2021 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    285
Ben yaptım kızlar 0.75 cm 7.5mm yapıyormuş benimkide 5+3 günlük gözüküyor doğru yaptım değil mi

Arkadaşlar merhaba, bu sabah kalktığımda şişkinliğim ve mide bulantım bir hayli azalmıştı. Tabii ki hafif bir endişe oluştu bende. Böyle bir durum yaşamış olanınız var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba, bu sabah kalktığımda şişkinliğim ve mide bulantım bir hayli azalmıştı. Tabii ki hafif bir endişe oluştu bende. Böyle bir durum yaşamış olanınız var mı acaba?
Lütfen ne yaptın da bulantın ve şişkinliğin azaldı paylaş bizimle günlerdir bulantıdan ruh gibi dolanıyorum. Markete gittim gözümü kaçırıyorum yiyeceklerden, o derece midem bulanıyor.
Kızlar ben şimdi çıktım dr dan keseyi gördük ama minik 4+5deyim allahım heycandan kalbim yerinden çıkacak karından ultrasonda gördük
Maşallah canım, kalp atışı duyduğumuz günler de gelir inşallah

Amin inşallah canım benin hepimiz görelim o günleri

Çok mini
yaaa çok sevindim bende saat 5 olsun diye sabırsızlanıyorum inşallah bende görebilirim bugün
Dr çok erkencisin ama deneyelim bakalım dedi gitmeden önce bol su içtim gözüksün diye ve şükür ki küçücük bir şey gördük 4.1mm umarım sende bugün görürsün canım

Arkadaşlar selam bende inşallah Ekim annesiyim takvim uygulamamda 5+6 yazıyor cumartesi kese görmeye gideceğiz. İnşalalh bende kese görüp rahatlarım çok heyecanlıyım
İnşallah canım rabbim bizlerle beraber isteyen herkese yaşatsın bu duyguları tarifsiz endişe korku heycan gerçekten çok farklı

İnşallah canım rabbim bizlerle beraber isteyen herkese yaşatsın bu duyguları tarifsiz endişe korku heycan gerçekten çok farklı
Gerçekten hiç bitmiyor hamile kalmak için stres, kese görüncekmi diye stres, sonra kalp atışı duyacak mıyım, cinsiyet için.... Çok zor işimiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…