- 7 Ekim 2020
- 141
- 162
- 31
İnsanın içi rahatlıyor dimi rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benimsevindim canim.benimde cok yukseldi 4 gunde 107den 706ya merak ediodum
Yanındaki ismi ne canım tam nerde yazıyor biraz bilgisizm bu konida ilk gebeliğimyazıyor canım resimde xx mm diye illaki yazıyordur bir yerlerde
0.75 cm yazıyor kuzumcanim orda keseyi isaretlediyse cizgo halinde olcu aldiysa kagidin bi yerinde yaziodu.gs miydi neydi adı tam hatirlamiom.gs: 9mm seklinde yada gs: 0,9cm seklinde.ama o gs miydi adi tam emin deilim
Ben yaptım ama 15 haftalık çıkıyor ne alakabak saglama yapiorum gebelik kesesi çapi+30 bölü 7 bize gebelik haftasini verir yani 30+9 39/7=5.5eder tam olarak.gordun mu canim tam senin 15 inde denk geliyokendini gerersiz yere strese sokma
Lütfen ne yaptın da bulantın ve şişkinliğin azaldı paylaş bizimleArkadaşlar merhaba, bu sabah kalktığımda şişkinliğim ve mide bulantım bir hayli azalmıştı. Tabii ki hafif bir endişe oluştu bende. Böyle bir durum yaşamış olanınız var mı acaba?
Maşallah canım, kalp atışı duyduğumuz günler de gelir inşallahKızlar ben şimdi çıktım dr dan keseyi gördük ama minik 4+5deyimallahım heycandan kalbim yerinden çıkacak karından ultrasonda gördük
yaaa çok sevindim bende saat 5 olsun diye sabırsızlanıyorum inşallah bende görebilirim bugünKızlar ben şimdi çıktım dr dan keseyi gördük ama minik 4+5deyimallahım heycandan kalbim yerinden çıkacak karından ultrasonda gördük
Amin inşallah canım benin hepimiz görelim o günleriLütfen ne yaptın da bulantın ve şişkinliğin azaldı paylaş bizimlegünlerdir bulantıdan ruh gibi dolanıyorum. Markete gittim gözümü kaçırıyorum yiyeceklerden, o derece midem bulanıyor.
Maşallah canım, kalp atışı duyduğumuz günler de gelir inşallah
Dr çok erkencisin ama deneyelim bakalım dedi gitmeden önce bol su içtimyaaa çok sevindim bende saat 5 olsun diye sabırsızlanıyorum inşallah bende görebilirim bugün
Aynen canım lifli bir meyve sonuçta faydalı olurAyvayı da ben denetiyim bakalım canım meyve neticede faydalı da olur
W harfi yok da başka yolu var mıHadi gözünüz aydın canım sağ Salim kucağına alırsın inşallah
Ultrasonda örneğin 6w1d yazıyorsa 6 hafta (week’in w su ) 1 günlüktür canım (day’in d si )
Gittiniz mi nasıl sonuçlar :)Canım beta hcg 2000 2500 arası kese görünür dedi dr bana ben 4+4 deyim bugün gideceğim
Canım 1 saat önce karından ultrason ile gördük keseyi dr çok küçük daha dedi sata göre 4+5 deyim daha kese göründü şükür cuma günü tekrar gideceğim haftya kese takibi içinGittiniz mi nasıl sonuçlar :)
İnşallah canım rabbim bizlerle beraber isteyen herkese yaşatsın bu duyguları tarifsiz endişe korku heycan gerçekten çok farklıArkadaşlar selam bende inşallah Ekim annesiyimtakvim uygulamamda 5+6 yazıyor cumartesi kese görmeye gideceğiz. İnşalalh bende kese görüp rahatlarım çok heyecanlıyım
Gerçekten hiç bitmiyor hamile kalmak için stres, kese görüncekmi diye stres, sonra kalp atışı duyacak mıyım, cinsiyet için.... Çok zor işimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)İnşallah canım rabbim bizlerle beraber isteyen herkese yaşatsın bu duyguları tarifsiz endişe korku heycan gerçekten çok farklı