalım sadece dua edelim birbirimiz için yeter
Canım nasılsın var mı bir gelişmeEvet canım em güzeli dua edip bekleme inşallah pozitifi görür onu da burada pylaşmak nasip olur
Canım ben dün kan verdim bata 2 gün vardı maalesef negatif çıktıCanım nasılsın var mı bir gelişme
Canım ben daha beklemedeyim bir belirti yok şuanda aslında kendimi dinlersem var ama artık yoruldum o yüzden her adetime yakın nerdeyse aynı şeyler oluyor ve ya başka belirtiler oluyor gibi sonra bir bakıyorum sonu hüsran şuan o yüzden kendime kızdıgimdan bekliyorum bakalım.aslinda bu sabah yapacaktım kaset test elimde var ama sonradan vazgeçtim beklicem dedim nasıl olsa olmucak bu ay da dedim yapmadım canım.Canım ben dün kan verdim bata 2 gün vardı maalesef negatif çıktısenin nasıl
Üzülme canım benim inş rabbim bir gün yüzümüzü kalbimizi guldurecekCanım ben dün kan verdim bata 2 gün vardı maalesef negatif çıktısenin nasıl
İnşallah seninki olur canım bu ay bir sürpriz olurCanım ben daha beklemedeyim bir belirti yok şuanda aslında kendimi dinlersem var ama artık yoruldum o yüzden her adetime yakın nerdeyse aynı şeyler oluyor ve ya başka belirtiler oluyor gibi sonra bir bakıyorum sonu hüsran şuan o yüzden kendime kızdıgimdan bekliyorum bakalım.aslinda bu sabah yapacaktım kaset test elimde var ama sonradan vazgeçtim beklicem dedim nasıl olsa olmucak bu ay da dedim yapmadım canım.
İns ama canım hiç sanmıyorum umudum yokİnşallah seninki olur canım bu ay bir sürpriz olurbakalım kısmet diğer aya kaldı aslında beklemeyince daha çok oluyor böyle şeyler ama insan zor bekliyor
Ben de bugün adet olmadım hafif akıntım var dün kan verdiğim halde umut edebiliyorumİns ama canım hiç sanmıyorum umudum yok
Ben de bugün adet olmadım hafif akıntım var dün kan verdiğim halde umut edebiliyorumbelki geç yerleşmiştir rahme diye
Canım ben şimdiye kadarki araştırmalarımdan anladığım kadarıyla çatlamadan sonra en erken 10 gün sonra çıkıyor çatladığı gün döllenirse yumurtada zatwn en fazla 24-28 saat arası canlı o yüzden ona görw hesaplayıp test yapabilirsinYaa benimde akıntım var normal hatta şeffaf gibi çamaşırın ıslak bugün hep birde bugün kaşık batmalarim sıklaştı ve ard arda oluyor saniye surmuyo batma oluyor kesiliyor arkasından bir daha oluyor goguslerde acıma falanda yok .yarın sabah yapsam mı acaba yoksa adet günü yarından sonra ki sabah mı yapcam canım sence
Mesela benimde. 11inde çatladı normalde çatlamadan 12 gün sonra adet olurum bazen 11 hatta bugün daha 10 gün oldu dün kan verdim çıkmadı bende o yüzden hala umut ediyorum belki daha yeni yerleşip hormon salgılanacak beta adet olmam diye ama ne kadar doğrudur bilemedim yarın doktor randevum var bi ona da sorucam normal mi diye senin bilgin va rmı canım bu konudaYaa benimde akıntım var normal hatta şeffaf gibi çamaşırın ıslak bugün hep birde bugün kaşık batmalarim sıklaştı ve ard arda oluyor saniye surmuyo batma oluyor kesiliyor arkasından bir daha oluyor goguslerde acıma falanda yok .yarın sabah yapsam mı acaba yoksa adet günü yarından sonra ki sabah mı yapcam canım sence